Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Maglica Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Tratincica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 17:48 pon, 1. 8. 2011 Naslov: |
|
|
@Maglica: Ocito, zakasnila si za "normalnu" potvrdu, jer nece nitko tete iz Referade povuci s godisnjeg zbog potvrde. Jedna ideja: ako ti u indexu nekako pise da si zavrsila, probaj s tim.
Nije ti nitko kod diplomiravanja dao potvrdu da si diplomirala? U moje doba je to bilo uobicajeno.
@Tratincica: Moze se na HZZO prijaviti bez Zavoda za zaposljavanje; neki tvrde i da je bolje tako (osobno, nisam proucavao i nemam stav o tome). Spominjalo se vec na Forumu, prije koju godinu, pa koga zanima moze potraziti.
@Maglica: Ocito, zakasnila si za "normalnu" potvrdu, jer nece nitko tete iz Referade povuci s godisnjeg zbog potvrde. Jedna ideja: ako ti u indexu nekako pise da si zavrsila, probaj s tim.
Nije ti nitko kod diplomiravanja dao potvrdu da si diplomirala? U moje doba je to bilo uobicajeno.
@Tratincica: Moze se na HZZO prijaviti bez Zavoda za zaposljavanje; neki tvrde i da je bolje tako (osobno, nisam proucavao i nemam stav o tome). Spominjalo se vec na Forumu, prije koju godinu, pa koga zanima moze potraziti.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
kenny Petica iz zalaganja
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
bnikola Mali od Foruma (Administrator)
Spol:
|
Postano: 19:16 pon, 1. 8. 2011 Naslov: |
|
|
Imas besplatan broj HZZOa, pitaj sto napraviti. A ako je ovo slucaj, da si prijavljena preko fakulteta, onda pricekaj jos 2-3 tjedna, dobijes odjavu, zamolis da naprave s 1.9. ili tako nesto, a onda na miru napravis promjenu. Nije strasno :)
Imas besplatan broj HZZOa, pitaj sto napraviti. A ako je ovo slucaj, da si prijavljena preko fakulteta, onda pricekaj jos 2-3 tjedna, dobijes odjavu, zamolis da naprave s 1.9. ili tako nesto, a onda na miru napravis promjenu. Nije strasno
_________________ Život je lijep , tako kažu.. .
|
|
[Vrh] |
|
Maglica Forumaš(ica)
|
Postano: 7:09 uto, 2. 8. 2011 Naslov: |
|
|
Zvala sam HZZO, to mi je bilo prvo, i tamo su mi rekli da mi treba odjava s faksa, i da se treba prijaviti u roku od 30 dana od završetka faksa.
A ništa, budem probala otići s potvrdom o diplomiranju, možda prođe.
@Tratinčica Meni su rekli da za riješiti zdravstveno imamo samo mjesec dana i na burzi i kad sam zvala HZZO, daj si ti to provjeri još jednom da ti ne istekne.
Zvala sam HZZO, to mi je bilo prvo, i tamo su mi rekli da mi treba odjava s faksa, i da se treba prijaviti u roku od 30 dana od završetka faksa.
A ništa, budem probala otići s potvrdom o diplomiranju, možda prođe.
@Tratinčica Meni su rekli da za riješiti zdravstveno imamo samo mjesec dana i na burzi i kad sam zvala HZZO, daj si ti to provjeri još jednom da ti ne istekne.
|
|
[Vrh] |
|
mischa Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Jaja Forumaš(ica)
Spol: