| Prethodna tema :: Sljedeća tema | 

| Autor/ica | Poruka | 

| Gost 

|  | 

| [Vrh] |  | 

| slucajni prolaznik Forumaš(ica)

|  | 

| [Vrh] |  | 

| Gost 

|  | 

| [Vrh] |  | 

| Marko Forumaš(ica)

Spol:

|  | 

| [Vrh] |  | 

| Gost 

|  | 

| [Vrh] |  | 

| slucajni prolaznik Forumaš(ica)

| 

|  Postano: 10:50 pet, 18. 6. 2004    Naslov: |         |  
				| 
 |  
				| [quote]Ako danas nisam došao, a kolokvirao sam, dali da bi izašao na drugi rok 
moram polagati pismeni ispit?[/quote]
 Ne, vrijedi ti ja mislim 2 pismena.
 A bude pocetkom sedmog termin, kolko ja znam, al pitanje jel vrijedi ova prijava za prvi rok, il nam je to sad propalo, pa bumo morali opet prijavit
  	  | Citat: |  	  | Ako danas nisam došao, a kolokvirao sam, dali da bi izašao na drugi rok moram polagati pismeni ispit?
 | 
 Ne, vrijedi ti ja mislim 2 pismena.
 A bude pocetkom sedmog termin, kolko ja znam, al pitanje jel vrijedi ova prijava za prvi rok, il nam je to sad propalo, pa bumo morali opet prijavit

|  | 

| [Vrh] |  | 

| vsego Site Admin

Spol:

| 

|  Postano: 12:32 pet, 18. 6. 2004    Naslov: |         |  
				| 
 |  
				| [quote="Anonymous"][quote="Anonymous"]Danas!!![/quote]
mozes to dokazati nekako?
 nije da ti posebno vjerujem(jer je vecina profesora na kongresu ili necem slicnom do kraja tjedna)[/quote]

Eto, vjeruj onda [b]meni[/b]; jucer javih kolegi koji me zamolio da pogledam. :) Ispalo je da ima usmeni danas u 9:00. :o

[quote="slucajni prolaznik"]pitanje jel vrijedi ova prijava za prvi rok[/quote]

Mislim da ne. Obicno se nedolazak na ispit tretira kao pad; prijavis lijepo za drugi rok i onda dodjes kad treba. 8)

Samo, cini mi se da na drugom roku neces odgovarati kod prof. Juraka, nego da svi odgovaraju kod doc. Nogo. :shock: Prosvrljaj malo po ovom forumu; negdje sam tako nesto postao prije par dana... 8)

:idea: Alt. mozes mailati profesoru, objasniti zasto nisi dosao i pitati je l' ima mozda jos koji termin. :) Ne znam kakvu reakciju na to mozes ocekivati... :| Mozda i upali, s obzirom da ga nece biti na drugom roku...

Ako upali, onda hitno objavi ovdje, da i ostali znaju. ;)
  	  | Anonymous (napisa): |  	  |  	  | Anonymous (napisa): |  	  | Danas!!! | 
 mozes to dokazati nekako?
 nije da ti posebno vjerujem(jer je vecina profesora na kongresu ili necem slicnom do kraja tjedna)
 | 

Eto, vjeruj onda meni; jucer javih kolegi koji me zamolio da pogledam.
  Ispalo je da ima usmeni danas u 9:00.   

| slucajni prolaznik (napisa): |  	  | pitanje jel vrijedi ova prijava za prvi rok | 

Mislim da ne. Obicno se nedolazak na ispit tretira kao pad; prijavis lijepo za drugi rok i onda dodjes kad treba.

Samo, cini mi se da na drugom roku neces odgovarati kod prof. Juraka, nego da svi odgovaraju kod doc. Nogo.
  Prosvrljaj malo po ovom forumu; negdje sam tako nesto postao prije par dana...   

Alt. mozes mailati profesoru, objasniti zasto nisi dosao i pitati je l' ima mozda jos koji termin.  Ne znam kakvu reakciju na to mozes ocekivati...  Mozda i upali, s obzirom da ga nece biti na drugom roku... 
 Ako upali, onda hitno objavi ovdje, da i ostali znaju.
   _________________U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima. Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
  |  | 

| [Vrh] |  | 

|  |