Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
ivy=) Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
ToMeK Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
mrvica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
jejo Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
mrvica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
z3h Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
kljuki Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 20:11 sri, 29. 6. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="z3h"]Moze isto malo pitanje, neznam dali ste raspravljali negdje o tome, bas i nisam nasao..uglavnom, zanima me vezano za to prebacivanuje usmenog sa srijede na petak...dali to znaci da osobe koje su trebale imati usmeni u srijedu u 18 imaju sada u petak u 18. Pitanje mozda zvuci jako glupo, ali je dosta bitno imati tocan odg..heheh.... :D :D[/quote]
Ne. Ne znam kad su trebali početi usmeni u srijedu, ali u petak počinju od 10h prema rasporedu. Što to znači? Recimo da su usmeni u srijedu trebali početi u 15h. Sad se oni prebacuju na petak u 10h. Petak u 11h je nova srijeda u 16h i tako dalje.
Inače, danas se kao problem pojavilo nerazumijevanje nekih osnova linearne algebre što i stoji u repetitoriju na webu. Savjetujem da se i to prođe malo ako imate problema s time.
Osim toga, nije baš da je dovoljno odgovoriti na pitanje koje izvučete za dva, ipak se mora pokazati nešto i na dodatnim pitanjima koje dobijete. Za niže ocjene ništa komplicirano, slično pitanjima u kolokvijima pa i to pogledajte malo. Za više ocjene potrebni dokazi, ali o tome ja ne znam ništa. :D
Sretno svima!
z3h (napisa): | Moze isto malo pitanje, neznam dali ste raspravljali negdje o tome, bas i nisam nasao..uglavnom, zanima me vezano za to prebacivanuje usmenog sa srijede na petak...dali to znaci da osobe koje su trebale imati usmeni u srijedu u 18 imaju sada u petak u 18. Pitanje mozda zvuci jako glupo, ali je dosta bitno imati tocan odg..heheh.... |
Ne. Ne znam kad su trebali početi usmeni u srijedu, ali u petak počinju od 10h prema rasporedu. Što to znači? Recimo da su usmeni u srijedu trebali početi u 15h. Sad se oni prebacuju na petak u 10h. Petak u 11h je nova srijeda u 16h i tako dalje.
Inače, danas se kao problem pojavilo nerazumijevanje nekih osnova linearne algebre što i stoji u repetitoriju na webu. Savjetujem da se i to prođe malo ako imate problema s time.
Osim toga, nije baš da je dovoljno odgovoriti na pitanje koje izvučete za dva, ipak se mora pokazati nešto i na dodatnim pitanjima koje dobijete. Za niže ocjene ništa komplicirano, slično pitanjima u kolokvijima pa i to pogledajte malo. Za više ocjene potrebni dokazi, ali o tome ja ne znam ništa.
Sretno svima!
_________________ If you decide to give up smoking and drinking, you don't actually live longer; it just seems longer.
|
|
[Vrh] |
|
frcka Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
kljuki Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
mrvica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
frcka Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
thomary Forumaš(ica)
|
Postano: 20:40 sri, 29. 6. 2011 Naslov: |
|
|
Osim toga, nije baš da je dovoljno odgovoriti na pitanje koje izvučete za dva, ipak se mora pokazati nešto i na dodatnim pitanjima koje dobijete. Za niže ocjene ništa komplicirano, slično pitanjima u kolokvijima pa i to pogledajte malo. Za više ocjene potrebni dokazi, ali o tome ja ne znam ništa. :D
Sad me malo strah... Pa u kolokvijima i jesu vise manje bili dokazi.... A ovo sto nije bilo od dokaza i ulazi u ova osnovna pitanja za 2, kaj ne?
Osim toga, nije baš da je dovoljno odgovoriti na pitanje koje izvučete za dva, ipak se mora pokazati nešto i na dodatnim pitanjima koje dobijete. Za niže ocjene ništa komplicirano, slično pitanjima u kolokvijima pa i to pogledajte malo. Za više ocjene potrebni dokazi, ali o tome ja ne znam ništa.
Sad me malo strah... Pa u kolokvijima i jesu vise manje bili dokazi.... A ovo sto nije bilo od dokaza i ulazi u ova osnovna pitanja za 2, kaj ne?
|
|
[Vrh] |
|
frcka Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
mrvica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
kljuki Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 20:51 sri, 29. 6. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="mrvica"]ma da, treba znat i stvari koje su van minimuma??? Neki su rekli da je minimum dovoljan i da je s tim sigurno 2. Je li ko pao usmeni dosad? Ako padnemo je li postoji popravni usmeni ili...?[/quote]
Hm, i ja sam mislila da je to dosta, a tako je nekako i profesorica bila rekla ranije, da je najbitnije da taj minimum ide glatko.
Bilo je danas ljudi već u prvoj grupi kojima je rekla da dođu ponovo u utorak. Nešto od toga je bilo jer im nije htjela dati malu ocjenu (očekivala je više od njih). Dakle, POSTOJI popravni usmenog, nije kraj svijeta i ako se desi da morate opet doći, ali se svejedno potrudite da se to ne dogodi. :)
[quote="thomary"]Sad me malo strah... Pa u kolokvijima i jesu vise manje bili dokazi.... A ovo sto nije bilo od dokaza i ulazi u ova osnovna pitanja za 2, kaj ne?[/quote]
Nemoj da te bude strah. Sad mi je žao što sam te uplašila.
Ma nisu bili dokazi nego neki izvodi. Mene pitala da izvedem formulu za N' i još da izračunam K za sferu. Nisam zapamtila što je druge pitala. Kako sam drugi dio taj loše izvela (prvi izvod nisam znala :D), pitala me običnu cilindričnu spiralu, što je često pitanje.
Meni manjka dosta toga otprije, ali ovaj minimum sam naučila. Slabo sam znala sve osim toga što je bilo u tome i nije bila sretna, ali sam ipak dobila 2. Baš zbog toga što su svi danas nekako bili zbunjeni kad je počela ispitivati nešto o svojstvenim vrijednostima linearnog operatora i tako to sam mislila reći ovdje onima koji nisu razmišljali o tome da malo prozuje kroz repetitorij. Meni bi to dobro došlo, recimo, da sam se sjetila toga. :D
mrvica (napisa): | ma da, treba znat i stvari koje su van minimuma??? Neki su rekli da je minimum dovoljan i da je s tim sigurno 2. Je li ko pao usmeni dosad? Ako padnemo je li postoji popravni usmeni ili...? |
Hm, i ja sam mislila da je to dosta, a tako je nekako i profesorica bila rekla ranije, da je najbitnije da taj minimum ide glatko.
Bilo je danas ljudi već u prvoj grupi kojima je rekla da dođu ponovo u utorak. Nešto od toga je bilo jer im nije htjela dati malu ocjenu (očekivala je više od njih). Dakle, POSTOJI popravni usmenog, nije kraj svijeta i ako se desi da morate opet doći, ali se svejedno potrudite da se to ne dogodi.
thomary (napisa): | Sad me malo strah... Pa u kolokvijima i jesu vise manje bili dokazi.... A ovo sto nije bilo od dokaza i ulazi u ova osnovna pitanja za 2, kaj ne? |
Nemoj da te bude strah. Sad mi je žao što sam te uplašila.
Ma nisu bili dokazi nego neki izvodi. Mene pitala da izvedem formulu za N' i još da izračunam K za sferu. Nisam zapamtila što je druge pitala. Kako sam drugi dio taj loše izvela (prvi izvod nisam znala ), pitala me običnu cilindričnu spiralu, što je često pitanje.
Meni manjka dosta toga otprije, ali ovaj minimum sam naučila. Slabo sam znala sve osim toga što je bilo u tome i nije bila sretna, ali sam ipak dobila 2. Baš zbog toga što su svi danas nekako bili zbunjeni kad je počela ispitivati nešto o svojstvenim vrijednostima linearnog operatora i tako to sam mislila reći ovdje onima koji nisu razmišljali o tome da malo prozuje kroz repetitorij. Meni bi to dobro došlo, recimo, da sam se sjetila toga.
_________________ If you decide to give up smoking and drinking, you don't actually live longer; it just seems longer.
|
|
[Vrh] |
|
mrvica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ikili Forumaš(ica)
|