Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
~sanja~ Forumaš(ica)

|
Postano: 15:39 sri, 11. 5. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]skinula sam putty i sad mi javlja server unexpectedly closed network connection, pa me zanima dal će to proraditi,jer kad sam prvi put otvorila je sve bilo ok?[/quote]
imam isti problem. nije prvi put, ali do sad mi nije bilo toliko bitno. ja sam se spajala od doma, ujutro bez problema, ali sada vise ne mogu. s obzirom da sam se prijavila za zadacu za drugi termin 16.5. i nisam iz zagreba, nemogucnost spajanja mi stvara poveci problem.. :?
Anonymous (napisa): | skinula sam putty i sad mi javlja server unexpectedly closed network connection, pa me zanima dal će to proraditi,jer kad sam prvi put otvorila je sve bilo ok? |
imam isti problem. nije prvi put, ali do sad mi nije bilo toliko bitno. ja sam se spajala od doma, ujutro bez problema, ali sada vise ne mogu. s obzirom da sam se prijavila za zadacu za drugi termin 16.5. i nisam iz zagreba, nemogucnost spajanja mi stvara poveci problem..
|
|
[Vrh] |
|
Ančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
slash Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
karaga Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
karaga Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
kkarlo Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:56 čet, 17. 5. 2012 Naslov: pitanjce... |
|
|
ako recimo imamo neku tablicu, i napunimo je, kada unesemo select* iz te tablice, ispadne da nam fali recimo prva dva stupca, nekak sve cudno ispise, ali kad selectom trazimo stupac onda ispada ok, i to za bilo koji stupac, cak i vise njih odjednom, ali bitno da nisu svi, onda se stvar raskupusa-nije tako u svim tablicama, vec samo u nekima... jel nas to treba brinut i da li itko zna gdje se krije greska???
Hvala!
ako recimo imamo neku tablicu, i napunimo je, kada unesemo select* iz te tablice, ispadne da nam fali recimo prva dva stupca, nekak sve cudno ispise, ali kad selectom trazimo stupac onda ispada ok, i to za bilo koji stupac, cak i vise njih odjednom, ali bitno da nisu svi, onda se stvar raskupusa-nije tako u svim tablicama, vec samo u nekima... jel nas to treba brinut i da li itko zna gdje se krije greska???
Hvala!
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 20:07 čet, 17. 5. 2012 Naslov: Re: pitanjce... |
|
|
[quote="kkarlo"]ako recimo imamo neku tablicu, i napunimo je, kada unesemo select* iz te tablice, ispadne da nam fali recimo prva dva stupca, nekak sve cudno ispise, ali kad selectom trazimo stupac onda ispada ok, i to za bilo koji stupac, cak i vise njih odjednom, ali bitno da nisu svi, onda se stvar raskupusa-nije tako u svim tablicama, vec samo u nekima... jel nas to treba brinut i da li itko zna gdje se krije greska???
Hvala![/quote]
ajde ovdje napisi svoju CREATE TABLE i jedan (ili 2,3) INSERT INTO pa da vidimo sta tamo kaze
kkarlo (napisa): | ako recimo imamo neku tablicu, i napunimo je, kada unesemo select* iz te tablice, ispadne da nam fali recimo prva dva stupca, nekak sve cudno ispise, ali kad selectom trazimo stupac onda ispada ok, i to za bilo koji stupac, cak i vise njih odjednom, ali bitno da nisu svi, onda se stvar raskupusa-nije tako u svim tablicama, vec samo u nekima... jel nas to treba brinut i da li itko zna gdje se krije greska???
Hvala! |
ajde ovdje napisi svoju CREATE TABLE i jedan (ili 2,3) INSERT INTO pa da vidimo sta tamo kaze
|
|
[Vrh] |
|
karaga Forumaš(ica)

