Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 21:39 uto, 15. 6. 2004 Naslov: Problemi s otvaranjem novih accounta |
|
|
Danas je do mene nekim cudnim kanalima :-s dosla informacija da se na Forumu ne mogu otvarati accounti. :shock: Brzom i, kao i uvijek, efikasnom ;) intervencijom, kvar je otklonjen i sada je opet sve u redu. 8)
Ono sto fascinira je to da je zadnji user registriran prije cca 3 tjedna! :shock: Pa, dobro, ljudi! [b]Ako nesto ne funkcionira, javite mi PMom ili, u ovom slucaju, mailom[/b] :!: Kako ocekujete da ja sam shvatim da [u][b]vama[/b][/u] nesto ne radi?!? :-k
Uz ispriku svima koji su dozivjeli dusevne boli i slicne patnje zbog ovog propusta,
V.
Danas je do mene nekim cudnim kanalima dosla informacija da se na Forumu ne mogu otvarati accounti. Brzom i, kao i uvijek, efikasnom intervencijom, kvar je otklonjen i sada je opet sve u redu.
Ono sto fascinira je to da je zadnji user registriran prije cca 3 tjedna! Pa, dobro, ljudi! Ako nesto ne funkcionira, javite mi PMom ili, u ovom slucaju, mailom Kako ocekujete da ja sam shvatim da vama nesto ne radi?!?
Uz ispriku svima koji su dozivjeli dusevne boli i slicne patnje zbog ovog propusta,
V.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
Zadnja promjena: vsego; 22:12 uto, 15. 6. 2004; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
ahri Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ahri Forumaš(ica)

|
Postano: 22:21 uto, 15. 6. 2004 Naslov: |
|
|
nema na cemu :). stvaranje akaunta je bilo potrebno zbog sikinog lijepog rjesenja zadatka na [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=15449]ovom linku[/url] (upravo sika rjesava i prvi zadatak, ako ne zaspi prije ;)), a i primjetio sam nenastajanje novih clanova kad sam nesto pregledavao forum.
osim toga, mozda bi negdje vislje u pocetnu stranicu foruma trebalo ugraditi tvoj mejl, ja obicno odustanem citat takve stvari na pola, pogotovo kada nesto ne radi :).
danas sam nekako cudno raspolozen za rjesavanje zadataka po forumu (i nadam se da necu fulavati za razliku od jucer...).
nema na cemu :). stvaranje akaunta je bilo potrebno zbog sikinog lijepog rjesenja zadatka na ovom linku (upravo sika rjesava i prvi zadatak, ako ne zaspi prije ;)), a i primjetio sam nenastajanje novih clanova kad sam nesto pregledavao forum.
osim toga, mozda bi negdje vislje u pocetnu stranicu foruma trebalo ugraditi tvoj mejl, ja obicno odustanem citat takve stvari na pola, pogotovo kada nesto ne radi :).
danas sam nekako cudno raspolozen za rjesavanje zadataka po forumu (i nadam se da necu fulavati za razliku od jucer...).
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
|