Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
ahri Forumaš(ica)

|
Postano: 18:31 sri, 16. 6. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]Uou :) duplo :)
Ne znam kako si to implementirao, iako pohvala na ekspeditivnosti :bow: :D, ali.. flagovi se svode na FLAG++ i FLAG-- u dodaj1() proceduri prilikom namjestanja vrijednosti u stringu (jedan if) a oslobadjas se 7^9-u for petlji provjera substringa i isto toliko dodaj1() iteracija jer ako si na zadnjoj znamenci dosao do 4 i FLAG==0 onda ne moras iterirati sve do 9 nego samo bacas prve tri znamenke u 321 i povecavas broj za red 1000?
uz rekurzivno preskakivanje bi jos vise dobio, al nisam siguran dokle zelis ici sa optimizacijom :)[/quote]
onaj drugi nacin cu ti odmah prekociti, jer je to implementacija FUIa.
sto se tice ovog nacina, moooozda bi bilo bolje, jer bi morao flagati za svaku znamenku (1,2,3) u dodaj() [ja zapravo imam oduzimanje 1 ;)], i to paiti na sve znamenke, ne samo na zadnje...
mislim... na kraju cu spicit dinamiku, ali treutno nemam vremena jer mi je ispit sutra:)
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa): | Uou :) duplo :)
Ne znam kako si to implementirao, iako pohvala na ekspeditivnosti :bow: :D, ali.. flagovi se svode na FLAG++ i FLAG– u dodaj1() proceduri prilikom namjestanja vrijednosti u stringu (jedan if) a oslobadjas se 7^9-u for petlji provjera substringa i isto toliko dodaj1() iteracija jer ako si na zadnjoj znamenci dosao do 4 i FLAG==0 onda ne moras iterirati sve do 9 nego samo bacas prve tri znamenke u 321 i povecavas broj za red 1000?
uz rekurzivno preskakivanje bi jos vise dobio, al nisam siguran dokle zelis ici sa optimizacijom :) |
onaj drugi nacin cu ti odmah prekociti, jer je to implementacija FUIa.
sto se tice ovog nacina, moooozda bi bilo bolje, jer bi morao flagati za svaku znamenku (1,2,3) u dodaj() [ja zapravo imam oduzimanje 1 ;)], i to paiti na sve znamenke, ne samo na zadnje...
mislim... na kraju cu spicit dinamiku, ali treutno nemam vremena jer mi je ispit sutra:)
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 18:42 sri, 16. 6. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="ahri"]onaj drugi nacin cu ti odmah prekociti, jer je to implementacija FUIa.
sto se tice ovog nacina, moooozda bi bilo bolje, jer bi morao flagati za svaku znamenku (1,2,3) u dodaj() [ja zapravo imam oduzimanje 1 ;)], i to paiti na sve znamenke, ne samo na zadnje... [/quote]
Eee, to sam i mislio :) (ako smo se razumjeli? :))
[quote="ahri"]mislim... na kraju cu spicit dinamiku, ali treutno nemam vremena jer mi je ispit sutra:)[/quote]
:blueshock: kako to mislis? ne valjda iz kombinatorike? :blueshock:
ahri (napisa): | onaj drugi nacin cu ti odmah prekociti, jer je to implementacija FUIa.
sto se tice ovog nacina, moooozda bi bilo bolje, jer bi morao flagati za svaku znamenku (1,2,3) u dodaj() [ja zapravo imam oduzimanje 1 ], i to paiti na sve znamenke, ne samo na zadnje... |
Eee, to sam i mislio (ako smo se razumjeli? )
ahri (napisa): | mislim... na kraju cu spicit dinamiku, ali treutno nemam vremena jer mi je ispit sutra:) |
kako to mislis? ne valjda iz kombinatorike?
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
ahri Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)