Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Ally Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Crazylamb1 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Ally Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Spectre Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Blatko Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
nike Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
frutabella Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Crazylamb1 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ToMeK Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 19:29 pon, 24. 10. 2011 Naslov: |
|
|
Da, katastrofalno je to što su promijenili datume kolokvija, ovo je loše. Neki imaju katastrofu, a rezultati će biti primjereni "odličnom" rasporedu, bez obzira tko šta rekao, ovo je promašeno. Možda bi bilo bolje taj dan preseliti negdje drugdje, recimo u drugi tjedan, jer ovo je loše i prenaglo, odnosno u skladu sa očekivanjima.
Zar na ovom fakultetu nema nikoga tko misli? Mislim ovo ne odgovara 90% mojih poznanika sa raznih godina i smjerova...
Da, katastrofalno je to što su promijenili datume kolokvija, ovo je loše. Neki imaju katastrofu, a rezultati će biti primjereni "odličnom" rasporedu, bez obzira tko šta rekao, ovo je promašeno. Možda bi bilo bolje taj dan preseliti negdje drugdje, recimo u drugi tjedan, jer ovo je loše i prenaglo, odnosno u skladu sa očekivanjima.
Zar na ovom fakultetu nema nikoga tko misli? Mislim ovo ne odgovara 90% mojih poznanika sa raznih godina i smjerova...
|
|
[Vrh] |
|
.anchy. Forumaš(ica)
|
Postano: 9:54 sri, 26. 10. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="ToMeK"]Da, katastrofalno je to što su promijenili datume kolokvija, ovo je loše. Neki imaju katastrofu, a rezultati će biti primjereni "odličnom" rasporedu, bez obzira tko šta rekao, ovo je promašeno. Možda bi bilo bolje taj dan preseliti negdje drugdje, recimo u drugi tjedan, jer ovo je loše i prenaglo, odnosno u skladu sa očekivanjima.
Zar na ovom fakultetu nema nikoga tko misli? Mislim ovo ne odgovara 90% mojih poznanika sa raznih godina i smjerova...[/quote]
Ne znam baš.. Pretpostavljam da si ti iz Zagreba,pa ti zato ne odgovara. Ima puno ljudi koji nisu iz ZG i za blagdan Svih svetih idu kući. Mislim da njima ovo više odgovara,tako mogu otići u petak i vratiti se u utorak,a ne cijeli utorak putovati tam i natrag.
A prebaciti u drugi tjedan tjedan nikako. To bi značilo 4 kolokvija u drugom tjednu, 2 u prvom. Radije 3 u prvom,3 u drugom. Mislim da većina ljudi tako razmišlja.
ToMeK (napisa): | Da, katastrofalno je to što su promijenili datume kolokvija, ovo je loše. Neki imaju katastrofu, a rezultati će biti primjereni "odličnom" rasporedu, bez obzira tko šta rekao, ovo je promašeno. Možda bi bilo bolje taj dan preseliti negdje drugdje, recimo u drugi tjedan, jer ovo je loše i prenaglo, odnosno u skladu sa očekivanjima.
Zar na ovom fakultetu nema nikoga tko misli? Mislim ovo ne odgovara 90% mojih poznanika sa raznih godina i smjerova... |
Ne znam baš.. Pretpostavljam da si ti iz Zagreba,pa ti zato ne odgovara. Ima puno ljudi koji nisu iz ZG i za blagdan Svih svetih idu kući. Mislim da njima ovo više odgovara,tako mogu otići u petak i vratiti se u utorak,a ne cijeli utorak putovati tam i natrag.
A prebaciti u drugi tjedan tjedan nikako. To bi značilo 4 kolokvija u drugom tjednu, 2 u prvom. Radije 3 u prvom,3 u drugom. Mislim da većina ljudi tako razmišlja.
|
|
[Vrh] |
|
insane_raver Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 13:08 sri, 26. 10. 2011 Naslov: |
|
|
[quote=".anchy."][quote="ToMeK"]Da, katastrofalno je to što su promijenili datume kolokvija, ovo je loše. Neki imaju katastrofu, a rezultati će biti primjereni "odličnom" rasporedu, bez obzira tko šta rekao, ovo je promašeno. Možda bi bilo bolje taj dan preseliti negdje drugdje, recimo u drugi tjedan, jer ovo je loše i prenaglo, odnosno u skladu sa očekivanjima.
Zar na ovom fakultetu nema nikoga tko misli? Mislim ovo ne odgovara 90% mojih poznanika sa raznih godina i smjerova...[/quote]
A prebaciti u drugi tjedan tjedan nikako. To bi značilo 4 kolokvija u drugom tjednu, 2 u prvom. Radije 3 u prvom,3 u drugom. Mislim da većina ljudi tako razmišlja.[/quote]
Ukoliko je blagdan problem, što je bilo nezamislivo onda sve šiftat u desno za tjedan?
Pa tko ide doma nek ide doma, tjedan nastave se održi i onda normalno dva tjedna kolokvija.
Ili bilo koji drugi oblik osim ovoga.
