Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

da živim sto života...

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Frnca
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 9:14 sri, 23. 6. 2004    Naslov: da živim sto života... Citirajte i odgovorite

.... svaki bih upisla matematiku!!! :lol: Ma faks je genijalan, ko stvoren za kampanjce! Najžešće od svega mi je to što si slobodan dolazit kad te volja, dovoljno je uhvatit se knjige (tj kopiranih skripta :D )svako 2 mjeseca i na konju si...
I love PMF :navijacica:
.... svaki bih upisla matematiku!!! Laughing Ma faks je genijalan, ko stvoren za kampanjce! Najžešće od svega mi je to što si slobodan dolazit kad te volja, dovoljno je uhvatit se knjige (tj kopiranih skripta Very Happy )svako 2 mjeseca i na konju si...
I love PMF Go go go!!!

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 9:27 sri, 23. 6. 2004    Naslov: Re: da živim sto života... Citirajte i odgovorite

[quote="Frnca"]Ma faks je genijalan, ko stvoren za kampanjce![/quote]

Khm, povlacim sve sto sam rekao u smislu olaksavanja studija...
Frnca (napisa):
Ma faks je genijalan, ko stvoren za kampanjce!

Khm, povlacim sve sto sam rekao u smislu olaksavanja studija...

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Frnca
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 9:36 sri, 23. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

hahahaha, ja nikad nisam izjavila da mi je ovaj smijer težak :lol: , samo velim da nije ogromna razlika njega i inžinjerskog!
A ja osobno mislim da bi bez nekih problema savladala i inžinjerski, čak ne bih imala puste predmete na "ija" :twisted: !
Ali onda ne bi ostvarila svoj stoljetni san, a to je da budem jedna požrtvovna profa koja će unijeti revoluciju u nastavu matematike :!:
hahahaha, ja nikad nisam izjavila da mi je ovaj smijer težak Laughing , samo velim da nije ogromna razlika njega i inžinjerskog!
A ja osobno mislim da bi bez nekih problema savladala i inžinjerski, čak ne bih imala puste predmete na "ija" Twisted Evil !
Ali onda ne bi ostvarila svoj stoljetni san, a to je da budem jedna požrtvovna profa koja će unijeti revoluciju u nastavu matematike Exclamation

bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 10:35 sri, 23. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Frnca"]hahahaha, ja nikad nisam izjavila da mi je ovaj smijer težak :lol: , samo velim da nije ogromna razlika njega i inžinjerskog!
A ja osobno mislim da bi bez nekih problema savladala i inžinjerski, čak ne bih imala puste predmete na "ija" :twisted: !
Ali onda ne bi ostvarila svoj stoljetni san, a to je da budem jedna požrtvovna profa koja će unijeti revoluciju u nastavu matematike :!:[/quote]

ajde bar jedna koja ima ovako pozitvno misljenje sto se tice tezine(lakoce) ovog fakulteta....

Ujedno imam pitanje kakav je smjer pimjenjena matematika po tezini? :roll:
Frnca (napisa):
hahahaha, ja nikad nisam izjavila da mi je ovaj smijer težak Laughing , samo velim da nije ogromna razlika njega i inžinjerskog!
A ja osobno mislim da bi bez nekih problema savladala i inžinjerski, čak ne bih imala puste predmete na "ija" Twisted Evil !
Ali onda ne bi ostvarila svoj stoljetni san, a to je da budem jedna požrtvovna profa koja će unijeti revoluciju u nastavu matematike Exclamation

ajde bar jedna koja ima ovako pozitvno misljenje sto se tice tezine(lakoce) ovog fakulteta....

Ujedno imam pitanje kakav je smjer pimjenjena matematika po tezini? Rolling Eyes

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 12:40 sri, 23. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Frnca"]Ali onda ne bi ostvarila svoj stoljetni san, a to je da budem jedna požrtvovna profa koja će unijeti revoluciju u nastavu matematike :!:[/quote]

:klapklap:

To bi trebao biti san svakog buduceg profesora matematike...

Samo jedna stvar. Sjeti se ovog topica prvi put kada nekom od svojih ucenika prigovoris da je kampanjac :twisted:
Frnca (napisa):

Toooooo, majstoreeeee!

To bi trebao biti san svakog buduceg profesora matematike...

Samo jedna stvar. Sjeti se ovog topica prvi put kada nekom od svojih ucenika prigovoris da je kampanjac Twisted Evil

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum