Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

upisi
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
piccola
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 10 - 8

PostPostano: 12:23 čet, 7. 7. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

predmet nije uopće težak, a i s obzirom na ostale koje upisuješ, čini mi se da će ti lako bit uskladit i proć ih sve... diskretnu, engleski i mat. log. sam učila po dan-dva prije ispita i lako sam skupila bodove... jedino ti je vjerojatnost teža jer se treba pomučit i oko teorije i oko zadataka.
a ni programiranje ti nebi trebalo predstavljat problem jer si već jednom prošla vježbe, predavanja i kolokvije pa znaš šta te čeka...
nemoj mislit da te nagovaram, pogledaj i prouči čime se mat. log. bavi pa odluči šta ćeš i kako ćeš...ne možeš upisivat predmet koji te ne zanima jer neće dobro završit (znam iz vlastitog iskustva :wink: )
predmet nije uopće težak, a i s obzirom na ostale koje upisuješ, čini mi se da će ti lako bit uskladit i proć ih sve... diskretnu, engleski i mat. log. sam učila po dan-dva prije ispita i lako sam skupila bodove... jedino ti je vjerojatnost teža jer se treba pomučit i oko teorije i oko zadataka.
a ni programiranje ti nebi trebalo predstavljat problem jer si već jednom prošla vježbe, predavanja i kolokvije pa znaš šta te čeka...
nemoj mislit da te nagovaram, pogledaj i prouči čime se mat. log. bavi pa odluči šta ćeš i kako ćeš...ne možeš upisivat predmet koji te ne zanima jer neće dobro završit (znam iz vlastitog iskustva Wink )

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
frances
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 9 - 1

PostPostano: 12:31 čet, 7. 7. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Lafiel"][quote="frances"]Imam pitanje, pa da ga tu postavim. Vezano je uz upise.

Ovaj novi ziro-racun, na koji uplacujemo upisnine pripada PMF-u. Treba li onda na uplatnicu za primatelja staviti PMF-MO (Bijenicka c.30) ili PMF (Horvatovac 102a)?[/quote]
Na uplatnicama koje možeš uzeti u referadi je naveden PMF, dakle Horvatovac.

[/quote]

Hvala. No uplatila sam prije nego mi je stigao odgovor i napisala sam Bijenicka. Ma doc ce to tamo gdje treba.
Lafiel (napisa):
frances (napisa):
Imam pitanje, pa da ga tu postavim. Vezano je uz upise.

Ovaj novi ziro-racun, na koji uplacujemo upisnine pripada PMF-u. Treba li onda na uplatnicu za primatelja staviti PMF-MO (Bijenicka c.30) ili PMF (Horvatovac 102a)?

Na uplatnicama koje možeš uzeti u referadi je naveden PMF, dakle Horvatovac.

Hvala. No uplatila sam prije nego mi je stigao odgovor i napisala sam Bijenicka. Ma doc ce to tamo gdje treba.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
didit
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 12:51 čet, 7. 7. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zna li tko kada ce biti upisi za studente koji su predali molbe za prebacaj i sl.?
Zna li tko kada ce biti upisi za studente koji su predali molbe za prebacaj i sl.?

[Vrh]
Buba 2
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 16:44 pon, 11. 7. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ne mogu obaviti upis putem Studomata ( nemam ostvarenih 35 ECTS, akadem. godina 2009./10. status mirovanja, 2010./11. ponovni upis, normalan ), koja je procedura sada ? Neovisno što ne mogu upisati preko Studomata, predajem ispunjen upisni list i kopiju uplatnice za troškove upisnine ? Bez ikakvih zamolbi ?
Nisam iz Zg, pa da ne idem xy puta.
Ne mogu obaviti upis putem Studomata ( nemam ostvarenih 35 ECTS, akadem. godina 2009./10. status mirovanja, 2010./11. ponovni upis, normalan ), koja je procedura sada ? Neovisno što ne mogu upisati preko Studomata, predajem ispunjen upisni list i kopiju uplatnice za troškove upisnine ? Bez ikakvih zamolbi ?
Nisam iz Zg, pa da ne idem xy puta.

[Vrh]
nike
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 3

PostPostano: 13:24 sri, 13. 7. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Predao sam zamoblu za dodatni upis euklidskih prostora...kada će se znati rezultati te zamolbe? Sve sam uplatio i upisao se preko studomata (ing.smjer) i predao index zajedno sa zamolbom i prijavniml listom u urudžbeni (još prošli tjedan u čet)...i zašto tete iz referade ništa ne odgovaraju?
Trenutno radim preko ljeta i nisam u mogućnosti da idem do faxa da provjerim kakvo je stanje,pa bi volio neku informaciju ako netko zna
Predao sam zamoblu za dodatni upis euklidskih prostora...kada će se znati rezultati te zamolbe? Sve sam uplatio i upisao se preko studomata (ing.smjer) i predao index zajedno sa zamolbom i prijavniml listom u urudžbeni (još prošli tjedan u čet)...i zašto tete iz referade ništa ne odgovaraju?
Trenutno radim preko ljeta i nisam u mogućnosti da idem do faxa da provjerim kakvo je stanje,pa bi volio neku informaciju ako netko zna

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:25 sri, 13. 7. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Tete iz Referade vjerojatno ne odgovaraju jer su upisi, a tada je The Gužva. Pomagao sam jednu godinu i ne bih im (vise) bio u koži.

Ne znam kako saznati, osim da pricekas kraj upisa, pa pitas. Mozda - ali stvarno [b]mozda[/b] - ti sef studija moze reci je l' molba odobrena.
Tete iz Referade vjerojatno ne odgovaraju jer su upisi, a tada je The Gužva. Pomagao sam jednu godinu i ne bih im (vise) bio u koži.

Ne znam kako saznati, osim da pricekas kraj upisa, pa pitas. Mozda - ali stvarno mozda - ti sef studija moze reci je l' molba odobrena.

[Vrh]
nike
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 3

PostPostano: 14:37 sri, 13. 7. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jel bi ja taj kolegij trebao upisat dok su upisi (dakle do petka) il će mi u slučaju odobrenja to automatski bit upisan kolegij?
Ili ću upisat euklidkse par dana prije početka semestra?

samo me to zanima jer ne bi želio da izvisim ako mi bude odobreno,a ja nisam došao da se upišem,pa izgubim pravo polaganja i slušanja :)
Jel bi ja taj kolegij trebao upisat dok su upisi (dakle do petka) il će mi u slučaju odobrenja to automatski bit upisan kolegij?

samo me to zanima jer ne bi želio da izvisim ako mi bude odobreno,a ja nisam došao da se upišem,pa izgubim pravo polaganja i slušanja Smile

[Vrh]
jaa
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 1 - 0

PostPostano: 15:59 sri, 13. 7. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nike"]Jel bi ja taj kolegij trebao upisat dok su upisi (dakle do petka) il će mi u slučaju odobrenja to automatski bit upisan kolegij?

samo me to zanima jer ne bi želio da izvisim ako mi bude odobreno,a ja nisam došao da se upišem,pa izgubim pravo polaganja i slušanja :)[/quote]

U 9. mjesecu, kad dodjes po index ces vidjet jel ti molba odobrena i tek tada ce ti se upisat taj predmet. :)
nike (napisa):

samo me to zanima jer ne bi želio da izvisim ako mi bude odobreno,a ja nisam došao da se upišem,pa izgubim pravo polaganja i slušanja Smile

U 9. mjesecu, kad dodjes po index ces vidjet jel ti molba odobrena i tek tada ce ti se upisat taj predmet. Smile

Two smileys, one love
[Vrh]
nike
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 3

PostPostano: 20:33 sri, 13. 7. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Uff, hvala ti jaa, spasio/la si mi dan :D:D
Uff, hvala ti jaa, spasio/la si mi dan Very HappyVery Happy

[Vrh]
sstudentica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 12:01 čet, 14. 7. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

da li može netko odgovoriti kada bi mi koji smo predali molbu za prebacivanje na nastavnički smjer mogli znati da li je molba odobrena?? i kada se mi onda upisujemo? sad dok su još upisi ili u 9 mjesecu ili kad?
da li može netko odgovoriti kada bi mi koji smo predali molbu za prebacivanje na nastavnički smjer mogli znati da li je molba odobrena?? i kada se mi onda upisujemo? sad dok su još upisi ili u 9 mjesecu ili kad?

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum