Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Nastavnički preddiplomski -> inženjerski diplomski
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ante003
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
24 = 71 - 47

PostPostano: 1:17 čet, 19. 5. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

dobre ocjene iz matematickih kolegija ne garantiraju dobre ocjene iz pedagoskih kolegija. ima hrpa ljudi koji imaju super ocjene iz matematickih kolegija a imaju lose iz pedagoskih a i ima slucajeva di padnu te pedagoske kolegije. jednostavno su ti pedagoski nesto posebno...

@tomek - totalno te razumijem ali samim pisanjem na forumu neces bas nesto postic. MO ili tko je vec pisao uvjete kako se upisuje diplomski je zeznuo. vani je uobicajeno da postoji popis kolegija koji su uvjet da se odredeni diplomski dok kod nas ne postoji (a ocito je potrebno). Po meni bi trebalo odredene uvjete napravit za upis odredenog smjera i onda nek se ljudi upisuju je nije fer da ti recimo koji si slusao mjeru i dao je (uzeo mjeru kao primjer posto je podosta teska za polozit) ides po istim kriterijima kao osoba koja ju nije slusala. ali kao sto rekoh, treba se faks ili netko tko je nadlezan pobrinut za to.
dobre ocjene iz matematickih kolegija ne garantiraju dobre ocjene iz pedagoskih kolegija. ima hrpa ljudi koji imaju super ocjene iz matematickih kolegija a imaju lose iz pedagoskih a i ima slucajeva di padnu te pedagoske kolegije. jednostavno su ti pedagoski nesto posebno...

@tomek - totalno te razumijem ali samim pisanjem na forumu neces bas nesto postic. MO ili tko je vec pisao uvjete kako se upisuje diplomski je zeznuo. vani je uobicajeno da postoji popis kolegija koji su uvjet da se odredeni diplomski dok kod nas ne postoji (a ocito je potrebno). Po meni bi trebalo odredene uvjete napravit za upis odredenog smjera i onda nek se ljudi upisuju je nije fer da ti recimo koji si slusao mjeru i dao je (uzeo mjeru kao primjer posto je podosta teska za polozit) ides po istim kriterijima kao osoba koja ju nije slusala. ali kao sto rekoh, treba se faks ili netko tko je nadlezan pobrinut za to.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
daisy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 5 - 1

PostPostano: 8:01 čet, 19. 5. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Studenti koji se prebacuju na prof zato sto su zapeli na inz, a ne zato sto to zele raditi, ne briljiraju bas s ocjenama cak i kad se prebace. Mislim da se njih stvarno ne trebate bojati kao konkurencije za FPM.[/quote]

neee, pa ima nas koji smo se prebacili nakon prve godine, nismo dale prog na inzinjerskom, a ocjene su nam na nastavničkom dosta dobre.. :lol:
p.s. svejedno nisam konkurencija za fpm, ostajem na nastavničkom, to mi je super :D
krcko (napisa):
Studenti koji se prebacuju na prof zato sto su zapeli na inz, a ne zato sto to zele raditi, ne briljiraju bas s ocjenama cak i kad se prebace. Mislim da se njih stvarno ne trebate bojati kao konkurencije za FPM.

neee, pa ima nas koji smo se prebacili nakon prve godine, nismo dale prog na inzinjerskom, a ocjene su nam na nastavničkom dosta dobre.. Laughing
p.s. svejedno nisam konkurencija za fpm, ostajem na nastavničkom, to mi je super Very Happy

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 8:04 čet, 19. 5. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Te uvjete Odsjek propisuje.

Sto se tice PEPSI i sl. kolegija... ako hipotetska osoba ima petice iz matematickih kolegija, a losa je iz PEPSija, onda to nekako sugerira da je osobi stvarno i mjesto na neprofesorskom diplomskom studiju, zar ne?
Te uvjete Odsjek propisuje.

Sto se tice PEPSI i sl. kolegija... ako hipotetska osoba ima petice iz matematickih kolegija, a losa je iz PEPSija, onda to nekako sugerira da je osobi stvarno i mjesto na neprofesorskom diplomskom studiju, zar ne?

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 9:39 čet, 19. 5. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="daisy"][quote="krcko"]Studenti koji se prebacuju na prof zato sto su zapeli na inz, a ne zato sto to zele raditi, ne briljiraju bas s ocjenama cak i kad se prebace. Mislim da se njih stvarno ne trebate bojati kao konkurencije za FPM.[/quote]

neee, pa ima nas koji smo se prebacili nakon prve godine, nismo dale prog na inzinjerskom, a ocjene su nam na nastavničkom dosta dobre.. :lol:[/quote]

Mislio sam na studente koji ne sakupe 35 ECTS-a u dvije godine i izgube pravo studija na inz, a onda se prebacuju na prof usprkos tome sto ne mogu smisliti rad u skoli. Po pitanju prijelaza zagovarao sam da se zabrani samo studentima koji izgube pravo studija. Ostali ocito imaju druge razloge za prebacivanje - to ne bih sprjecavao, ne utjece nam na ukupan broj studenata.

[quote="vsego"]Sto se tice PEPSI i sl. kolegija... ako hipotetska osoba ima petice iz matematickih kolegija, a losa je iz PEPSija, onda to nekako sugerira da je osobi stvarno i mjesto na neprofesorskom diplomskom studiju, zar ne?[/quote]

Ne nuzno. Mozda samo ne voli strebati :)

Na nastavnickim studijima mjesto je studentima koji zele raditi u nastavi. Isplati se pregrmiti malo strebanja ako vas to veseli.

Na "inzinjerskim" studijima mjesto je studentima koji ne zele raditi u nastavi. Osim privremeno u doba recesije :wink:

Jedni i drugi trebali bi bar malo voliti matematiku, inace je studij na MO losa ideja. Izgnjave sebe i nas za vrijeme studija i dobiju kvalifikaciju za posao koji ne vole.
daisy (napisa):
krcko (napisa):
Studenti koji se prebacuju na prof zato sto su zapeli na inz, a ne zato sto to zele raditi, ne briljiraju bas s ocjenama cak i kad se prebace. Mislim da se njih stvarno ne trebate bojati kao konkurencije za FPM.

neee, pa ima nas koji smo se prebacili nakon prve godine, nismo dale prog na inzinjerskom, a ocjene su nam na nastavničkom dosta dobre.. Laughing

Mislio sam na studente koji ne sakupe 35 ECTS-a u dvije godine i izgube pravo studija na inz, a onda se prebacuju na prof usprkos tome sto ne mogu smisliti rad u skoli. Po pitanju prijelaza zagovarao sam da se zabrani samo studentima koji izgube pravo studija. Ostali ocito imaju druge razloge za prebacivanje - to ne bih sprjecavao, ne utjece nam na ukupan broj studenata.

vsego (napisa):

Ne nuzno. Mozda samo ne voli strebati Smile

Na nastavnickim studijima mjesto je studentima koji zele raditi u nastavi. Isplati se pregrmiti malo strebanja ako vas to veseli.

Na "inzinjerskim" studijima mjesto je studentima koji ne zele raditi u nastavi. Osim privremeno u doba recesije Wink

Jedni i drugi trebali bi bar malo voliti matematiku, inace je studij na MO losa ideja. Izgnjave sebe i nas za vrijeme studija i dobiju kvalifikaciju za posao koji ne vole.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
kakt00s
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
33 = 43 - 10

PostPostano: 10:43 čet, 19. 5. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Ne nuzno. Mozda samo ne [b]voli[/b] strebati :)[/quote]

Voli bi zamjenio sa voli/može. Čisto da se zna da postoje i takvi. :)
krcko (napisa):
Ne nuzno. Mozda samo ne voli strebati Smile

Voli bi zamjenio sa voli/može. Čisto da se zna da postoje i takvi. Smile

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum