Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Charmed Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
tihana Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
eve Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
tihana Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
eve Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 14:14 sub, 23. 4. 2011 Naslov: |
|
|
Nece, slazem se..
Ja mislim je najbolje ne obazirat se na to i ne kupovat markice..
Ne znam dal znate, al po nasem zakonu - kondukter vas moze trazit osobnu, ali ju vi niste duzni dat, a u tom slucaju moze zvat muriju, ali vas nemre zadrzat dok murija ne dodje -po mom skromnom misljenju to znaci da vam uopce nemre napisat kasnu (osim ako ju vi ne zelite)
Nece, slazem se..
Ja mislim je najbolje ne obazirat se na to i ne kupovat markice..
Ne znam dal znate, al po nasem zakonu - kondukter vas moze trazit osobnu, ali ju vi niste duzni dat, a u tom slucaju moze zvat muriju, ali vas nemre zadrzat dok murija ne dodje -po mom skromnom misljenju to znaci da vam uopce nemre napisat kasnu (osim ako ju vi ne zelite)
|
|
[Vrh] |
|
tihana Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 14:30 sub, 23. 4. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="eve"]Ne znam dal znate, al po nasem zakonu - kondukter vas moze trazit osobnu, ali ju vi niste duzni dat, a u tom slucaju moze zvat muriju, ali vas nemre zadrzat dok murija ne dodje -po mom skromnom misljenju to znaci da vam uopce nemre napisat kasnu (osim ako ju vi ne zelite)[/quote]
tako je, samo policija može tražiti osobnu iskaznicu :)
eve (napisa): | Ne znam dal znate, al po nasem zakonu - kondukter vas moze trazit osobnu, ali ju vi niste duzni dat, a u tom slucaju moze zvat muriju, ali vas nemre zadrzat dok murija ne dodje -po mom skromnom misljenju to znaci da vam uopce nemre napisat kasnu (osim ako ju vi ne zelite) |
tako je, samo policija može tražiti osobnu iskaznicu
_________________ I aim to misbehave
|
|
[Vrh] |
|
desire Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:36 sub, 23. 4. 2011 Naslov: |
|
|
A kaj, ak me ulovi da dam petama vjetra prije nego policija dodje? Mislim, nekako mi se to ne cini ko opcija bjezat pred covjekom ko kriminalac. :/
A s druge strane, ak imas losu srecu ko moja mama, fino ces naletit na konduktera i policajca koji sjedi ispred tebe u civilu. Pa kad fino kazes da nemas osobnu, policajac bu se okrenuo, pokazao znacku i rekao "Goospodjo, molim vas isprave." Kako se osjecala i koju je sramotu imala pred cijelim tramvajema ne moram spominjati. :/
A kaj, ak me ulovi da dam petama vjetra prije nego policija dodje? Mislim, nekako mi se to ne cini ko opcija bjezat pred covjekom ko kriminalac.
A s druge strane, ak imas losu srecu ko moja mama, fino ces naletit na konduktera i policajca koji sjedi ispred tebe u civilu. Pa kad fino kazes da nemas osobnu, policajac bu se okrenuo, pokazao znacku i rekao "Goospodjo, molim vas isprave." Kako se osjecala i koju je sramotu imala pred cijelim tramvajema ne moram spominjati.
|
eve Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
desire Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:20 ned, 24. 4. 2011 Naslov: |
|
|
zato sta se to kosi sa svim nekim moralnim nacelima. kao sta je njemu posao da ide iz tramvaja u tramvaj i naplacuje kazne tako je i tebi onda duznost ili kupit kartu ili snosit posljedice. :/
mislim, znam i ja da ima puno rupa u sistemu, da bi mogli sada pricati o postenju i ne znam cemu. ali realno, rijetko gdje (zapravo ne znam uopce gdje toga ima) studenti imaju besplatan prijevoz. prijevoz se placa. i zasto bi ja sada onda glumila buntovnika koji nece kupit kartu ili koji ce bjezati pred kontrolorom koji zove policiju, a covjek samo radi svoj posao i ulovio me bez karte. neki ce reci, zakoni su tu da se krse, ja cu rec, zato nam i je tako kako nam je jer nam je metalitet ja necu, idem izvarat kako znam i umijem. :/
zato sta se to kosi sa svim nekim moralnim nacelima. kao sta je njemu posao da ide iz tramvaja u tramvaj i naplacuje kazne tako je i tebi onda duznost ili kupit kartu ili snosit posljedice.
mislim, znam i ja da ima puno rupa u sistemu, da bi mogli sada pricati o postenju i ne znam cemu. ali realno, rijetko gdje (zapravo ne znam uopce gdje toga ima) studenti imaju besplatan prijevoz. prijevoz se placa. i zasto bi ja sada onda glumila buntovnika koji nece kupit kartu ili koji ce bjezati pred kontrolorom koji zove policiju, a covjek samo radi svoj posao i ulovio me bez karte. neki ce reci, zakoni su tu da se krse, ja cu rec, zato nam i je tako kako nam je jer nam je metalitet ja necu, idem izvarat kako znam i umijem.
|
eve Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
desire Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
eve Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Charmed Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
eve Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Antonija Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Tvrtko Forumaš(ica)

|
Postano: 17:03 pon, 25. 4. 2011 Naslov: |
|
|
Sad bi u ovom trenutku bi postavio jedno pitanje: A cemu sluzi studenski zbor sveucilista? On bi valjda odmah trebao postaviti pitanje zet-u i traziti sluzbeni odgovor. Usput, ima li sveuciliste studenski zbor? :roll:
Pojam stecenog prava ne postoji, postoji jedino zastita potrosaca. Nisam siguran dal se ovdje to moze primijeniti. Vi i grad imate sa ZET-om ugovor.
ZET je obecao uslugu dokle god se pojedinac i grad pridrzavaju svojih obaveza. Obzirom da je grad odustao, ZET vise ne mora pruzati uslugu.
No kazem, trebao bi netko traziti sluzbeno ocitovanje ZET-a.
Vjerojatno bi ZET pricekao kraj godine, ali su u tolikim problemima da to ne zele. Jedino ne znam kako nakon svih ovih godina besplatne voznje misle provesti naplatu. :?
Sad bi u ovom trenutku bi postavio jedno pitanje: A cemu sluzi studenski zbor sveucilista? On bi valjda odmah trebao postaviti pitanje zet-u i traziti sluzbeni odgovor. Usput, ima li sveuciliste studenski zbor?
Pojam stecenog prava ne postoji, postoji jedino zastita potrosaca. Nisam siguran dal se ovdje to moze primijeniti. Vi i grad imate sa ZET-om ugovor.
ZET je obecao uslugu dokle god se pojedinac i grad pridrzavaju svojih obaveza. Obzirom da je grad odustao, ZET vise ne mora pruzati uslugu.
No kazem, trebao bi netko traziti sluzbeno ocitovanje ZET-a.
Vjerojatno bi ZET pricekao kraj godine, ali su u tolikim problemima da to ne zele. Jedino ne znam kako nakon svih ovih godina besplatne voznje misle provesti naplatu.
|
|
[Vrh] |
|
stuey Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ivo34 Forumaš(ica)

Spol: