Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Traze se vjezbe i predavanja
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, nastavnički studiji -> Elementarna geometrija
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Grandpa
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 9:44 sri, 26. 10. 2011    Naslov: Traze se vjezbe i predavanja Citirajte i odgovorite

Drage kolegice i kolege,

Ja sam jedan stari student-povratnik kojemu je prije par dana odobren nastavak studija i sada pokusavam sustichi vlak poznatiji pod "Ak. god. 2011/2012".

Stoga bih molio neku dobru dushu da mi posudi vjezbe i predavanja iz EG koje su do sada odradjene, a u svrhu kopiranja istih :oops: .

Za odgovarajuchu naknadu/protuuslugu se dogovorimo 8) .

Hvala :)
Drage kolegice i kolege,

Ja sam jedan stari student-povratnik kojemu je prije par dana odobren nastavak studija i sada pokusavam sustichi vlak poznatiji pod "Ak. god. 2011/2012".

Stoga bih molio neku dobru dushu da mi posudi vjezbe i predavanja iz EG koje su do sada odradjene, a u svrhu kopiranja istih Embarassed .

Za odgovarajuchu naknadu/protuuslugu se dogovorimo Cool .

Hvala Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Blondie
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 6 - 5

PostPostano: 11:28 sri, 26. 10. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Predavanja ne trebaš kopirati jer ti je sve iz skripte. U kolokvij ti dolazi gradivo do 5 poglavlja - Teoremi o kružnici.
A vježbe ne pišem baš lijepo pa...žicaj nekoga tko piše čitljivije. ;)
Sretno ti s učenjem, nadam se da ćeš stići jer je kolokvij idući tjedan.
Predavanja ne trebaš kopirati jer ti je sve iz skripte. U kolokvij ti dolazi gradivo do 5 poglavlja - Teoremi o kružnici.
A vježbe ne pišem baš lijepo pa...žicaj nekoga tko piše čitljivije. Wink
Sretno ti s učenjem, nadam se da ćeš stići jer je kolokvij idući tjedan.

i_dumba19
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 11:51 sri, 26. 10. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

..mogu ti ja posuditi bilježnicu pa da si iskopiraš onda to sve, ali onda bih te molio da isti dan iskopiraš i vratiš mi bilježnicu, i to bi eventualno mogao već sutra napraviti, jer sutra sam od 8h na faxu, slobodan do 10h, i onda imam od 10 do 12h predavanje. Kažem sutra, jer u petak sam slobodan, i ne planiram u zg, a sljedeći tjedan su kolokviji, i Svi Sveti, pa nikako neću ić u zg, osim na dan kolokvija :) Tako da se možemo dogovoriti da se nadjemo sutra negdje kod faxa, pa ti dam bilježnicu i iskopiraš si :) Vježbe sam sve pisao, jedino predavanja sam pisao neš što nema u skripti, uglavnom sam pratio predavanja sa skripte...Pa ako želiš, javi :)
..mogu ti ja posuditi bilježnicu pa da si iskopiraš onda to sve, ali onda bih te molio da isti dan iskopiraš i vratiš mi bilježnicu, i to bi eventualno mogao već sutra napraviti, jer sutra sam od 8h na faxu, slobodan do 10h, i onda imam od 10 do 12h predavanje. Kažem sutra, jer u petak sam slobodan, i ne planiram u zg, a sljedeći tjedan su kolokviji, i Svi Sveti, pa nikako neću ić u zg, osim na dan kolokvija Smile Tako da se možemo dogovoriti da se nadjemo sutra negdje kod faxa, pa ti dam bilježnicu i iskopiraš si Smile Vježbe sam sve pisao, jedino predavanja sam pisao neš što nema u skripti, uglavnom sam pratio predavanja sa skripte...Pa ako želiš, javi Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
Grandpa
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 13:35 sri, 26. 10. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="i_dumba19"]..mogu ti ja posuditi bilježnicu pa da si iskopiraš onda to sve, ali onda bih te molio da isti dan iskopiraš i vratiš mi bilježnicu, i to bi eventualno mogao već sutra napraviti, jer sutra sam od 8h na faxu, slobodan do 10h, i onda imam od 10 do 12h predavanje. Kažem sutra, jer u petak sam slobodan, i ne planiram u zg, a sljedeći tjedan su kolokviji, i Svi Sveti, pa nikako neću ić u zg, osim na dan kolokvija :) Tako da se možemo dogovoriti da se nadjemo sutra negdje kod faxa, pa ti dam bilježnicu i iskopiraš si :) Vježbe sam sve pisao, jedino predavanja sam pisao neš što nema u skripti, uglavnom sam pratio predavanja sa skripte...Pa ako želiš, javi :)[/quote]

Fantasticho, spasili ste mi zivot, imas "pp" u inboxu :)

Kolegice hvala i Vama puno...
i_dumba19 (napisa):
..mogu ti ja posuditi bilježnicu pa da si iskopiraš onda to sve, ali onda bih te molio da isti dan iskopiraš i vratiš mi bilježnicu, i to bi eventualno mogao već sutra napraviti, jer sutra sam od 8h na faxu, slobodan do 10h, i onda imam od 10 do 12h predavanje. Kažem sutra, jer u petak sam slobodan, i ne planiram u zg, a sljedeći tjedan su kolokviji, i Svi Sveti, pa nikako neću ić u zg, osim na dan kolokvija Smile Tako da se možemo dogovoriti da se nadjemo sutra negdje kod faxa, pa ti dam bilježnicu i iskopiraš si Smile Vježbe sam sve pisao, jedino predavanja sam pisao neš što nema u skripti, uglavnom sam pratio predavanja sa skripte...Pa ako želiš, javi Smile

Fantasticho, spasili ste mi zivot, imas "pp" u inboxu Smile

Kolegice hvala i Vama puno...

[Vrh]
i_dumba19
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 17:10 sri, 26. 10. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

poslao sam vam pp, piše mi da je poslano, a vidim da nije...uglavnom, zapisao sam broj moba, pa pošaljem por kad se nadjemo...:))
poslao sam vam pp, piše mi da je poslano, a vidim da nije...uglavnom, zapisao sam broj moba, pa pošaljem por kad se nadjemo...Smile)

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
Grandpa
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 19:21 sri, 26. 10. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="i_dumba19"]poslao sam vam pp, piše mi da je poslano, a vidim da nije...uglavnom, zapisao sam broj moba, pa pošaljem por kad se nadjemo...:))[/quote]

Ma da, malo cudno radi sustav sanduchicha na ovom forumu: poruke se zadrzavaju u Outbox-u skroz dok ih primatelj ne procita i tek onda se prmjestaju u Sent items...

Bilo kako bilo, poruka zaprimljena, procitana i usvojena, cekam sutra u 8.00 na faksu...

Hvala jos jedanput!
:)
i_dumba19 (napisa):
poslao sam vam pp, piše mi da je poslano, a vidim da nije...uglavnom, zapisao sam broj moba, pa pošaljem por kad se nadjemo...Smile)

Ma da, malo cudno radi sustav sanduchicha na ovom forumu: poruke se zadrzavaju u Outbox-u skroz dok ih primatelj ne procita i tek onda se prmjestaju u Sent items...

Bilo kako bilo, poruka zaprimljena, procitana i usvojena, cekam sutra u 8.00 na faksu...

Hvala jos jedanput!
Smile

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, nastavnički studiji -> Elementarna geometrija Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum