Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Mat.analiza 4 /3
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Kompleksna analiza
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Miš
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 1 - 0

PostPostano: 14:31 ned, 20. 6. 2004    Naslov: Mat.analiza 4 /3 Citirajte i odgovorite

Zanima me da li je moguće izaći na usmeni iz analize 4,a da nisam položila još analizu3. Naime, analizu 3 nisam kolokvirala,a analizu 4 jesam pa bi mi bilo šteta da mi propadnu kolokviji ako ne uspijem položiti analizu 3 prije pocetka treće godine.
I još nešto, da li se analiza 3 može upisati ponovno iduće godine bez obzira što imam potpis i što sam vec izlazila na ispit ? Strah me da mi se ne dogodi da npr. u 12 mjesecu padnem komisiju pa više ne stignem upisati analizu 3 pa odmah gubim godinu.

:(
Zanima me da li je moguće izaći na usmeni iz analize 4,a da nisam položila još analizu3. Naime, analizu 3 nisam kolokvirala,a analizu 4 jesam pa bi mi bilo šteta da mi propadnu kolokviji ako ne uspijem položiti analizu 3 prije pocetka treće godine.
I još nešto, da li se analiza 3 može upisati ponovno iduće godine bez obzira što imam potpis i što sam vec izlazila na ispit ? Strah me da mi se ne dogodi da npr. u 12 mjesecu padnem komisiju pa više ne stignem upisati analizu 3 pa odmah gubim godinu.

Sad

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
defar
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 0

PostPostano: 16:43 ned, 20. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

kolko ja znam, polozena analiza 3 nije uvjet za izlazak na usmeni iz cetvorke, jedini zapravo uvjet je potpis i polozen pismeni.
kolegij se moze ponovo upisati samo ako je ponisten, a ponistava se ili ako padnes na komisiji, ili zbog neispunjenih obaveza - daklem ako nemas potpis. moooozda teoretski postoji nacin da ponistis kolegij i ako nisi u nijednoj od te dvije situacije, ali to ces morat provjeriti u referadi.
ili cekati da se analiticari vrate iz splita i dobauljaju do foruma :D
kolko ja znam, polozena analiza 3 nije uvjet za izlazak na usmeni iz cetvorke, jedini zapravo uvjet je potpis i polozen pismeni.
kolegij se moze ponovo upisati samo ako je ponisten, a ponistava se ili ako padnes na komisiji, ili zbog neispunjenih obaveza - daklem ako nemas potpis. moooozda teoretski postoji nacin da ponistis kolegij i ako nisi u nijednoj od te dvije situacije, ali to ces morat provjeriti u referadi.
ili cekati da se analiticari vrate iz splita i dobauljaju do foruma Very Happy

`To begin with, a dog's not mad. You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 13:17 sri, 23. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

U moje doba, Analiza 3 je bila n-dim analiza, a Analiza 4 komplexna. Dakle, prilicno neovisno. :arrow: Ja bih rekao da se moze, ali najbolje (a i najpristojnije) je pitati profesora koji ti drzi Analizu 4. :)

Sto se tice ponistavanja kolegija, mozes pisati molbu, ali bih i tu preporucio prethodni razgovor s profesorom... 8)
U moje doba, Analiza 3 je bila n-dim analiza, a Analiza 4 komplexna. Dakle, prilicno neovisno. Arrow Ja bih rekao da se moze, ali najbolje (a i najpristojnije) je pitati profesora koji ti drzi Analizu 4. Smile

Sto se tice ponistavanja kolegija, mozes pisati molbu, ali bih i tu preporucio prethodni razgovor s profesorom... Cool

[Vrh]
student11
Gost

PostPostano: 8:26 čet, 24. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Moze se ici na ma4 i ako nemas polozenu ma3, ali javi se profesoru, on ce ti bez problema dozvoliti.
Bilo je takvih slucajeva.
Moze se ici na ma4 i ako nemas polozenu ma3, ali javi se profesoru, on ce ti bez problema dozvoliti.
Bilo je takvih slucajeva.

[Vrh]
Miš
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 17:13 pet, 25. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

A jel itko polozio analizu 4 prije trojke? Mislim,gradivo je povezano pa ako pita neki teorem iz analize 3,a ja to ne polozih,jaoo!
A jel itko polozio analizu 4 prije trojke? Mislim,gradivo je povezano pa ako pita neki teorem iz analize 3,a ja to ne polozih,jaoo!

[Vrh]
cinik
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
28 = 43 - 15

PostPostano: 20:18 pet, 25. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Na moj eksplicitni upit receno mi je da je moguce polagati MA4 prije MA3, a za situaciju da te pita teorem iz trojke, ako znas MA4, onda baratas i aparatom trojke koji ti je tu potreban, pa dakle ne bi smio biti problem - ako te srusi zbog ne znanja MA4 zbog rupe u znanju MA3, to znaci da efektivno ne znas MA4, pa dakle nije problem u MA3.

'ave fun!

Sinisa
Na moj eksplicitni upit receno mi je da je moguce polagati MA4 prije MA3, a za situaciju da te pita teorem iz trojke, ako znas MA4, onda baratas i aparatom trojke koji ti je tu potreban, pa dakle ne bi smio biti problem - ako te srusi zbog ne znanja MA4 zbog rupe u znanju MA3, to znaci da efektivno ne znas MA4, pa dakle nije problem u MA3.

'ave fun!

Sinisa

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Kompleksna analiza Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum