Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
goranigaly Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
c_two Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
karaga Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Rokul Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Rokul Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 13:43 pon, 28. 3. 2011 Naslov: |
|
|
Ne znam, taj dio price vodi profesor. Preporucam pojaviti se odmah u prvom terminu jer je tada najveca sansa da te prof. negdje ugura (naravno, ako je to uopce moguce; ne znam koliko inzistira na pravovremenim prijavama).
Sto kasnije dodjes, to je manje preostalih termina, a ocekujem da ce - na primjer - c_two imati prednost jer se prijavila i razlog "vanredne mjere" je opravdan.
Ne znam, taj dio price vodi profesor. Preporucam pojaviti se odmah u prvom terminu jer je tada najveca sansa da te prof. negdje ugura (naravno, ako je to uopce moguce; ne znam koliko inzistira na pravovremenim prijavama).
Sto kasnije dodjes, to je manje preostalih termina, a ocekujem da ce - na primjer - c_two imati prednost jer se prijavila i razlog "vanredne mjere" je opravdan.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Rokul Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 15:02 pon, 28. 3. 2011 Naslov: |
|
|
Upravo cuh da se planira treca grupa u zadnjem terminu, za "padobrance". No, za slucaj da takvih bude previse, i dalje mi se cini najzdravije doci cim prije. Za cetvrtu grupu jednostavno nemamo kapaciteta, pa ocekujem da ce eventualni dodatni "padobranci" moci samo pasti (ionako nije nas propust ako se netko nije prijavio, pa je dodatna grupa zapravo izlazenje u susret koje ima svoje limite).
Upravo cuh da se planira treca grupa u zadnjem terminu, za "padobrance". No, za slucaj da takvih bude previse, i dalje mi se cini najzdravije doci cim prije. Za cetvrtu grupu jednostavno nemamo kapaciteta, pa ocekujem da ce eventualni dodatni "padobranci" moci samo pasti (ionako nije nas propust ako se netko nije prijavio, pa je dodatna grupa zapravo izlazenje u susret koje ima svoje limite).
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
RonnieColeman Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
RonnieColeman Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 22:36 pon, 28. 3. 2011 Naslov: |
|
|
Riječ [i]jednostavnije[/i] se odnosila da mi netko jednostavno napiše dali ima popravnog ili ne. :mrgreen:
Ipak, nastavak rečeničnog niza nakon riječi [i]jednostavnije[/i] malo jest okrljašten u izvedbi i stoga opravdano proizvodi nejasnoću. :mrgreen:
Kako bilo, hintom vsege, hvala, našao sam dokument, jedna izlučevina spomenutog dokumenta:
• [b]Popravni ispit sastoji se u ponavljanju jednog od kolokvija (teorijski i praktični dio). Pravo
na polaganje popravnog ispita imaju studenti koji su ostvarili minimalni broj bodova iz svih
elemenata ocjenjivanja, osim iz jednog od kolokvija. Pravo na polaganje popravnog ispita
imaju također i studenti koji su ostvarili minimalni broj bodova iz svih elemenata
ocjenjivanja, a u zbroju nemaju dovoljan broj bodova za prolaznu ocjenu.[/b]
...
Riječ jednostavnije se odnosila da mi netko jednostavno napiše dali ima popravnog ili ne.
Ipak, nastavak rečeničnog niza nakon riječi jednostavnije malo jest okrljašten u izvedbi i stoga opravdano proizvodi nejasnoću.
Kako bilo, hintom vsege, hvala, našao sam dokument, jedna izlučevina spomenutog dokumenta:
• Popravni ispit sastoji se u ponavljanju jednog od kolokvija (teorijski i praktični dio). Pravo
na polaganje popravnog ispita imaju studenti koji su ostvarili minimalni broj bodova iz svih
elemenata ocjenjivanja, osim iz jednog od kolokvija. Pravo na polaganje popravnog ispita
imaju također i studenti koji su ostvarili minimalni broj bodova iz svih elemenata
ocjenjivanja, a u zbroju nemaju dovoljan broj bodova za prolaznu ocjenu.
...
_________________ ...He never had looked less like captain of any-thing, even his own soul.
|
|
[Vrh] |
|
valena Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol: