Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

raspored za usmeni za prvi rok i komentari oko kolokvija
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Računarski praktikum 1
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Goran Muic
Gost

PostPostano: 14:47 pon, 21. 6. 2004    Naslov: raspored za usmeni za prvi rok i komentari oko kolokvija Citirajte i odgovorite

Ispricavam se studentima sto su tako dugo cekali (i jos cekaju) za termin usmenih kao i za rezultate kolokvija; svi smo prosli tjedan bili u Splitu na 3. Hrvatskom matematickom kongresu. Sada detalji:

1. usmeni: ponedjeljak 28.6. Svratite izmedju 9:30-15:30 u moj ured po ocjenu. Prethodno naravno morate prijaviti ispit na studomat.

2. Rezultati iz Kolokvija u grupi kolege Krcadinca su izvrsni i nepromjenjivi; na prijedlog kolege Puljica, kolega Puljica i ja smo se dogovorili da cemo dati potpis i ovim studentima:

1. Una Bogdanovic
2. Ivana Culina
3. Nena Dragoslavić
4. Irma Fazlić
5. Ivona Gatolin
6. Marko Filipin

ali oni moraju ici na usmeni gdje ce morati izraditi program u C-u i odgovarati usmeno kod mene na roku po njihovom izboru.

3. ostali studenti koji nisu skupili dovoljno bodova za potpis iz ove dvije grupe nece dobiti potpis.

4. moguce su daljnje obavijesti za grupu kolege Bujanovica, ako bude "medju slucajeva"

5. ono sto meni nije jasno: citaju li studenti vise ovaj forum ili sluzbeni web?
Ispricavam se studentima sto su tako dugo cekali (i jos cekaju) za termin usmenih kao i za rezultate kolokvija; svi smo prosli tjedan bili u Splitu na 3. Hrvatskom matematickom kongresu. Sada detalji:

1. usmeni: ponedjeljak 28.6. Svratite izmedju 9:30-15:30 u moj ured po ocjenu. Prethodno naravno morate prijaviti ispit na studomat.

2. Rezultati iz Kolokvija u grupi kolege Krcadinca su izvrsni i nepromjenjivi; na prijedlog kolege Puljica, kolega Puljica i ja smo se dogovorili da cemo dati potpis i ovim studentima:

1. Una Bogdanovic
2. Ivana Culina
3. Nena Dragoslavić
4. Irma Fazlić
5. Ivona Gatolin
6. Marko Filipin

ali oni moraju ici na usmeni gdje ce morati izraditi program u C-u i odgovarati usmeno kod mene na roku po njihovom izboru.

3. ostali studenti koji nisu skupili dovoljno bodova za potpis iz ove dvije grupe nece dobiti potpis.

4. moguce su daljnje obavijesti za grupu kolege Bujanovica, ako bude "medju slucajeva"

5. ono sto meni nije jasno: citaju li studenti vise ovaj forum ili sluzbeni web?

[Vrh]
Gost

PostPostano: 20:20 pon, 21. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Grupa kolege Bujanovica nema medjuslucajeva.
Grupa kolege Bujanovica nema medjuslucajeva.

[Vrh]
Goran Muic
Gost

PostPostano: 6:20 sri, 23. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Korekcija za grupu kolege Bujanovica: Danka Krivo i Katarina Grzunov
takodjer mogu dobiti potpis, ali moraju ici na usmeni. Detalji: http://web.math.hr/~gmuic/praki/nastava.html
Korekcija za grupu kolege Bujanovica: Danka Krivo i Katarina Grzunov
takodjer mogu dobiti potpis, ali moraju ici na usmeni. Detalji: http://web.math.hr/~gmuic/praki/nastava.html

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:38 sri, 23. 6. 2004    Naslov: Re: raspored za usmeni za prvi rok i komentari oko kolokvij Citirajte i odgovorite

[quote="Goran Muic"]5. ono sto meni nije jasno: citaju li studenti vise ovaj forum ili sluzbeni web?[/quote]

Mozda sam samo umisljen (da mozda... ;)), ali cesto se odgovor na Forumu sastoji od linka na sluzbeni web, tako da me ne bi cudilo da vishe citaju Forum... :|
Goran Muic (napisa):

Mozda sam samo umisljen (da mozda... Wink), ali cesto se odgovor na Forumu sastoji od linka na sluzbeni web, tako da me ne bi cudilo da vishe citaju Forum... Neutral

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Računarski praktikum 1 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum