Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
jackass9 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
gego Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
jackass9 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
kkarlo Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 16:58 sri, 8. 6. 2011 Naslov: |
|
|
Ma naravno da će bit dodatnih termina, pa šta je vama...? :lol:
Najbolje da ovi šta se nisu upisali da su automatski pali, zbog svoje nezainteresiranosti za kolegij, jer da su bili zainteresirani, čučali li bi ispred i čekali termine :lol: :lol:
Tako je mogao profesor stavit dva termina pa tko prvi...
A više vjerojatna je slijedeća teorija...
Pošto ima skoro 40 ljudi koji su na prvom kolokviju imali 30 i više bodova, za očekivat je da će proć što se tog uvjeta tiće... Zašto im profesor ne bi stavio ranije mogućnost da se upišu? A za sve ostale stavit kako je i planirano u petak kad vidi koliko točno termina treba... Barem ja tako razmišljam.
Samo će biti smiješno ako ispadne da su ove termine popunili ljudi, koji možda neće doć do usmenog(s ovom izjavom pucam na blef jer nisam ni vidio popis, a kamoli da znam tko je gore), pa u petak budu morali brisat... Nadam se da nije kemijskom :lol: :lol:
Živi bili pa vidili!
Ma naravno da će bit dodatnih termina, pa šta je vama...?
Najbolje da ovi šta se nisu upisali da su automatski pali, zbog svoje nezainteresiranosti za kolegij, jer da su bili zainteresirani, čučali li bi ispred i čekali termine
Tako je mogao profesor stavit dva termina pa tko prvi...
A više vjerojatna je slijedeća teorija...
Pošto ima skoro 40 ljudi koji su na prvom kolokviju imali 30 i više bodova, za očekivat je da će proć što se tog uvjeta tiće... Zašto im profesor ne bi stavio ranije mogućnost da se upišu? A za sve ostale stavit kako je i planirano u petak kad vidi koliko točno termina treba... Barem ja tako razmišljam.
Samo će biti smiješno ako ispadne da su ove termine popunili ljudi, koji možda neće doć do usmenog(s ovom izjavom pucam na blef jer nisam ni vidio popis, a kamoli da znam tko je gore), pa u petak budu morali brisat... Nadam se da nije kemijskom
Živi bili pa vidili!
|
|
[Vrh] |
|
lucky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
lost_soul Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
lucky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
kkarlo Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 20:37 sri, 8. 6. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]Asistentice Kitanov, možete li možda rezultate staviti i na forum? Glupo je da dolazim na žalbe ako ne znam želimo li se žaliti, pa da barem vidimo kakve bodove imamo...[/quote]
Nisam asistentica Kitanov, ali rezultati se uvijek objavljuju na netu, samo ne na forumu, vec na stranici kolegija:
http://web.math.hr/nastava/kmg/kolokviji.html
Valjda ce tako bit i sada, mislim pa nema razloga da nebude... :wink:
Anonymous (napisa): | Asistentice Kitanov, možete li možda rezultate staviti i na forum? Glupo je da dolazim na žalbe ako ne znam želimo li se žaliti, pa da barem vidimo kakve bodove imamo... |
Nisam asistentica Kitanov, ali rezultati se uvijek objavljuju na netu, samo ne na forumu, vec na stranici kolegija:
http://web.math.hr/nastava/kmg/kolokviji.html
Valjda ce tako bit i sada, mislim pa nema razloga da nebude...
|
|
[Vrh] |
|
stips90 Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
pcukec Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Anna Lee Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
pcukec Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 9:59 pet, 10. 6. 2011 Naslov: |
|
|
a oprosti što sam tek danas dobila druge rezultate i izjalovio mi se plan za kmg! isto ko i ti, i svi ostali, i ja sam htjela riješit to čim prije, našla se na faksu kad je došao popis i zapisala se!
a i neznam čemu takve panika oko toga, popisa će sigurno još bit, neće valjda samo 36-ero ljudi doć do usmenog!
a oprosti što sam tek danas dobila druge rezultate i izjalovio mi se plan za kmg! isto ko i ti, i svi ostali, i ja sam htjela riješit to čim prije, našla se na faksu kad je došao popis i zapisala se!
a i neznam čemu takve panika oko toga, popisa će sigurno još bit, neće valjda samo 36-ero ljudi doć do usmenog!
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Anna Lee Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 10:25 pet, 10. 6. 2011 Naslov: |
|
|
Zato sto I INACE to nije u redu. Sigurno i sama znas da neki profesori slikaju popis i ne toleriraju kada se netko prekrizi.
Pa ni njima nije zabavno jedan dan imat rupu od tri sata zato sto se netko predomislio, a onda zadnji dan 50 ljudi.
Ljudi si zele isplanirat unaprijed, ne zelim ni ja doc sad u ponedjeljak i rec "cujte, ja bi odgovarala" jer cu time mozda zeznut nekoga tko se zapravo zapisao za ponedjeljak. Htjela sam se zapisat i doc u svoj termin, bez toga da maltretiram ljude oko sebe koji su dovoljno pod stresom.
Uostalom, zasto onda uopce pitas ovdje da li se smijes prekrizit ako mislis da je to savrseno prihvatljivo?
Zato sto I INACE to nije u redu. Sigurno i sama znas da neki profesori slikaju popis i ne toleriraju kada se netko prekrizi.
Pa ni njima nije zabavno jedan dan imat rupu od tri sata zato sto se netko predomislio, a onda zadnji dan 50 ljudi.
Ljudi si zele isplanirat unaprijed, ne zelim ni ja doc sad u ponedjeljak i rec "cujte, ja bi odgovarala" jer cu time mozda zeznut nekoga tko se zapravo zapisao za ponedjeljak. Htjela sam se zapisat i doc u svoj termin, bez toga da maltretiram ljude oko sebe koji su dovoljno pod stresom.
Uostalom, zasto onda uopce pitas ovdje da li se smijes prekrizit ako mislis da je to savrseno prihvatljivo?
_________________ "The tooth fairy teaches children that they can sell body parts for money."
|
|
[Vrh] |
|
vanchi Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
pcukec Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
pravipurger Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 12:50 pet, 10. 6. 2011 Naslov: |
|
|
da to nije uredu stoji, no prestanimo brujat o tome jer pcukec nije jedina koja se prekrižila, a jedina je pitala jel to uredu.
(ali ne, nemorate sad trčat do faksa jer tamo imamo spavače koji čekaju da se netko prekriži :lol:)
da to nije uredu stoji, no prestanimo brujat o tome jer pcukec nije jedina koja se prekrižila, a jedina je pitala jel to uredu.
(ali ne, nemorate sad trčat do faksa jer tamo imamo spavače koji čekaju da se netko prekriži )
_________________ No, you clearly don’t know who you’re talking to, so let me clue you in: I am not in danger, Skylar. I am the danger. A guy opens his door and gets shot and you think that of me? No. I am the one who knocks.
|
|
[Vrh] |
|
|