Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
skrobs Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 10:56 pet, 18. 11. 2011 Naslov: |
|
|
Pricam po sjecanju, no na zadnjem odsjeckom vijecu (prije 10ak dana) je odluceno da se ide u natjecaj, sto znaci da ce biti upisa. Termine ne znam, no pratite stranicu studija i odsjeka, pa cete vidjeti kad stigne info.
Pricam po sjecanju, no na zadnjem odsjeckom vijecu (prije 10ak dana) je odluceno da se ide u natjecaj, sto znaci da ce biti upisa. Termine ne znam, no pratite stranicu studija i odsjeka, pa cete vidjeti kad stigne info.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Anna Lee Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 10:48 čet, 15. 8. 2013 Naslov: |
|
|
[quote="Anna Lee"][quote]Osnovni uvjet za upis na poslijediplomski specijalistički studij aktuarske matematike je završen bilo koji diplomski ili dodiplomski sveučilišni studij s prosječnom ocjenom stručnih predmeta većom od 3,5.[/quote]
Kaj ovo znaci da se poslijediplomski specijalisticki studij moze upisati bez zavrsenog diplomskog?[/quote]
Mislim da brkas [b]do[/b]diplomski (stari, predbolonjski) i [b]pred[/b]diplomski studij (onaj prije diplomskog studija u bolonjskom sustavu).
[quote="Anna Lee"]Kad otprilike budu prijave i upisi na to?[/quote]
Ekipa s aktuarskog studija je obicno azhurna sa [url=http://aktuari.math.pmf.unizg.hr/]sluzbenim webom[/url], pa ocekujem da ce tamo biti informacije kad se budu znale. Mislim da imaju ciklus od dvije godine, tj. da upisi idu svake druge godine. Po rasporedu s weba, ove godine je isla druga godina, sto znaci da ce upisi u prvu godinu valjda biti ove jeseni.
Anna Lee (napisa): | Citat: | Osnovni uvjet za upis na poslijediplomski specijalistički studij aktuarske matematike je završen bilo koji diplomski ili dodiplomski sveučilišni studij s prosječnom ocjenom stručnih predmeta većom od 3,5. |
Kaj ovo znaci da se poslijediplomski specijalisticki studij moze upisati bez zavrsenog diplomskog? |
Mislim da brkas dodiplomski (stari, predbolonjski) i preddiplomski studij (onaj prije diplomskog studija u bolonjskom sustavu).
Anna Lee (napisa): | Kad otprilike budu prijave i upisi na to? |
Ekipa s aktuarskog studija je obicno azhurna sa sluzbenim webom, pa ocekujem da ce tamo biti informacije kad se budu znale. Mislim da imaju ciklus od dvije godine, tj. da upisi idu svake druge godine. Po rasporedu s weba, ove godine je isla druga godina, sto znaci da ce upisi u prvu godinu valjda biti ove jeseni.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Anna Lee Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ivaaan Forumaš(ica)
|