Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Grandpa Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Blondie Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
i_dumba19 Forumaš(ica)
|
Postano: 11:51 sri, 26. 10. 2011 Naslov: |
|
|
..mogu ti ja posuditi bilježnicu pa da si iskopiraš onda to sve, ali onda bih te molio da isti dan iskopiraš i vratiš mi bilježnicu, i to bi eventualno mogao već sutra napraviti, jer sutra sam od 8h na faxu, slobodan do 10h, i onda imam od 10 do 12h predavanje. Kažem sutra, jer u petak sam slobodan, i ne planiram u zg, a sljedeći tjedan su kolokviji, i Svi Sveti, pa nikako neću ić u zg, osim na dan kolokvija :) Tako da se možemo dogovoriti da se nadjemo sutra negdje kod faxa, pa ti dam bilježnicu i iskopiraš si :) Vježbe sam sve pisao, jedino predavanja sam pisao neš što nema u skripti, uglavnom sam pratio predavanja sa skripte...Pa ako želiš, javi :)
..mogu ti ja posuditi bilježnicu pa da si iskopiraš onda to sve, ali onda bih te molio da isti dan iskopiraš i vratiš mi bilježnicu, i to bi eventualno mogao već sutra napraviti, jer sutra sam od 8h na faxu, slobodan do 10h, i onda imam od 10 do 12h predavanje. Kažem sutra, jer u petak sam slobodan, i ne planiram u zg, a sljedeći tjedan su kolokviji, i Svi Sveti, pa nikako neću ić u zg, osim na dan kolokvija Tako da se možemo dogovoriti da se nadjemo sutra negdje kod faxa, pa ti dam bilježnicu i iskopiraš si Vježbe sam sve pisao, jedino predavanja sam pisao neš što nema u skripti, uglavnom sam pratio predavanja sa skripte...Pa ako želiš, javi
|
|
[Vrh] |
|
Grandpa Forumaš(ica)
|
Postano: 13:35 sri, 26. 10. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="i_dumba19"]..mogu ti ja posuditi bilježnicu pa da si iskopiraš onda to sve, ali onda bih te molio da isti dan iskopiraš i vratiš mi bilježnicu, i to bi eventualno mogao već sutra napraviti, jer sutra sam od 8h na faxu, slobodan do 10h, i onda imam od 10 do 12h predavanje. Kažem sutra, jer u petak sam slobodan, i ne planiram u zg, a sljedeći tjedan su kolokviji, i Svi Sveti, pa nikako neću ić u zg, osim na dan kolokvija :) Tako da se možemo dogovoriti da se nadjemo sutra negdje kod faxa, pa ti dam bilježnicu i iskopiraš si :) Vježbe sam sve pisao, jedino predavanja sam pisao neš što nema u skripti, uglavnom sam pratio predavanja sa skripte...Pa ako želiš, javi :)[/quote]
Fantasticho, spasili ste mi zivot, imas "pp" u inboxu :)
Kolegice hvala i Vama puno...
i_dumba19 (napisa): | ..mogu ti ja posuditi bilježnicu pa da si iskopiraš onda to sve, ali onda bih te molio da isti dan iskopiraš i vratiš mi bilježnicu, i to bi eventualno mogao već sutra napraviti, jer sutra sam od 8h na faxu, slobodan do 10h, i onda imam od 10 do 12h predavanje. Kažem sutra, jer u petak sam slobodan, i ne planiram u zg, a sljedeći tjedan su kolokviji, i Svi Sveti, pa nikako neću ić u zg, osim na dan kolokvija Tako da se možemo dogovoriti da se nadjemo sutra negdje kod faxa, pa ti dam bilježnicu i iskopiraš si Vježbe sam sve pisao, jedino predavanja sam pisao neš što nema u skripti, uglavnom sam pratio predavanja sa skripte...Pa ako želiš, javi |
Fantasticho, spasili ste mi zivot, imas "pp" u inboxu
Kolegice hvala i Vama puno...
|
|
[Vrh] |
|
i_dumba19 Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Grandpa Forumaš(ica)
|
Postano: 19:21 sri, 26. 10. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="i_dumba19"]poslao sam vam pp, piše mi da je poslano, a vidim da nije...uglavnom, zapisao sam broj moba, pa pošaljem por kad se nadjemo...:))[/quote]
Ma da, malo cudno radi sustav sanduchicha na ovom forumu: poruke se zadrzavaju u Outbox-u skroz dok ih primatelj ne procita i tek onda se prmjestaju u Sent items...
Bilo kako bilo, poruka zaprimljena, procitana i usvojena, cekam sutra u 8.00 na faksu...
Hvala jos jedanput!
:)
i_dumba19 (napisa): | poslao sam vam pp, piše mi da je poslano, a vidim da nije...uglavnom, zapisao sam broj moba, pa pošaljem por kad se nadjemo...) |
Ma da, malo cudno radi sustav sanduchicha na ovom forumu: poruke se zadrzavaju u Outbox-u skroz dok ih primatelj ne procita i tek onda se prmjestaju u Sent items...
Bilo kako bilo, poruka zaprimljena, procitana i usvojena, cekam sutra u 8.00 na faksu...
Hvala jos jedanput!
|
|
[Vrh] |
|
|