Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Konstruktivne metode u geometriji 2011.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 14, 15, 16  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Matematički kolegiji
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
jackass9
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
-8 = 13 - 21

PostPostano: 16:33 sri, 8. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="pravipurger"][quote="jackass9"]ma to je katastrofa s tim terminima...to neće niti trećina ljudi moći onda odgovorit...
[b]
moralo se barem nekako obavijestit ljude kad će biti izvješeni termini jer oni koji nisu imali ništ na faksu, sad su zakinuti ostali...[/b]

nadam se da će biti još neki normalni čim prije, a ne potkraj lipnja[/quote]

a kaj bi onda bilo, tko jači njemu bolji termin? :lol:[/quote]

haha...nešto slično...noć prije bi kampirao ispred faksa da prvi uđem u zgradu i uzmem najpovoljniji termin :)

ma trebali su samo reći koj dan će biti, a ne da čovjek dođe na forum i vidi kako ljudi pišu da su svi termini zauzeti skoro:)

a sustav obavješćivanja ne radi nekako u mom smjeru danas zbog nekih misterioznih razloga :)
pravipurger (napisa):
jackass9 (napisa):
ma to je katastrofa s tim terminima...to neće niti trećina ljudi moći onda odgovorit...

moralo se barem nekako obavijestit ljude kad će biti izvješeni termini jer oni koji nisu imali ništ na faksu, sad su zakinuti ostali...

nadam se da će biti još neki normalni čim prije, a ne potkraj lipnja

a kaj bi onda bilo, tko jači njemu bolji termin? Laughing

haha...nešto slično...noć prije bi kampirao ispred faksa da prvi uđem u zgradu i uzmem najpovoljniji termin Smile

ma trebali su samo reći koj dan će biti, a ne da čovjek dođe na forum i vidi kako ljudi pišu da su svi termini zauzeti skoro:)

a sustav obavješćivanja ne radi nekako u mom smjeru danas zbog nekih misterioznih razloga Smile

gego
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 1 - 3

PostPostano: 16:42 sri, 8. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

koliko san skuzija, nesto slicno je bilo i prosle godine....malo termina, puno ljudi, a spletom okolnosti, mislin da je ove godine jos i vise ljudi dolazi na usmeni bez popravnog...a valjda ce biti jos dodatnih termina :?
koliko san skuzija, nesto slicno je bilo i prosle godine....malo termina, puno ljudi, a spletom okolnosti, mislin da je ove godine jos i vise ljudi dolazi na usmeni bez popravnog...a valjda ce biti jos dodatnih termina Confused

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
jackass9
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-8 = 13 - 21

PostPostano: 16:57 sri, 8. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="gego"]koliko san skuzija, nesto slicno je bilo i prosle godine....malo termina, puno ljudi, a spletom okolnosti, mislin da je ove godine jos i vise ljudi dolazi na usmeni bez popravnog...a valjda ce biti jos dodatnih termina :?[/quote]

a mora biti...svakom mora biti pružena prilika da odgovara
gego (napisa):
koliko san skuzija, nesto slicno je bilo i prosle godine....malo termina, puno ljudi, a spletom okolnosti, mislin da je ove godine jos i vise ljudi dolazi na usmeni bez popravnog...a valjda ce biti jos dodatnih termina Confused

a mora biti...svakom mora biti pružena prilika da odgovara

kkarlo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: zombi
64 = 72 - 8

PostPostano: 16:58 sri, 8. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ma naravno da će bit dodatnih termina, pa šta je vama...? :lol:

Najbolje da ovi šta se nisu upisali da su automatski pali, zbog svoje nezainteresiranosti za kolegij, jer da su bili zainteresirani, čučali li bi ispred i čekali termine :lol: :lol:

Tako je mogao profesor stavit dva termina pa tko prvi...

A više vjerojatna je slijedeća teorija...
Pošto ima skoro 40 ljudi koji su na prvom kolokviju imali 30 i više bodova, za očekivat je da će proć što se tog uvjeta tiće... Zašto im profesor ne bi stavio ranije mogućnost da se upišu? A za sve ostale stavit kako je i planirano u petak kad vidi koliko točno termina treba... Barem ja tako razmišljam.

Samo će biti smiješno ako ispadne da su ove termine popunili ljudi, koji možda neće doć do usmenog(s ovom izjavom pucam na blef jer nisam ni vidio popis, a kamoli da znam tko je gore), pa u petak budu morali brisat... Nadam se da nije kemijskom :lol: :lol:

Živi bili pa vidili!
Ma naravno da će bit dodatnih termina, pa šta je vama...? Laughing

Najbolje da ovi šta se nisu upisali da su automatski pali, zbog svoje nezainteresiranosti za kolegij, jer da su bili zainteresirani, čučali li bi ispred i čekali termine Laughing Laughing

Tako je mogao profesor stavit dva termina pa tko prvi...

A više vjerojatna je slijedeća teorija...
Pošto ima skoro 40 ljudi koji su na prvom kolokviju imali 30 i više bodova, za očekivat je da će proć što se tog uvjeta tiće... Zašto im profesor ne bi stavio ranije mogućnost da se upišu? A za sve ostale stavit kako je i planirano u petak kad vidi koliko točno termina treba... Barem ja tako razmišljam.

Samo će biti smiješno ako ispadne da su ove termine popunili ljudi, koji možda neće doć do usmenog(s ovom izjavom pucam na blef jer nisam ni vidio popis, a kamoli da znam tko je gore), pa u petak budu morali brisat... Nadam se da nije kemijskom Laughing Laughing

Živi bili pa vidili!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
lucky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 18:16 sri, 8. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

btw....ima li netko kakvu informaciju (od kolega s prošlih godina) kako izgleda taj usmeni kod profesora, tj kako pita? ono, dal kaže ''reci mi teorem..bla bla..'' ili ''pričaj mi o inverziji npr'' ??? i koliko je pitanja otprilike ??? Itko, išta zna ??? HVALAAAA
btw....ima li netko kakvu informaciju (od kolega s prošlih godina) kako izgleda taj usmeni kod profesora, tj kako pita? ono, dal kaže ''reci mi teorem..bla bla..'' ili ''pričaj mi o inverziji npr'' ??? i koliko je pitanja otprilike ??? Itko, išta zna ??? HVALAAAA

[Vrh]
lost_soul
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 15 - 6

PostPostano: 18:26 sri, 8. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa možeš potražiti i na starijim temama..
npr. [url]http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=15306&postdays=0&postorder=asc&&start=0[/url]
pa možeš potražiti i na starijim temama..
npr. http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=15306&postdays=0&postorder=asc&&start=0

[Vrh]
lucky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 18:38 sri, 8. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

hvala ti ;)
hvala ti Wink

[Vrh]
Gost

PostPostano: 20:15 sri, 8. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Asistentice Kitanov, možete li možda rezultate staviti i na forum? Glupo je da dolazim na žalbe ako ne znam želimo li se žaliti, pa da barem vidimo kakve bodove imamo...
Asistentice Kitanov, možete li možda rezultate staviti i na forum? Glupo je da dolazim na žalbe ako ne znam želimo li se žaliti, pa da barem vidimo kakve bodove imamo...

[Vrh]
kkarlo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: zombi
64 = 72 - 8

PostPostano: 20:37 sri, 8. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Asistentice Kitanov, možete li možda rezultate staviti i na forum? Glupo je da dolazim na žalbe ako ne znam želimo li se žaliti, pa da barem vidimo kakve bodove imamo...[/quote]
Nisam asistentica Kitanov, ali rezultati se uvijek objavljuju na netu, samo ne na forumu, vec na stranici kolegija:

http://web.math.hr/nastava/kmg/kolokviji.html

Valjda ce tako bit i sada, mislim pa nema razloga da nebude... :wink:
Anonymous (napisa):

Nisam asistentica Kitanov, ali rezultati se uvijek objavljuju na netu, samo ne na forumu, vec na stranici kolegija:

http://web.math.hr/nastava/kmg/kolokviji.html

Valjda ce tako bit i sada, mislim pa nema razloga da nebude... Wink

[Vrh]
stips90
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 17:58 čet, 9. 6. 2011    Naslov: ne znam Citirajte i odgovorite

Dok se rezultati objave, hoće li profesor onda objesiti još termina za usmene taj dan?
Dok se rezultati objave, hoće li profesor onda objesiti još termina za usmene taj dan?

[Vrh]
pcukec
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 6 - 1

PostPostano: 9:22 pet, 10. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

jel zna tko možda da li je dozvoljeno prekrižiti se na listi kod profesora, ukoliko nam se pojavila mala gužva s obzirom na usmene iz drugih kolegija? :/
jel zna tko možda da li je dozvoljeno prekrižiti se na listi kod profesora, ukoliko nam se pojavila mala gužva s obzirom na usmene iz drugih kolegija? Ehm?