|
Postano: 20:30 čet, 17. 5. 2012 Naslov: Re: pitanjce... |
|
|
[quote="kkarlo"]ako recimo imamo neku tablicu, i napunimo je, kada unesemo select* iz te tablice, ispadne da nam fali recimo prva dva stupca, nekak sve cudno ispise, ali kad selectom trazimo stupac onda ispada ok, i to za bilo koji stupac, cak i vise njih odjednom, ali bitno da nisu svi, onda se stvar raskupusa-nije tako u svim tablicama, vec samo u nekima... jel nas to treba brinut i da li itko zna gdje se krije greska???
Hvala![/quote]
Vjerovatno vam je tablica presiroka da stane u terminal (tj ima previse atributa). Probajte povecati terminal do maksimuma pa ce mozda biti dobro. Ako je jos uvijek prevelika nije problem jer sam ja naucena citati i takve tablice.
kkarlo (napisa): | ako recimo imamo neku tablicu, i napunimo je, kada unesemo select* iz te tablice, ispadne da nam fali recimo prva dva stupca, nekak sve cudno ispise, ali kad selectom trazimo stupac onda ispada ok, i to za bilo koji stupac, cak i vise njih odjednom, ali bitno da nisu svi, onda se stvar raskupusa-nije tako u svim tablicama, vec samo u nekima... jel nas to treba brinut i da li itko zna gdje se krije greska???
Hvala! |
Vjerovatno vam je tablica presiroka da stane u terminal (tj ima previse atributa). Probajte povecati terminal do maksimuma pa ce mozda biti dobro. Ako je jos uvijek prevelika nije problem jer sam ja naucena citati i takve tablice.
|
|
[Vrh] |
|
kkarlo Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 7:27 pet, 18. 5. 2012 Naslov: Re: pitanjce... |
|
|
[quote="fireball"][quote="kkarlo"]ako recimo imamo neku tablicu, i napunimo je, kada unesemo select* iz te tablice, ispadne da nam fali recimo prva dva stupca, nekak sve cudno ispise, ali kad selectom trazimo stupac onda ispada ok, i to za bilo koji stupac, cak i vise njih odjednom, ali bitno da nisu svi, onda se stvar raskupusa-nije tako u svim tablicama, vec samo u nekima... jel nas to treba brinut i da li itko zna gdje se krije greska???
Hvala![/quote]
ajde ovdje napisi svoju CREATE TABLE i jedan (ili 2,3) INSERT INTO pa da vidimo sta tamo kaze[/quote]
Recimo ovako:
CREATE TABLE SERVIS
(BROJ_SERVISA NUMERIC(10) UNSIGNED NOT NULL,
DATUM DATE,
CIJENA NUMERIC(10) UNSIGNED,
OPIS_KVARA CHAR(200),
PRIMARY KEY(BROJ_SERVISA));
I ovo je jedan redak:
1 2011-3-2 547 Kvar pri resetiranju uredjaja. Uredjaj ne dolazi u home position iz razloga sto je otpao magnet kod kotaca za boje.
Nisam koristio INSERT INTO, nego sam ih iz txt-a ubacivao, ali nije bilo ni warninga i pisalo je da je sve lijepo spremio, sto sam mogao i vidjeti kad sam trazio pojedini redak... Pretpostavljao sam da je zbog velicine tablice, ali nisam bio 100%...
A i u ovoj drugoj imam BLOB gdje se to pojavljuje, samo ono sto me buni je da nema toliko znakova da ne bi stalo na ekran a makar razvucem terminal preko cijelog ekrana opet mi nece dat lijepi ispis...
No bitno je da Maja kaze da njoj ne smeta!
:D
fireball (napisa): | kkarlo (napisa): | ako recimo imamo neku tablicu, i napunimo je, kada unesemo select* iz te tablice, ispadne da nam fali recimo prva dva stupca, nekak sve cudno ispise, ali kad selectom trazimo stupac onda ispada ok, i to za bilo koji stupac, cak i vise njih odjednom, ali bitno da nisu svi, onda se stvar raskupusa-nije tako u svim tablicama, vec samo u nekima... jel nas to treba brinut i da li itko zna gdje se krije greska???
Hvala! |
ajde ovdje napisi svoju CREATE TABLE i jedan (ili 2,3) INSERT INTO pa da vidimo sta tamo kaze |
Recimo ovako:
CREATE TABLE SERVIS
(BROJ_SERVISA NUMERIC(10) UNSIGNED NOT NULL,
DATUM DATE,
CIJENA NUMERIC(10) UNSIGNED,
OPIS_KVARA CHAR(200),
PRIMARY KEY(BROJ_SERVISA));
I ovo je jedan redak:
1 2011-3-2 547 Kvar pri resetiranju uredjaja. Uredjaj ne dolazi u home position iz razloga sto je otpao magnet kod kotaca za boje.
Nisam koristio INSERT INTO, nego sam ih iz txt-a ubacivao, ali nije bilo ni warninga i pisalo je da je sve lijepo spremio, sto sam mogao i vidjeti kad sam trazio pojedini redak... Pretpostavljao sam da je zbog velicine tablice, ali nisam bio 100%...
A i u ovoj drugoj imam BLOB gdje se to pojavljuje, samo ono sto me buni je da nema toliko znakova da ne bi stalo na ekran a makar razvucem terminal preko cijelog ekrana opet mi nece dat lijepi ispis...
No bitno je da Maja kaze da njoj ne smeta!
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
tihana Forumaš(ica)

Spol: 
|