Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

UDG - pitanja
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Matematički kolegiji
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ivy=)
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 4 - 1

PostPostano: 15:48 uto, 28. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

ako neko nije bio na faksu...ponudjen je jos jedan termi za usmeni, drugi tjedan 05.07.
ako neko nije bio na faksu...ponudjen je jos jedan termi za usmeni, drugi tjedan 05.07.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Gost

PostPostano: 19:34 uto, 28. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

bok!

Koliko detaljno profa pita? Primjerice ako piše primjeri parametriziranih krivulja jeli dovoljno samo navesti primjere ili treba još ponešto znat?

Naravno pitam za prolaz?

I kako se formira ocjena... ima li uspjeh na kolokviju kakve veze?

Da ne postavljam sad svakakva pitanja molim nekog sa iskustvom da malo opiše usmeni.

Pozdrav
bok!

Koliko detaljno profa pita? Primjerice ako piše primjeri parametriziranih krivulja jeli dovoljno samo navesti primjere ili treba još ponešto znat?

Naravno pitam za prolaz?

I kako se formira ocjena... ima li uspjeh na kolokviju kakve veze?

Da ne postavljam sad svakakva pitanja molim nekog sa iskustvom da malo opiše usmeni.

Pozdrav

[Vrh]
ToMeK
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-12 = 17 - 29

PostPostano: 20:01 uto, 28. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Isto tako me zanima jel treba znat dokazat one teoreme iz obaveznog minimuma...
npr. dif geometrijska karakterizacija ravninskih krivulja u prostoru jel treba to znat dokazat?
Isto tako me zanima jel treba znat dokazat one teoreme iz obaveznog minimuma...
npr. dif geometrijska karakterizacija ravninskih krivulja u prostoru jel treba to znat dokazat?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
mrvica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 1 - 0

PostPostano: 14:00 sri, 29. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

je li mi netko moze rec sta ste napisali kao odgoovre na pitanja 5, 6 i 7, ove diferencijalno-geometrijske karakterizacije.
je li mi netko moze rec sta ste napisali kao odgoovre na pitanja 5, 6 i 7, ove diferencijalno-geometrijske karakterizacije.

[Vrh]
jejo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 14 - 5

PostPostano: 15:00 sri, 29. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

imas odgovore nekoliko stranica prije ;)
imas odgovore nekoliko stranica prije Wink

[Vrh]
mrvica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 17:20 sri, 29. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

hvala, nasla sam ih :)
hvala, nasla sam ih Smile

[Vrh]
z3h
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 4

PostPostano: 19:41 sri, 29. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Moze isto malo pitanje, neznam dali ste raspravljali negdje o tome, bas i nisam nasao..uglavnom, zanima me vezano za to prebacivanuje usmenog sa srijede na petak...dali to znaci da osobe koje su trebale imati usmeni u srijedu u 18 imaju sada u petak u 18. Pitanje mozda zvuci jako glupo, ali je dosta bitno imati tocan odg..heheh.... :D :D
Moze isto malo pitanje, neznam dali ste raspravljali negdje o tome, bas i nisam nasao..uglavnom, zanima me vezano za to prebacivanuje usmenog sa srijede na petak...dali to znaci da osobe koje su trebale imati usmeni u srijedu u 18 imaju sada u petak u 18. Pitanje mozda zvuci jako glupo, ali je dosta bitno imati tocan odg..heheh.... Very Happy Very Happy

[Vrh]
kljuki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 40 - 25

PostPostano: 20:11 sri, 29. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="z3h"]Moze isto malo pitanje, neznam dali ste raspravljali negdje o tome, bas i nisam nasao..uglavnom, zanima me vezano za to prebacivanuje usmenog sa srijede na petak...dali to znaci da osobe koje su trebale imati usmeni u srijedu u 18 imaju sada u petak u 18. Pitanje mozda zvuci jako glupo, ali je dosta bitno imati tocan odg..heheh.... :D :D[/quote]

Ne. Ne znam kad su trebali početi usmeni u srijedu, ali u petak počinju od 10h prema rasporedu. Što to znači? Recimo da su usmeni u srijedu trebali početi u 15h. Sad se oni prebacuju na petak u 10h. Petak u 11h je nova srijeda u 16h i tako dalje.

Inače, danas se kao problem pojavilo nerazumijevanje nekih osnova linearne algebre što i stoji u repetitoriju na webu. Savjetujem da se i to prođe malo ako imate problema s time.
Osim toga, nije baš da je dovoljno odgovoriti na pitanje koje izvučete za dva, ipak se mora pokazati nešto i na dodatnim pitanjima koje dobijete. Za niže ocjene ništa komplicirano, slično pitanjima u kolokvijima pa i to pogledajte malo. Za više ocjene potrebni dokazi, ali o tome ja ne znam ništa. :D

Sretno svima!
z3h (napisa):
Moze isto malo pitanje, neznam dali ste raspravljali negdje o tome, bas i nisam nasao..uglavnom, zanima me vezano za to prebacivanuje usmenog sa srijede na petak...dali to znaci da osobe koje su trebale imati usmeni u srijedu u 18 imaju sada u petak u 18. Pitanje mozda zvuci jako glupo, ali je dosta bitno imati tocan odg..heheh.... Very Happy Very Happy

Ne. Ne znam kad su trebali početi usmeni u srijedu, ali u petak počinju od 10h prema rasporedu. Što to znači? Recimo da su usmeni u srijedu trebali početi u 15h. Sad se oni prebacuju na petak u 10h. Petak u 11h je nova srijeda u 16h i tako dalje.

Inače, danas se kao problem pojavilo nerazumijevanje nekih osnova linearne algebre što i stoji u repetitoriju na webu. Savjetujem da se i to prođe malo ako imate problema s time.
Osim toga, nije baš da je dovoljno odgovoriti na pitanje koje izvučete za dva, ipak se mora pokazati nešto i na dodatnim pitanjima koje dobijete. Za niže ocjene ništa komplicirano, slično pitanjima u kolokvijima pa i to pogledajte malo. Za više ocjene potrebni dokazi, ali o tome ja ne znam ništa. Very Happy

Sretno svima!

frcka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 1

PostPostano: 20:29 sri, 29. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

zna li itko koji je mail od asistenta vidaka?!??!?!!? :?
zna li itko koji je mail od asistenta vidaka?!??!?!!? Confused

kljuki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 40 - 25

PostPostano: 20:35 sri, 29. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pomalo šokantno, ali ovaj: stipe.vidak@math.hr

mrvica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 20:39 sri, 29. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma da, treba znat i stvari koje su van minimuma??? Neki su rekli da je minimum dovoljan i da je s tim sigurno 2. Je li ko pao usmeni dosad? Ako padnemo je li postoji popravni usmeni ili...?
ma da, treba znat i stvari koje su van minimuma??? Neki su rekli da je minimum dovoljan i da je s tim sigurno 2. Je li ko pao usmeni dosad? Ako padnemo je li postoji popravni usmeni ili...?

[Vrh]
frcka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 1

PostPostano: 20:39 sri, 29. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kljuki"]Pomalo šokantno, ali ovaj: stipe.vidak@math.hr[/quote]

haahaha, tko bi reko :D tnx :lol:
kljuki (napisa):

haahaha, tko bi reko Very Happy tnx Laughing

thomary
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 15 - 0

PostPostano: 20:40 sri, 29. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Osim toga, nije baš da je dovoljno odgovoriti na pitanje koje izvučete za dva, ipak se mora pokazati nešto i na dodatnim pitanjima koje dobijete. Za niže ocjene ništa komplicirano, slično pitanjima u kolokvijima pa i to pogledajte malo. Za više ocjene potrebni dokazi, ali o tome ja ne znam ništa. :D

Sad me malo strah... Pa u kolokvijima i jesu vise manje bili dokazi.... A ovo sto nije bilo od dokaza i ulazi u ova osnovna pitanja za 2, kaj ne?
Osim toga, nije baš da je dovoljno odgovoriti na pitanje koje izvučete za dva, ipak se mora pokazati nešto i na dodatnim pitanjima koje dobijete. Za niže ocjene ništa komplicirano, slično pitanjima u kolokvijima pa i to pogledajte malo. Za više ocjene potrebni dokazi, ali o tome ja ne znam ništa. Very Happy

Sad me malo strah... Pa u kolokvijima i jesu vise manje bili dokazi.... A ovo sto nije bilo od dokaza i ulazi u ova osnovna pitanja za 2, kaj ne?

[Vrh]
frcka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 1

PostPostano: 20:40 sri, 29. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kljuki"]Pomalo šokantno, ali ovaj: stipe.vidak@math.hr[/quote]

haahaha, tko bi reko :D tnx :lol:
kljuki (napisa):

haahaha, tko bi reko Very Happy tnx Laughing

mrvica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 20:43 sri, 29. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma ja nekako ne virujem da treba znat vise za 2. Meni su rekli da je neka cura odgovorila na pitanje za 2 i da je rekla da nije nista vise naucila nego samo taj minimum i da joj je dala 2. Barem se tjesim tako jer ne stignem naucit ostalo do petka :(
ma ja nekako ne virujem da treba znat vise za 2. Meni su rekli da je neka cura odgovorila na pitanje za 2 i da je rekla da nije nista vise naucila nego samo taj minimum i da joj je dala 2. Barem se tjesim tako jer ne stignem naucit ostalo do petka Sad

[Vrh]
kljuki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 40 - 25

PostPostano: 20:51 sri, 29. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mrvica"]ma da, treba znat i stvari koje su van minimuma??? Neki su rekli da je minimum dovoljan i da je s tim sigurno 2. Je li ko pao usmeni dosad? Ako padnemo je li postoji popravni usmeni ili...?[/quote]

Hm, i ja sam mislila da je to dosta, a tako je nekako i profesorica bila rekla ranije, da je najbitnije da taj minimum ide glatko.
Bilo je danas ljudi već u prvoj grupi kojima je rekla da dođu ponovo u utorak. Nešto od toga je bilo jer im nije htjela dati malu ocjenu (očekivala je više od njih). Dakle, POSTOJI popravni usmenog, nije kraj svijeta i ako se desi da morate opet doći, ali se svejedno potrudite da se to ne dogodi. :)

[quote="thomary"]Sad me malo strah... Pa u kolokvijima i jesu vise manje bili dokazi.... A ovo sto nije bilo od dokaza i ulazi u ova osnovna pitanja za 2, kaj ne?[/quote]

Nemoj da te bude strah. Sad mi je žao što sam te uplašila.
Ma nisu bili dokazi nego neki izvodi. Mene pitala da izvedem formulu za N' i još da izračunam K za sferu. Nisam zapamtila što je druge pitala. Kako sam drugi dio taj loše izvela (prvi izvod nisam znala :D), pitala me običnu cilindričnu spiralu, što je često pitanje.

Meni manjka dosta toga otprije, ali ovaj minimum sam naučila. Slabo sam znala sve osim toga što je bilo u tome i nije bila sretna, ali sam ipak dobila 2. Baš zbog toga što su svi danas nekako bili zbunjeni kad je počela ispitivati nešto o svojstvenim vrijednostima linearnog operatora i tako to sam mislila reći ovdje onima koji nisu razmišljali o tome da malo prozuje kroz repetitorij. Meni bi to dobro došlo, recimo, da sam se sjetila toga. :D
mrvica (napisa):

Hm, i ja sam mislila da je to dosta, a tako je nekako i profesorica bila rekla ranije, da je najbitnije da taj minimum ide glatko.
Bilo je danas ljudi već u prvoj grupi kojima je rekla da dođu ponovo u utorak. Nešto od toga je bilo jer im nije htjela dati malu ocjenu (očekivala je više od njih). Dakle, POSTOJI popravni usmenog, nije kraj svijeta i ako se desi da morate opet doći, ali se svejedno potrudite da se to ne dogodi. Smile

thomary (napisa):

Nemoj da te bude strah. Sad mi je žao što sam te uplašila.
Ma nisu bili dokazi nego neki izvodi. Mene pitala da izvedem formulu za N' i još da izračunam K za sferu. Nisam zapamtila što je druge pitala. Kako sam drugi dio taj loše izvela (prvi izvod nisam znala Very Happy), pitala me običnu cilindričnu spiralu, što je često pitanje.

Meni manjka dosta toga otprije, ali ovaj minimum sam naučila. Slabo sam znala sve osim toga što je bilo u tome i nije bila sretna, ali sam ipak dobila 2. Baš zbog toga što su svi danas nekako bili zbunjeni kad je počela ispitivati nešto o svojstvenim vrijednostima linearnog operatora i tako to sam mislila reći ovdje onima koji nisu razmišljali o tome da malo prozuje kroz repetitorij. Meni bi to dobro došlo, recimo, da sam se sjetila toga. Very Happy

mrvica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 20:53 sri, 29. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

aj dobro ako postoji popravni onda nije strasno :). Hvala na informacijama, svakako cu onda i to malo pogledat :)
aj dobro ako postoji popravni onda nije strasno Smile. Hvala na informacijama, svakako cu onda i to malo pogledat Smile

[Vrh]
ikili
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 21:04 sri, 29. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

ali ima ljudi koji trebaju upisati godinu do utorka... šta s njima ako ih pošalje na popravni usmenog?
ali ima ljudi koji trebaju upisati godinu do utorka... šta s njima ako ih pošalje na popravni usmenog?

[Vrh]
kljuki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 40 - 25

PostPostano: 21:07 sri, 29. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ikili"]ali ima ljudi koji trebaju upisati godinu do utorka... šta s njima ako ih pošalje na popravni usmenog?[/quote]

Ovi kojima je rekla da dođu ponovo, rekla je da dođu u utorak. Možete li upisati godinu i u utorak?
Ne mogu ti odgovoriti na to pitanje, ali mislim da se da s njom dogovoriti. I bolje je ne razmišljati kao da ćete pasti nego se potruditi da prođete. Uf, što sam mudra. :lol:
ikili (napisa):

Ovi kojima je rekla da dođu ponovo, rekla je da dođu u utorak. Možete li upisati godinu i u utorak?
Ne mogu ti odgovoriti na to pitanje, ali mislim da se da s njom dogovoriti. I bolje je ne razmišljati kao da ćete pasti nego se potruditi da prođete. Uf, što sam mudra. Laughing

ikili
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 21:10 sri, 29. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

mi moramo se upisati do utorka ujutro i tada sve ocjene moraju biti upisane u sistem... a problem je da više od onog minimuma nisam stigla naučiti...i sad me strah... ne bih voljela ne upisati zadnju godinu radi tog predmeta...
mi moramo se upisati do utorka ujutro i tada sve ocjene moraju biti upisane u sistem... a problem je da više od onog minimuma nisam stigla naučiti...i sad me strah... ne bih voljela ne upisati zadnju godinu radi tog predmeta...

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Matematički kolegiji Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sljedeće
Stranica 7 / 11.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum