Prije nekih cca 2,5h sam sjeo za komp s ciljem da popunim i isprintam par obrazaca za promjenu grupe. Pripremio sam se za posao od nekih 5 minuta. Još nisam gotov.... :shock:
Naime, zapeo sam na naizgled banalnoj stvari, upisati tko je nastavnik na par mjesta... Krenuo sam s 'ime i prezime', to bi kao bilo okej za neki tamo bezvezni obrazac za promjenu grupe. Ali taj obrazac moram odnijet tim nastavnicima i žicat potpise, poslije toga ga moram predat u urudžbeni zapisnik, u nekom trenutku tamo neka 'ovlaštena osoba' će ga pročitat (valjda) prije nego ga potpiše... ugl. odlučih tim nastavnicima upisat i njihove titule. Gdje da ih nađem - pa valjda na službenim stranicama fakulteta. Tamo lijepo stoji [url=http://www.math.hr/Default.aspx?sec=282]popis zaposlenika[/url] i u tablicama odgovarajuće titule. I sad, em što sam čorav, a i malo sam lijen, pa nisam iz tablice uzimao podatke nego kliknuh na ime da mi se otvori stranica u kojoj je na vrhu, većim slovima napisano ime skupa s titulom (pogodno za c/p). Sve je bilo super dok nisam uočio nepodudaranje tih podataka !?! :? Npr., u tablici pod titula piše "Dr.sc." a 'unutra' piše "Mr.sc.", drugi primjer je da 'vani' piše "Prof. dr. sc." a 'unutra' "Doc. dr. sc.". Logično mi se tad činilo da stavim titulu koja je 'bolja', e tu je tek nastao problem - ne znam kako idu redom... :oops: Nakon toga sam zaglavio na netu, na raznim forumima, na guglu, narodnim novinama, tražeći i čitajući nekakve pravilnike o akademskim nazivima, o usklađivanju, pa neke izmjene i dopune tih istih i nisam ništa pametniji nego prije 2 sata, naprotiv, osjećam se gluplje....
Nije mi jasno kako ne mogu naći jednostavnu tablicu gdje bi bile poredane titule po redu kojim ih se dobiva (zaslužuje).
Pa sad, ako netko zna gdje da nađem te podatke (i podijeli tu informaciju samnom), bio bih jako zahvalan. Trenutno bi mi dovoljno bilo i samo šta je bolje od onih gore što sam naveo kao primjer...
I još me zanima tko je zadužen za taj popis na službenoj stranici, dajte mi neko ime, mail ili nešto... :evil:
Pozdrav,
Crni
Prije nekih cca 2,5h sam sjeo za komp s ciljem da popunim i isprintam par obrazaca za promjenu grupe. Pripremio sam se za posao od nekih 5 minuta. Još nisam gotov....
Naime, zapeo sam na naizgled banalnoj stvari, upisati tko je nastavnik na par mjesta... Krenuo sam s 'ime i prezime', to bi kao bilo okej za neki tamo bezvezni obrazac za promjenu grupe. Ali taj obrazac moram odnijet tim nastavnicima i žicat potpise, poslije toga ga moram predat u urudžbeni zapisnik, u nekom trenutku tamo neka 'ovlaštena osoba' će ga pročitat (valjda) prije nego ga potpiše... ugl. odlučih tim nastavnicima upisat i njihove titule. Gdje da ih nađem - pa valjda na službenim stranicama fakulteta. Tamo lijepo stoji popis zaposlenika i u tablicama odgovarajuće titule. I sad, em što sam čorav, a i malo sam lijen, pa nisam iz tablice uzimao podatke nego kliknuh na ime da mi se otvori stranica u kojoj je na vrhu, većim slovima napisano ime skupa s titulom (pogodno za c/p). Sve je bilo super dok nisam uočio nepodudaranje tih podataka !?! Npr., u tablici pod titula piše "Dr.sc." a 'unutra' piše "Mr.sc.", drugi primjer je da 'vani' piše "Prof. dr. sc." a 'unutra' "Doc. dr. sc.". Logično mi se tad činilo da stavim titulu koja je 'bolja', e tu je tek nastao problem - ne znam kako idu redom... Nakon toga sam zaglavio na netu, na raznim forumima, na guglu, narodnim novinama, tražeći i čitajući nekakve pravilnike o akademskim nazivima, o usklađivanju, pa neke izmjene i dopune tih istih i nisam ništa pametniji nego prije 2 sata, naprotiv, osjećam se gluplje....
Nije mi jasno kako ne mogu naći jednostavnu tablicu gdje bi bile poredane titule po redu kojim ih se dobiva (zaslužuje).
Pa sad, ako netko zna gdje da nađem te podatke (i podijeli tu informaciju samnom), bio bih jako zahvalan. Trenutno bi mi dovoljno bilo i samo šta je bolje od onih gore što sam naveo kao primjer...
I još me zanima tko je zadužen za taj popis na službenoj stranici, dajte mi neko ime, mail ili nešto...
Pozdrav,
Crni
_________________ 69 - jedini prost broj koji ima više od dva djelitelja
|