Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Koji termin kolokvija vam vise odgovara? |
28.03. |
|
50% |
[ 22 ] |
06.04. |
|
50% |
[ 22 ] |
|
Ukupno glasova : 44 |
|
Autor/ica |
Poruka |
bozidarsevo Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
finalni Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
bbanelli Forumaš(ica)
|
Postano: 15:54 sri, 4. 5. 2011 Naslov: |
|
|
Ne stigoh danas na vjezbe/predavanja; je li bilo kakve rijeci o... onome o cemu ne smije da se pritja? :D ;)
Ne stigoh danas na vjezbe/predavanja; je li bilo kakve rijeci o... onome o cemu ne smije da se pritja?
_________________ Matematika
Dijeli ljude na dvije grupe. One kojima nije jasna i one kojima nije jasno kako ovim prvima nije jasna.
§ https://www.pci-z.com/ §
|
|
[Vrh] |
|
glava Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
anjcho Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
GCOX Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
dosed_girl Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
bozidarsevo Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
dosed_girl Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Charmed Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
YMP Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
bbanelli Forumaš(ica)
|
Postano: 7:18 sri, 11. 5. 2011 Naslov: |
|
|
A umjesto palamudjena po forumu (tu sam i ja! :)), kako bi bilo da se polaznici OOP-a zeljni promjena nadju u nekom trenu (koji naravno nece pasati nikome, ali Boze moj; mozda da bude u neko antisocijalno vrijeme kada nitko nema akademske obaveze, a mozda moze ostaviti curu, decka, heklanje, karneval i slicno po strani) pa osmisle i ASAP slijedeci tjedan urgiraju kod profesorice? Brze, bolje i kvalitetnije od foruma...
Neka se barem maknu minimalni bodovni (tj. uvjeti) na pojedini segment, pa da se skupi tih 50 bodova preko zadaca, ako nista.
Netko si je lijepo dao truda i izracunao prosjek, koji je ispod 8 bodova, drugi kolokvij je/ce biti tezi nego prvi (jer ovo je kao ponavljanje gradiva koje bi vec svi trebali znati, jelte :D), pa je sasvim ocekivano da ce to biti jedan veliki fail.
I potpuno se slazem s nekim tko je tu napomenuo - na ovim smeckastim masinama jednostavno je nemoguce raditi. Bilo bi super kada bi se moglo donijeti vlastito racunalo (laptop, jel)...
A umjesto palamudjena po forumu (tu sam i ja! ), kako bi bilo da se polaznici OOP-a zeljni promjena nadju u nekom trenu (koji naravno nece pasati nikome, ali Boze moj; mozda da bude u neko antisocijalno vrijeme kada nitko nema akademske obaveze, a mozda moze ostaviti curu, decka, heklanje, karneval i slicno po strani) pa osmisle i ASAP slijedeci tjedan urgiraju kod profesorice? Brze, bolje i kvalitetnije od foruma...
Neka se barem maknu minimalni bodovni (tj. uvjeti) na pojedini segment, pa da se skupi tih 50 bodova preko zadaca, ako nista.
Netko si je lijepo dao truda i izracunao prosjek, koji je ispod 8 bodova, drugi kolokvij je/ce biti tezi nego prvi (jer ovo je kao ponavljanje gradiva koje bi vec svi trebali znati, jelte ), pa je sasvim ocekivano da ce to biti jedan veliki fail.
I potpuno se slazem s nekim tko je tu napomenuo - na ovim smeckastim masinama jednostavno je nemoguce raditi. Bilo bi super kada bi se moglo donijeti vlastito racunalo (laptop, jel)...
Dijeli ljude na dvije grupe. One kojima nije jasna i one kojima nije jasno kako ovim prvima nije jasna.
|
|
[Vrh] |
|
YMP Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
glava Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
bbanelli Forumaš(ica)
|
Postano: 11:57 sri, 11. 5. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="glava"][quote="bbanelli"]Neka se barem maknu minimalni bodovni (tj. uvjeti) na pojedini segment, pa da se skupi tih 50 bodova preko zadaca, ako nista.[/quote]
Već sam ja to pitao profu na predavanju, nažalost uvjeti ostaju takvi kakvi jesu.[/quote]Fantasticno. :D Nista, neka pocnu pripremati praktikum za popravni, vec vidim na sto ce to liciti - prosjek na prvom 7 bodova, druga zadaca iz MFC-a ([strike]koja ce doci... tadaaaaaam - bas kad ne treba, umjesto da bude vec ovaj vikend![/strike]mozda vec cak ovaj vikend? :)) i jamacno lagani drugi kolokvij na kojem prosjek treba biti 18 bodova (~60%)... :D
Full of win!
glava (napisa): | bbanelli (napisa): | Neka se barem maknu minimalni bodovni (tj. uvjeti) na pojedini segment, pa da se skupi tih 50 bodova preko zadaca, ako nista. |
Već sam ja to pitao profu na predavanju, nažalost uvjeti ostaju takvi kakvi jesu. | Fantasticno. Nista, neka pocnu pripremati praktikum za popravni, vec vidim na sto ce to liciti - prosjek na prvom 7 bodova, druga zadaca iz MFC-a (koja ce doci... tadaaaaaam - bas kad ne treba, umjesto da bude vec ovaj vikend!mozda vec cak ovaj vikend? ) i jamacno lagani drugi kolokvij na kojem prosjek treba biti 18 bodova (~60%)...
Full of win!
|
|
[Vrh] |
|
insane_raver Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 12:45 sri, 11. 5. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="bbanelli"][quote="glava"][quote="bbanelli"]Neka se barem maknu minimalni bodovni (tj. uvjeti) na pojedini segment, pa da se skupi tih 50 bodova preko zadaca, ako nista.[/quote]
Već sam ja to pitao profu na predavanju, nažalost uvjeti ostaju takvi kakvi jesu.[/quote]Fantasticno. :D Nista, neka pocnu pripremati praktikum za popravni, vec vidim na sto ce to liciti - prosjek na prvom 7 bodova, druga zadaca iz MFC-a ([strike]koja ce doci... tadaaaaaam - bas kad ne treba, umjesto da bude vec ovaj vikend![/strike]mozda vec cak ovaj vikend? :)) i jamacno lagani drugi kolokvij na kojem prosjek treba biti 18 bodova (~60%)... :D
Full of win![/quote]
jednostavno svi padnemo i možda se i zapitaju o predmetu :D :D
bbanelli (napisa): | glava (napisa): | bbanelli (napisa): | Neka se barem maknu minimalni bodovni (tj. uvjeti) na pojedini segment, pa da se skupi tih 50 bodova preko zadaca, ako nista. |
Već sam ja to pitao profu na predavanju, nažalost uvjeti ostaju takvi kakvi jesu. | Fantasticno. Nista, neka pocnu pripremati praktikum za popravni, vec vidim na sto ce to liciti - prosjek na prvom 7 bodova, druga zadaca iz MFC-a (koja ce doci... tadaaaaaam - bas kad ne treba, umjesto da bude vec ovaj vikend!mozda vec cak ovaj vikend? ) i jamacno lagani drugi kolokvij na kojem prosjek treba biti 18 bodova (~60%)...
Full of win! |
jednostavno svi padnemo i možda se i zapitaju o predmetu
|
|
[Vrh] |
|
Charmed Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|