Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
pravipurger Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
lost_soul Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
insane_raver Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 13:30 pet, 10. 6. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="pravipurger"][quote="Anonymous"]
P.s. Jel došla kakva nova lista za usmene?[/quote]
nije![/quote]
ja sam oko 11 tražio profesora da pitam za listu, pa ga nije bilo, bio i otišao.
Pretpostavljam da ga neće više danas biti te da će novi datumi i mjesta tek u ponedjeljak doći, moguće poslije ispitanih 15 ljudi sa popisa za ponedjeljak.
[size=9][color=#999999]Added after 4 minutes:[/color][/size]
Ta lista koju je već profesor izvjesio je bila prvenstveno namijenjena za druge njegove predmete koje drži ovog Ljetnog semestra, tipa Modeli Geometrije.
KMG će vjerojatno imati termine do tamo pred kraj mjeseca, pogotovo ako profesor odlazi na neki simpozij/skup/seminar kroz tjedan.....
pravipurger (napisa): | Anonymous (napisa): |
P.s. Jel došla kakva nova lista za usmene? |
nije! |
ja sam oko 11 tražio profesora da pitam za listu, pa ga nije bilo, bio i otišao.
Pretpostavljam da ga neće više danas biti te da će novi datumi i mjesta tek u ponedjeljak doći, moguće poslije ispitanih 15 ljudi sa popisa za ponedjeljak.
Added after 4 minutes:
Ta lista koju je već profesor izvjesio je bila prvenstveno namijenjena za druge njegove predmete koje drži ovog Ljetnog semestra, tipa Modeli Geometrije.
KMG će vjerojatno imati termine do tamo pred kraj mjeseca, pogotovo ako profesor odlazi na neki simpozij/skup/seminar kroz tjedan.....
|
|
[Vrh] |
|
BeeBee Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Katharsis Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 14:53 pet, 10. 6. 2011 Naslov: |
|
|
Asistentice, mislim da kolegica nije namjerava bili bahata. No, stvarno nam je glupo što su danas žalbe, a ne znamo ni rezultate.
Ne živimo svi kraj faksa da možemo doći kad se sjetimo, a gubiti par sati samo da bi došli i vidjeli imamo li se uopće na šta žaliti je bacanje vremena kojeg nam je sad i ovako premalo.
Ispričavamo se zbog takve buke, ali razumijte i nas malo.. :S
Asistentice, mislim da kolegica nije namjerava bili bahata. No, stvarno nam je glupo što su danas žalbe, a ne znamo ni rezultate.
Ne živimo svi kraj faksa da možemo doći kad se sjetimo, a gubiti par sati samo da bi došli i vidjeli imamo li se uopće na šta žaliti je bacanje vremena kojeg nam je sad i ovako premalo.
Ispričavamo se zbog takve buke, ali razumijte i nas malo.. :S
|
|
[Vrh] |
|
pravipurger Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 14:56 pet, 10. 6. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]Asistentice, mislim da kolegica nije namjerava bili bahata. No, stvarno nam je glupo što su danas žalbe, a ne znamo ni rezultate.
Ispričavamo se zbog takve buke, ali razumijte i nas malo.. :S[/quote]
u 6 su uvidi pa tko želi vidjeti dođe.
[u][b]Napomena:[/b][/u]
uvidi != žalbe :twisted:
Anonymous (napisa): | Asistentice, mislim da kolegica nije namjerava bili bahata. No, stvarno nam je glupo što su danas žalbe, a ne znamo ni rezultate.
Ispričavamo se zbog takve buke, ali razumijte i nas malo.. :S |
Napomena:
uvidi != žalbe
_________________ No, you clearly don’t know who you’re talking to, so let me clue you in: I am not in danger, Skylar. I am the danger. A guy opens his door and gets shot and you think that of me? No. I am the one who knocks.
|
|
[Vrh] |
|
insane_raver Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 15:04 pet, 10. 6. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="pravipurger"][quote="Anonymous"]Asistentice, mislim da kolegica nije namjerava bili bahata. No, stvarno nam je glupo što su danas žalbe, a ne znamo ni rezultate.
Ispričavamo se zbog takve buke, ali razumijte i nas malo.. :S[/quote]
[u][b]Napomena:[/b][/u]
uvidi != žalbe :twisted:[/quote]
Kako to prof Singer lijepo zove, gledanje kolokvija :) uz podrobna objašnjenja zašto toliko bodova :)
Tko misli da će trebat gledat treba i krenuti...
pravipurger (napisa): | Anonymous (napisa): | Asistentice, mislim da kolegica nije namjerava bili bahata. No, stvarno nam je glupo što su danas žalbe, a ne znamo ni rezultate.
Ispričavamo se zbog takve buke, ali razumijte i nas malo.. :S |
Napomena:
uvidi != žalbe |
Kako to prof Singer lijepo zove, gledanje kolokvija uz podrobna objašnjenja zašto toliko bodova
Tko misli da će trebat gledat treba i krenuti...
|
|
[Vrh] |
|
Katharsis Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
M.M. Forumaš(ica)
|
|