[Vrh]
Gost

PostPostano: 9:46 pet, 10. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Možeš, nemaš beda... :wink:
Možeš, nemaš beda... Wink

[Vrh]
Anna Lee
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 9

PostPostano: 9:49 pet, 10. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma totalno, to je bas u redu. :roll:
mi koji smo se htjeli zapisat nismo mogli jer je sve vec bilo popunjeno, a sad cete vi to lagano prekrizit i opet nam se ubacit u neki novi termin? najs.
i ne, inace se to ne smije.
ma totalno, to je bas u redu. Rolling Eyes
mi koji smo se htjeli zapisat nismo mogli jer je sve vec bilo popunjeno, a sad cete vi to lagano prekrizit i opet nam se ubacit u neki novi termin? najs.
i ne, inace se to ne smije.

pcukec
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 1

PostPostano: 9:59 pet, 10. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

a oprosti što sam tek danas dobila druge rezultate i izjalovio mi se plan za kmg! isto ko i ti, i svi ostali, i ja sam htjela riješit to čim prije, našla se na faksu kad je došao popis i zapisala se!
a i neznam čemu takve panika oko toga, popisa će sigurno još bit, neće valjda samo 36-ero ljudi doć do usmenog!
a oprosti što sam tek danas dobila druge rezultate i izjalovio mi se plan za kmg! isto ko i ti, i svi ostali, i ja sam htjela riješit to čim prije, našla se na faksu kad je došao popis i zapisala se!
a i neznam čemu takve panika oko toga, popisa će sigurno još bit, neće valjda samo 36-ero ljudi doć do usmenog!

[Vrh]
Gost

PostPostano: 10:11 pet, 10. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Anna Lee, mislim da bez razloga napadaš kolegicu. Profesor je stavio listu za 36 ljudi i kad sam ja došla više isto nije bilo mjesta i šta sad. Zašto se nebi prekrižila?? Ako ti je toliko hitno, reci profesoru i pitat će te bez obzira jesi na popisu ili ne. Ne znam zašto praviš sad problem.
Anna Lee, mislim da bez razloga napadaš kolegicu. Profesor je stavio listu za 36 ljudi i kad sam ja došla više isto nije bilo mjesta i šta sad. Zašto se nebi prekrižila?? Ako ti je toliko hitno, reci profesoru i pitat će te bez obzira jesi na popisu ili ne. Ne znam zašto praviš sad problem.

[Vrh]
Anna Lee
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 9

PostPostano: 10:25 pet, 10. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zato sto I INACE to nije u redu. Sigurno i sama znas da neki profesori slikaju popis i ne toleriraju kada se netko prekrizi.
Pa ni njima nije zabavno jedan dan imat rupu od tri sata zato sto se netko predomislio, a onda zadnji dan 50 ljudi.

Ljudi si zele isplanirat unaprijed, ne zelim ni ja doc sad u ponedjeljak i rec "cujte, ja bi odgovarala" jer cu time mozda zeznut nekoga tko se zapravo zapisao za ponedjeljak. Htjela sam se zapisat i doc u svoj termin, bez toga da maltretiram ljude oko sebe koji su dovoljno pod stresom.

Uostalom, zasto onda uopce pitas ovdje da li se smijes prekrizit ako mislis da je to savrseno prihvatljivo?
Zato sto I INACE to nije u redu. Sigurno i sama znas da neki profesori slikaju popis i ne toleriraju kada se netko prekrizi.
Pa ni njima nije zabavno jedan dan imat rupu od tri sata zato sto se netko predomislio, a onda zadnji dan 50 ljudi.

Ljudi si zele isplanirat unaprijed, ne zelim ni ja doc sad u ponedjeljak i rec "cujte, ja bi odgovarala" jer cu time mozda zeznut nekoga tko se zapravo zapisao za ponedjeljak. Htjela sam se zapisat i doc u svoj termin, bez toga da maltretiram ljude oko sebe koji su dovoljno pod stresom.

Uostalom, zasto onda uopce pitas ovdje da li se smijes prekrizit ako mislis da je to savrseno prihvatljivo?

vanchi
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 0

PostPostano: 10:30 pet, 10. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

slazem se sa anom. jer ako bi to bilo ok, svi ovi koji su unaprijed se zapisali bi mogli se prekrižit i uzet nove termine koji su ponuđeni ljudima koji se nisu imali gdje zapisati. ako je baš slučaj da baš ne možeš taj dan, iako nije mi jasno čemu trčati pred rudo i zapisala si se toliko dana ranije, onda se javiš mejlom profesoru a ne mu križat po popisu. jer ima nas koji se nismo imali gdje zapisati i da ne bi sad morali svaki tren trčat na fax jer nije svima blizu i čekat dali ima rupe jer se netko prekrižio mislim da i sama vidiš da to nije ok
slazem se sa anom. jer ako bi to bilo ok, svi ovi koji su unaprijed se zapisali bi mogli se prekrižit i uzet nove termine koji su ponuđeni ljudima koji se nisu imali gdje zapisati. ako je baš slučaj da baš ne možeš taj dan, iako nije mi jasno čemu trčati pred rudo i zapisala si se toliko dana ranije, onda se javiš mejlom profesoru a ne mu križat po popisu. jer ima nas koji se nismo imali gdje zapisati i da ne bi sad morali svaki tren trčat na fax jer nije svima blizu i čekat dali ima rupe jer se netko prekrižio mislim da i sama vidiš da to nije ok

[Vrh]
pcukec
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 1

PostPostano: 10:36 pet, 10. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa mislim da profesor iz kmg neće imati baš previše rupa :D

neznam odkud ti zaključak da mislim da je to savršeno prihvatljivo! da to mislim nebi uopće postavila to pitanje al onda ti nebi imala nad kime liječit svoje frustracije :D

[size=9][color=#999999]Added after 4 minutes:[/color][/size]

[quote="vanchi"]slazem se sa anom. jer ako bi to bilo ok, svi ovi koji su unaprijed se zapisali bi mogli se prekrižit i uzet nove termine koji su ponuđeni ljudima koji se nisu imali gdje zapisati. ako je baš slučaj da baš ne možeš taj dan, iako nije mi jasno čemu trčati pred rudo i zapisala si se toliko dana ranije, onda se javiš mejlom profesoru a ne mu križat po popisu. jer ima nas koji se nismo imali gdje zapisati i da ne bi sad morali svaki tren trčat na fax jer nije svima blizu i čekat dali ima rupe jer se netko prekrižio mislim da i sama vidiš da to nije ok[/quote]

nitko nije ni rekao da mislim da je to ok!
ne troši mi se više dragocijenog vremena na raspravljanje! sve što ću reći je: blago vama ako vam je uvijek sve po planu i nikad vam se ništa ne izjalovi :D

sretno svima na usmenom ;) (poprilično sam uvjerujena da ćete dobiti svoju priliku :D)
pa mislim da profesor iz kmg neće imati baš previše rupa Very Happy

neznam odkud ti zaključak da mislim da je to savršeno prihvatljivo! da to mislim nebi uopće postavila to pitanje al onda ti nebi imala nad kime liječit svoje frustracije Very Happy

Added after 4 minutes:

vanchi (napisa):

nitko nije ni rekao da mislim da je to ok!
ne troši mi se više dragocijenog vremena na raspravljanje! sve što ću reći je: blago vama ako vam je uvijek sve po planu i nikad vam se ništa ne izjalovi Very Happy

sretno svima na usmenom Wink (poprilično sam uvjerujena da ćete dobiti svoju priliku Very Happy)

[Vrh]
Gost

PostPostano: 10:43 pet, 10. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Cure, mislim da bez razloga napadate kolegicu koja je samo pitala. Mogle ste joj odgovoriti što mislite i sve ok. Uostalom jel to nije super za vas? :) Upišite se umjesto nje i svi sretni i zadovoljni.. :)
Ti usmeni su totalno neorganizirani i nitko ne zna točno kad su koji, tako da.. čisto je moguće da je kolegici uletjelo nešto drugo.

Profesor će nadam se staviti što prije druge termine i svi ćemo stići tako da. Sigurno se neće dogoditi da netko neće imati priliku odgovarati.
Cure, mislim da bez razloga napadate kolegicu koja je samo pitala. Mogle ste joj odgovoriti što mislite i sve ok. Uostalom jel to nije super za vas? Smile Upišite se umjesto nje i svi sretni i zadovoljni.. Smile
Ti usmeni su totalno neorganizirani i nitko ne zna točno kad su koji, tako da.. čisto je moguće da je kolegici uletjelo nešto drugo.

Profesor će nadam se staviti što prije druge termine i svi ćemo stići tako da. Sigurno se neće dogoditi da netko neće imati priliku odgovarati.

[Vrh]
pravipurger
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

29 = 37 - 8

PostPostano: 12:50 pet, 10. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

da to nije uredu stoji, no prestanimo brujat o tome jer pcukec nije jedina koja se prekrižila, a jedina je pitala jel to uredu.
(ali ne, nemorate sad trčat do faksa jer tamo imamo spavače koji čekaju da se netko prekriži :lol:)
da to nije uredu stoji, no prestanimo brujat o tome jer pcukec nije jedina koja se prekrižila, a jedina je pitala jel to uredu.
(ali ne, nemorate sad trčat do faksa jer tamo imamo spavače koji čekaju da se netko prekriži Laughing)

No, you clearly don’t know who you’re talking to, so let me clue you in: I am not in danger, Skylar. I am the danger. A guy opens his door and gets shot and you think that of me? No. I am the one who knocks.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Matematički kolegiji Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 14, 15, 16  Sljedeće
Stranica 7 / 16.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum