Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 22:04 čet, 17. 6. 2004 Naslov: Salabahter za pismeni |
|
|
Znam da je "just in the nick of time", al.. Ima neko salabhter za pismeni iz kombinatorike u digitalnom formatu da ga ucini javnim dobrom, a? :D
[color=blue]
kasni mod edit:
ovo je zbilja nepotrebno u kombinatorici, prebaceno u buckuris[/color]
Znam da je "just in the nick of time", al.. Ima neko salabhter za pismeni iz kombinatorike u digitalnom formatu da ga ucini javnim dobrom, a?
kasni mod edit:
ovo je zbilja nepotrebno u kombinatorici, prebaceno u buckuris
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
defar Forumaš(ica)

|
Postano: 23:38 čet, 17. 6. 2004 Naslov: |
|
|
noup...al to smije bit ja mislim A4, stignes i napisat tih par stvari u par min.
ja i hogac ti zelimo sjutra bistru glavu i dobro zdravlje automata za kavu, a cak cu pretrpit da citavo prijepodne bude anticiklonalno hladno s mirisom planinskog zraka, ako uspijes isposlovat tako nesto usred ljeta. :D
noup...al to smije bit ja mislim A4, stignes i napisat tih par stvari u par min.
ja i hogac ti zelimo sjutra bistru glavu i dobro zdravlje automata za kavu, a cak cu pretrpit da citavo prijepodne bude anticiklonalno hladno s mirisom planinskog zraka, ako uspijes isposlovat tako nesto usred ljeta.
_________________ `To begin with, a dog's not mad. You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 6:24 pet, 18. 6. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="defar"]ja i hogac ti zelimo sjutra bistru glavu i dobro zdravlje automata za kavu, a cak cu pretrpit da citavo prijepodne bude anticiklonalno hladno s mirisom planinskog zraka, ako uspijes isposlovat tako nesto usred ljeta. :D[/quote]
Pokusat cu :)
defar (napisa): | ja i hogac ti zelimo sjutra bistru glavu i dobro zdravlje automata za kavu, a cak cu pretrpit da citavo prijepodne bude anticiklonalno hladno s mirisom planinskog zraka, ako uspijes isposlovat tako nesto usred ljeta.  |
Pokusat cu
|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 8:08 pet, 18. 6. 2004 Naslov: |
|
|
:OT:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH! :grrr:
vec 5. put na ovim rokovima fulavam termin pismenog iz kombinatorike
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH! :grrr:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH!
vec 5. put na ovim rokovima fulavam termin pismenog iz kombinatorike
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH!
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
defar Forumaš(ica)

|
Postano: 10:10 pet, 18. 6. 2004 Naslov: |
|
|
jope? hehe ha ha haha bleeeeeeeeeu tralalala ima i gorih od mene!!! :D there, there, nece ti skodit jos dva dana prozeta kombinatorikom u razumnoj mjeri. :) nema ni znacajnih kolizija, cini mi se, nemas povijest bolesti u domeni predispitnih neuroza...ocekujem tebe i kory na kafici? ah, da, samo ponesite nekakve inhibitore mirisnog osjetila, hogar jos uvijek lize rane po citavom stanu :roll:
jope? hehe ha ha haha bleeeeeeeeeu tralalala ima i gorih od mene!!! there, there, nece ti skodit jos dva dana prozeta kombinatorikom u razumnoj mjeri. nema ni znacajnih kolizija, cini mi se, nemas povijest bolesti u domeni predispitnih neuroza...ocekujem tebe i kory na kafici? ah, da, samo ponesite nekakve inhibitore mirisnog osjetila, hogar jos uvijek lize rane po citavom stanu
_________________ `To begin with, a dog's not mad. You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'
|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 10:59 pet, 18. 6. 2004 Naslov: |
|
|
Nista...... bojim se da imam cijeli vikend za sistematicno samosazaljevanje ;)
Nista...... bojim se da imam cijeli vikend za sistematicno samosazaljevanje
|
|
[Vrh] |
|
defar Forumaš(ica)

|
Postano: 11:28 pet, 18. 6. 2004 Naslov: |
|
|
why, ofcourse, silly me! :D ja cu se moc samosazaljevat citave dane nakon ponedeljka...sumnjam doduse da bi kory bila voljna i meni pruzati psiholosku pomoc :twisted: :lol: soji, gajs. :lol: no, bum se vec snasla 8)
why, ofcourse, silly me! ja cu se moc samosazaljevat citave dane nakon ponedeljka...sumnjam doduse da bi kory bila voljna i meni pruzati psiholosku pomoc soji, gajs. no, bum se vec snasla
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 19:00 pet, 18. 6. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="defar"]ah, da, samo ponesite nekakve inhibitore mirisnog osjetila, hogar jos uvijek lize rane po citavom stanu :roll:[/quote]
hjoj, pa imam ja ovdi jednog stakora s kojim se jos nismo skroz dogovorili gdje je wc a gdje nije. mama se boji dana kad ce gazdarica doc po stanarinu :wink: da nas ne izbaci sve van... lako mishu, on uvik ima chibu :-/
defar (napisa): | ah, da, samo ponesite nekakve inhibitore mirisnog osjetila, hogar jos uvijek lize rane po citavom stanu  |
hjoj, pa imam ja ovdi jednog stakora s kojim se jos nismo skroz dogovorili gdje je wc a gdje nije. mama se boji dana kad ce gazdarica doc po stanarinu da nas ne izbaci sve van... lako mishu, on uvik ima chibu :-/
_________________  "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
|