Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
tinker bell Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Tokalah Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
pcukec Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
tinker bell Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
čudo Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Anna Lee Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 17:13 pon, 3. 10. 2011 Naslov: |
|
|
ja nisam bila na popravnom pa vam mogu samo za onaj prvi usmeni rec, al valjda je slicno...
dakle, pita te da napises neku definiciju na plocu, ak napises tocno onda ti postavi par pitanja i ako znas, neki dokaz da objasnis ili kazes ideju. obicno pita 2-3 pitanja.
definicija (i njeno razumijevanje) je dosta za 2 (a kolko sam skuzila za 2 je pitao stvarno samo osnovne stvari, supremum, maksimum, konvergencija...), a ostalo moras znat i dokaze.
bitno je da pokazete da razumijete gradivo i da precizno znate baratat sa onim pojmovima "za svaki...postoji...neki..." itd.
profesor je voljan pomoci i pricekati ako vam negdje zapne...
mislim da je to to.
sve u svemu, vrlo korektno, ja sam jako zadovoljna.
ja nisam bila na popravnom pa vam mogu samo za onaj prvi usmeni rec, al valjda je slicno...
dakle, pita te da napises neku definiciju na plocu, ak napises tocno onda ti postavi par pitanja i ako znas, neki dokaz da objasnis ili kazes ideju. obicno pita 2-3 pitanja.
definicija (i njeno razumijevanje) je dosta za 2 (a kolko sam skuzila za 2 je pitao stvarno samo osnovne stvari, supremum, maksimum, konvergencija...), a ostalo moras znat i dokaze.
bitno je da pokazete da razumijete gradivo i da precizno znate baratat sa onim pojmovima "za svaki...postoji...neki..." itd.
profesor je voljan pomoci i pricekati ako vam negdje zapne...
mislim da je to to.
sve u svemu, vrlo korektno, ja sam jako zadovoljna.
_________________ "The tooth fairy teaches children that they can sell body parts for money."
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
pcukec Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Antonija Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
čudo Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Anna Lee Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
funkcija Forumaš(ica)
|
Postano: 15:56 sri, 2. 11. 2011 Naslov: |
|
|
Evo da podignem temu..
Sto se tice usmenog kod prof. Iljazovica, vecina studenata podrzava ovakav nacin polaganja kolegija. Meni takodjer pase, samo mi nije jasno koje znanje je potrebno za ocjenu vrlodobar i odlican.
Mislite li da je ocjenjivanje pravedno?
Ok nije mi u cilju sad cjepidlacit oko tog, i oko ocjena jer nije lako ocjenit toliko studenata u 3 dana ravnopravno iako se prof trudi.
Ali vecinom su ocjene 2 i 3. Gradiva nema puno i trebalo bi biti bolje.
Neki dobiju dobar a prije toga procitaju i prije usmenog se nadaju dvojci a neki uce vise i s razumijevajem pa dobiju dovoljan. I jos postavljaju glupa pitanja prije usmenog koja nemaju smisla (tipa koja oznaka sto znaci, sto je lijepo T)
VIdit cemo kako ce biti dalje, krenulo je dobro ali cini mi se da ce do kraja neki biti zakinuti a neki nagradjeni za nerad.
To je moje kako ja to gledam. Ako imate koje drugo misljenje slobodno recite a prof ce biti sretan ako imamo prijedloge.
Sad ce navodno specificirati za iduci put koje gradivo je za koju ocjenu .
Evo da podignem temu..
Sto se tice usmenog kod prof. Iljazovica, vecina studenata podrzava ovakav nacin polaganja kolegija. Meni takodjer pase, samo mi nije jasno koje znanje je potrebno za ocjenu vrlodobar i odlican.
Mislite li da je ocjenjivanje pravedno?
Ok nije mi u cilju sad cjepidlacit oko tog, i oko ocjena jer nije lako ocjenit toliko studenata u 3 dana ravnopravno iako se prof trudi.
Ali vecinom su ocjene 2 i 3. Gradiva nema puno i trebalo bi biti bolje.
Neki dobiju dobar a prije toga procitaju i prije usmenog se nadaju dvojci a neki uce vise i s razumijevajem pa dobiju dovoljan. I jos postavljaju glupa pitanja prije usmenog koja nemaju smisla (tipa koja oznaka sto znaci, sto je lijepo T)
VIdit cemo kako ce biti dalje, krenulo je dobro ali cini mi se da ce do kraja neki biti zakinuti a neki nagradjeni za nerad.
To je moje kako ja to gledam. Ako imate koje drugo misljenje slobodno recite a prof ce biti sretan ako imamo prijedloge.
Sad ce navodno specificirati za iduci put koje gradivo je za koju ocjenu .
|
|
[Vrh] |
|
biba Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Anna Lee Forumaš(ica)
Spol:
|