Kolokvijski razredi su bili smišljeni BAŠ da se nebi dogodilo da imaš dva ili više za redom, isti dan dopušteno, tj da postoji dan između sljedećeg niza.
Ovo je epic fail kolokvijskih razreda. . .
.anchy. (napisa): | ToMeK (napisa): | Da, katastrofalno je to što su promijenili datume kolokvija, ovo je loše. Neki imaju katastrofu, a rezultati će biti primjereni "odličnom" rasporedu, bez obzira tko šta rekao, ovo je promašeno. Možda bi bilo bolje taj dan preseliti negdje drugdje, recimo u drugi tjedan, jer ovo je loše i prenaglo, odnosno u skladu sa očekivanjima.
Zar na ovom fakultetu nema nikoga tko misli? Mislim ovo ne odgovara 90% mojih poznanika sa raznih godina i smjerova... |
A prebaciti u drugi tjedan tjedan nikako. To bi značilo 4 kolokvija u drugom tjednu, 2 u prvom. Radije 3 u prvom,3 u drugom. Mislim da većina ljudi tako razmišlja. |
Ukoliko je blagdan problem, što je bilo nezamislivo onda sve šiftat u desno za tjedan?
Pa tko ide doma nek ide doma, tjedan nastave se održi i onda normalno dva tjedna kolokvija.
Ili bilo koji drugi oblik osim ovoga.
Kolokvijski razredi su bili smišljeni BAŠ da se nebi dogodilo da imaš dva ili više za redom, isti dan dopušteno, tj da postoji dan između sljedećeg niza.
Ovo je epic fail kolokvijskih razreda. . .
|
|
[Vrh] |
|
.anchy. Forumaš(ica)
|
Postano: 14:10 sri, 26. 10. 2011 Naslov: |
|
|
Pretpostavljam da bi,jer bi u 1.kolokvij ulazilo 8 tjedana, a u 2.kolokvij 5 tjedana.
No,kako bilo, meni su ti kolokvijski razredi super,znaš odmah kada koji pišeš(ok,izuzev ovoga,no imaju svoje razloge nadam se ;)).
Mislim da su ovim premještanjem htjeli izaći nama u susret. Sad,uvijek će biti ljudi kojima to ne odgovara,i onih kojima odgovara. Ne može se sve zadovoljiti.
Btw,meni bi puno više pasalo da se nije prebacilo u čet,ali ok,što je tu je. :)
Pretpostavljam da bi,jer bi u 1.kolokvij ulazilo 8 tjedana, a u 2.kolokvij 5 tjedana.
No,kako bilo, meni su ti kolokvijski razredi super,znaš odmah kada koji pišeš(ok,izuzev ovoga,no imaju svoje razloge nadam se ).
Mislim da su ovim premještanjem htjeli izaći nama u susret. Sad,uvijek će biti ljudi kojima to ne odgovara,i onih kojima odgovara. Ne može se sve zadovoljiti.
Btw,meni bi puno više pasalo da se nije prebacilo u čet,ali ok,što je tu je.
|
|
[Vrh] |
|
|
|
[Vrh] |
|
tihana Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
|
|
[Vrh] |
|
Borgcube Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
|
Postano: 11:44 čet, 27. 10. 2011 Naslov: |
|
|
Uskrsni ponedjeljak je neradni, nakon toga se radi. Tako je uvijek bilo na fakultetima (u skolama se ove godine krate Uskrsni praznici). Naravno u Hrvatskoj, posebno na PMF-u, jos posebnije na MO svasta je moguce. Pa tako i da se u zadnji cas cijeli tjedan proglasi neradnim i kolokvije prebaci tko-zna-kamo. Gledajuci aktualni kalendar to mi se ne cini vjerojatnim. Prije ce se npr. C razred umjesto na Veliki petak pisati u cetvrtak ili tako nesto.
Kad bi se kolokvijsko razdoblje pomaklo na tjedan dana ranije (tako da imamo 6+7 tjedana nastave umjesto 7+6), onda bi u tjednu nakon Uskrsa imali nastavu. Dakle opet ne bi bilo Uskrsnih praznika.
Uskrsni ponedjeljak je neradni, nakon toga se radi. Tako je uvijek bilo na fakultetima (u skolama se ove godine krate Uskrsni praznici). Naravno u Hrvatskoj, posebno na PMF-u, jos posebnije na MO svasta je moguce. Pa tako i da se u zadnji cas cijeli tjedan proglasi neradnim i kolokvije prebaci tko-zna-kamo. Gledajuci aktualni kalendar to mi se ne cini vjerojatnim. Prije ce se npr. C razred umjesto na Veliki petak pisati u cetvrtak ili tako nesto.
Kad bi se kolokvijsko razdoblje pomaklo na tjedan dana ranije (tako da imamo 6+7 tjedana nastave umjesto 7+6), onda bi u tjednu nakon Uskrsa imali nastavu. Dakle opet ne bi bilo Uskrsnih praznika.
_________________ Vedran Krcadinac
Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
|
|
[Vrh] |
|
|