meni je isto pomalo tesko zadrzat psihicko zdravlje ovdje, dosta mi utjece na zivotni raspored rezultat tog pismenog, a mislim da sam temeljito zbrljala, a nada ipak umire posljednja...nista, nadjemo se svi kod mene, imam nekakvih kolacica i cipsa, svatko nek ponese bocu kakvog pica, i cekamo rezultate! slobodno donesete i muziku po izboru, moja kolekcija cedeova je poprilicno zaostala, ustvari, da se lijepse izrazim.."je pomalo retro" :D
meni je isto pomalo tesko zadrzat psihicko zdravlje ovdje, dosta mi utjece na zivotni raspored rezultat tog pismenog, a mislim da sam temeljito zbrljala, a nada ipak umire posljednja...nista, nadjemo se svi kod mene, imam nekakvih kolacica i cipsa, svatko nek ponese bocu kakvog pica, i cekamo rezultate! slobodno donesete i muziku po izboru, moja kolekcija cedeova je poprilicno zaostala, ustvari, da se lijepse izrazim.."je pomalo retro"
`To begin with, a dog's not mad. You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'