Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
nana Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
nana Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
BitterSweet Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Tvrtko Forumaš(ica)
|
Postano: 2:55 pet, 20. 5. 2011 Naslov: Re: Prijevod programa preddiplomskog i diplomskog studija na |
|
|
[quote="nana"]Zna li netko ima li negdje mozda dostupan prijevod naseg preddiplomskog i diplomskog studija na engleskom?[/quote]
Mozda na nekom internom webu postoji neka verzija ...
Mogu ti ja poslat ono sto sam ja sebi bio sam prevodio,
pa neke zajednicke premdmete mozes copy-pastetat.
[quote="nana"]
Btw. zanimljivo mi je da 95% kolegija nije ispunilo planirane teme (sa sluzbene str na hrv). :? i to neki u zabrinjavajucoj mjeri :?[/quote]
Po pricama koje sam cuo cijeli novi program je sastavljen jako velikom brzinom u 6 mjeseci ili tako nesto. Naime, nekadasnji ministar D.P., je odlucio, jednog dana, da prelazimo na novi sustav od iduce godine. Te su programi pisani velikom brzinom.
Ja kad sam dobio Statisticki praktikum 2, literatura koja je navedena nije bila od prevelike koristi (ili je bila preteoretska ili je bila na nekom pocetnom nivou osnovnog statistickog programiranja). Cak se medju dodatnom literaturom spominje i knjiga o simuliranju SDE-a koji uopce programom nije predvidjen.
S vremenom ce se programi uskladiti sa stvarnoscu.
nana (napisa): | Zna li netko ima li negdje mozda dostupan prijevod naseg preddiplomskog i diplomskog studija na engleskom? |
Mozda na nekom internom webu postoji neka verzija ...
Mogu ti ja poslat ono sto sam ja sebi bio sam prevodio,
pa neke zajednicke premdmete mozes copy-pastetat.
nana (napisa): |
Btw. zanimljivo mi je da 95% kolegija nije ispunilo planirane teme (sa sluzbene str na hrv). i to neki u zabrinjavajucoj mjeri |
Po pricama koje sam cuo cijeli novi program je sastavljen jako velikom brzinom u 6 mjeseci ili tako nesto. Naime, nekadasnji ministar D.P., je odlucio, jednog dana, da prelazimo na novi sustav od iduce godine. Te su programi pisani velikom brzinom.
Ja kad sam dobio Statisticki praktikum 2, literatura koja je navedena nije bila od prevelike koristi (ili je bila preteoretska ili je bila na nekom pocetnom nivou osnovnog statistickog programiranja). Cak se medju dodatnom literaturom spominje i knjiga o simuliranju SDE-a koji uopce programom nije predvidjen.
S vremenom ce se programi uskladiti sa stvarnoscu.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 4:45 pet, 20. 5. 2011 Naslov: Re: Prijevod programa preddiplomskog i diplomskog studija na |
|
|
[quote="Tvrtko"]Po pricama koje sam cuo cijeli novi program je sastavljen jako velikom brzinom u 6 mjeseci ili tako nesto. Naime, nekadasnji ministar D.P., je odlucio, jednog dana, da prelazimo na novi sustav od iduce godine. Te su programi pisani velikom brzinom.[/quote]
Ja sam od (tada aktualnog ili vec bivseg, nisam siguran) dekana PMFa cuo malo drugaciju pricu: znalo se godinama kad krece realizacija, ali je Sveuciliste snivalo zimski san. Onda je iz MZOSa dosao "podsjetnik" (tj. odluka da ce se drzati rokova i da stari programi nece dobiti dopusnice), pa je krenula frka. Naravno, neki taj "podsjetnik" proglasavaju "odlukom jednog dana", no to bas i nije tocno, a stricek D.P. ima dovoljno putra na glavi i bez ovoga.
[quote="Tvrtko"]S vremenom ce se programi uskladiti sa stvarnoscu.[/quote]
Kad [latex]t \to \infty[/latex] :lol:
Tvrtko (napisa): | Po pricama koje sam cuo cijeli novi program je sastavljen jako velikom brzinom u 6 mjeseci ili tako nesto. Naime, nekadasnji ministar D.P., je odlucio, jednog dana, da prelazimo na novi sustav od iduce godine. Te su programi pisani velikom brzinom. |
Ja sam od (tada aktualnog ili vec bivseg, nisam siguran) dekana PMFa cuo malo drugaciju pricu: znalo se godinama kad krece realizacija, ali je Sveuciliste snivalo zimski san. Onda je iz MZOSa dosao "podsjetnik" (tj. odluka da ce se drzati rokova i da stari programi nece dobiti dopusnice), pa je krenula frka. Naravno, neki taj "podsjetnik" proglasavaju "odlukom jednog dana", no to bas i nije tocno, a stricek D.P. ima dovoljno putra na glavi i bez ovoga.
Tvrtko (napisa): | S vremenom ce se programi uskladiti sa stvarnoscu. |
Kad
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
nana Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Tvrtko Forumaš(ica)
|
Postano: 22:08 pet, 20. 5. 2011 Naslov: |
|
|
Ne znam kako je prica tocno isla, bio sam student 1. godine, ali znam da se do 12. mjeseca pricalo kako ce sve ici po starom (4 godine), a onda se negdje pocetkom kalendarske godine, preko noci, pocelo govoriti o novom sustavu (3+2) od nove akademske godine.
Ne znam kako je prica tocno isla, bio sam student 1. godine, ali znam da se do 12. mjeseca pricalo kako ce sve ici po starom (4 godine), a onda se negdje pocetkom kalendarske godine, preko noci, pocelo govoriti o novom sustavu (3+2) od nove akademske godine.
|
|
[Vrh] |
|
|