Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Milojko Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 19:16 pon, 9. 5. 2011 Naslov: Super truper mega nezaustavljiva veza na cvjetnom |
|
|
U srijedu četvrtoga svibnja (iako preferiram izraz maja, s obzirom na khm.... povjesne razloge ) su u domu Cvjetno naselje vršeni radovi na internetskoj mreži. Moram reći da su fenomenalno obavljeni, bašonak, ne znam tko bi i kako mogao to više sfušat od ovoga! Jedino da ga totalno uklone. Hjoooj gospodine glavni i odgovorni za internetske mreže u studentskim domovima, da mi te srest u mračnoj uličici, al bi te nalupo (ako ništa drugo, riječima, ipak, ja sam pacifist :)). Kad ti treba minuta da "lajkaš" nešto na face-u, kad treba dvije da otvoriš nečiji profil, kad u roku od iste te dvije se ne može učitati forum faksa do kraja (i shoutbox često se ne vidi), kad na msn messenger se ne možeš spojiti (jer ti treba predugo i ovaj si misli da si neki papak), kad ti browser kaže "tis na sporoj vezi, de nemoj me opterećivat s ovim site-om", a ti si na dnevnik.hr :( Kad ti za ulogiranje u msn-ov mail treba četiri minute, i to iz petog pokušaja, i kad za otvaranje inbox-a je potrebno 7 minuta (i još uvijek traje), ne možeš se oteti dojmu da je netko u nečemu gadno sjezeznio stvari ove srijede.Onda dođeš ovdje opterećuješ forumov faks i stavljaš tako enkake ispade, jer znaš da ima još papaka koji su u istom sosu ko i ti.
Fascinira me također, kako je u svim domovima tendencija poboljšavanja internetske veze, dok je na Cvjetnom, koji je očito zadnja rupa na svirali, bila baš obratna tokom protekle tri godine. Net je bio izrazito dobre propusnosti prije dvije godine, prošle su već počeli problemi, a sad ovo, stvarno odvratno, bezobrazno, moronski (ne kažem da je netko moron, nego da je ponašanje takvo). Imam osjećaj da sam na dial-upu 56k bio na bržoj (tj. propusnijoj) vezi nego ovo sad čime baratam. Možda nije 56k, ali je prokleto blizu tome :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
U srijedu četvrtoga svibnja (iako preferiram izraz maja, s obzirom na khm.... povjesne razloge ) su u domu Cvjetno naselje vršeni radovi na internetskoj mreži. Moram reći da su fenomenalno obavljeni, bašonak, ne znam tko bi i kako mogao to više sfušat od ovoga! Jedino da ga totalno uklone. Hjoooj gospodine glavni i odgovorni za internetske mreže u studentskim domovima, da mi te srest u mračnoj uličici, al bi te nalupo (ako ništa drugo, riječima, ipak, ja sam pacifist ). Kad ti treba minuta da "lajkaš" nešto na face-u, kad treba dvije da otvoriš nečiji profil, kad u roku od iste te dvije se ne može učitati forum faksa do kraja (i shoutbox često se ne vidi), kad na msn messenger se ne možeš spojiti (jer ti treba predugo i ovaj si misli da si neki papak), kad ti browser kaže "tis na sporoj vezi, de nemoj me opterećivat s ovim site-om", a ti si na dnevnik.hr Kad ti za ulogiranje u msn-ov mail treba četiri minute, i to iz petog pokušaja, i kad za otvaranje inbox-a je potrebno 7 minuta (i još uvijek traje), ne možeš se oteti dojmu da je netko u nečemu gadno sjezeznio stvari ove srijede.Onda dođeš ovdje opterećuješ forumov faks i stavljaš tako enkake ispade, jer znaš da ima još papaka koji su u istom sosu ko i ti.
Fascinira me također, kako je u svim domovima tendencija poboljšavanja internetske veze, dok je na Cvjetnom, koji je očito zadnja rupa na svirali, bila baš obratna tokom protekle tri godine. Net je bio izrazito dobre propusnosti prije dvije godine, prošle su već počeli problemi, a sad ovo, stvarno odvratno, bezobrazno, moronski (ne kažem da je netko moron, nego da je ponašanje takvo). Imam osjećaj da sam na dial-upu 56k bio na bržoj (tj. propusnijoj) vezi nego ovo sad čime baratam. Možda nije 56k, ali je prokleto blizu tome
_________________ Sedam je prost broj
Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
|
|
[Vrh] |
|
BitterSweet Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
henrik Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ante003 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Novi Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
BitterSweet Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ante003 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
BitterSweet Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ante003 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
BitterSweet Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 0:00 uto, 10. 5. 2011 Naslov: |
|
|
hehe meni je jedne srijede tak bilo da vode nije bilo od deset sati. ko za vraga, trening u pol devet pa do deset :čovječealsamtunoćsmrdio:
hehe meni je jedne srijede tak bilo da vode nije bilo od deset sati. ko za vraga, trening u pol devet pa do deset :čovječealsamtunoćsmrdio:
_________________ Sedam je prost broj
Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|