Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

otkazan koncert metallice

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 74 - 66

PostPostano: 19:25 čet, 24. 6. 2004    Naslov: otkazan koncert metallice Citirajte i odgovorite

ljudi otkazan je koncert jer je premalo ljudi kupilo kartu.Povrat novca vracaju tek 27.7. :cry:
ljudi otkazan je koncert jer je premalo ljudi kupilo kartu.Povrat novca vracaju tek 27.7. Crying or Very sad

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:07 čet, 24. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa, 330kn nije malo... :roll: Ja sam svojedobno ishao u Ljubljanu slushati ih i stvarno bih rado i u Zagrebu, ali 330kn ne dam ni iz principa ni iz novcanika... :x

Nisu mogli pristojno, k'o Maideni :ed: traziti 200kn? :D

P.S. Cujem da je i Lenny otkazao, pa je Ozujsko Festival propao... :roll: Nista, preporuka svima: :headbanging: [url=http://www.metalmelting.tk/]Metal Melting Summit[/url] :headbanging: Ja vec imam kartu! :D
Pa, 330kn nije malo... Rolling Eyes Ja sam svojedobno ishao u Ljubljanu slushati ih i stvarno bih rado i u Zagrebu, ali 330kn ne dam ni iz principa ni iz novcanika... Mad

Nisu mogli pristojno, k'o Maideni Ed traziti 200kn? Very Happy

P.S. Cujem da je i Lenny otkazao, pa je Ozujsko Festival propao... Rolling Eyes Nista, preporuka svima: Headbanging Metal Melting Summit Headbanging Ja vec imam kartu! Very Happy

[Vrh]
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
24 = 29 - 5

PostPostano: 23:11 čet, 24. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ma da toliko su bile sve karte ili je bilo jos skupljih? Jer ja sam bas sa starim pricao o cijeni! I bas nas je zanimala cijena! Ubitacno! :2gunfire:
Ma da toliko su bile sve karte ili je bilo jos skupljih? Jer ja sam bas sa starim pricao o cijeni! I bas nas je zanimala cijena! Ubitacno! #2gunfire

Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 29 - 25

PostPostano: 0:13 pet, 25. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Bil' sam na Jethro Tullu po drugi put, karta je došla 200 kn i bilo je fakat odlično. Čak je došlo više rulje nego prvi put, a bogme su i bolje svirali.

Prije 4-5 godina je bilo jeftinije ići na koncerte. Tad su Rolling Stonesi došli 200 kn, a Jethro Tull, Page & Plant, Santana 150. Čo'eče, B. B. King je 1996. na Šalati koštal' samo 80 kn (na to sam išel' s tatekom). Čul' sam da je i Santana sada preko 300.

Ide netko na Erica Burdona (ex Animals)?
Bil' sam na Jethro Tullu po drugi put, karta je došla 200 kn i bilo je fakat odlično. Čak je došlo više rulje nego prvi put, a bogme su i bolje svirali.

Prije 4-5 godina je bilo jeftinije ići na koncerte. Tad su Rolling Stonesi došli 200 kn, a Jethro Tull, Page & Plant, Santana 150. Čo'eče, B. B. King je 1996. na Šalati koštal' samo 80 kn (na to sam išel' s tatekom). Čul' sam da je i Santana sada preko 300.

Ide netko na Erica Burdona (ex Animals)?

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 9:14 pet, 25. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Pa, 330kn nije malo... :roll: Ja sam svojedobno ishao u Ljubljanu slushati ih i stvarno bih rado i u Zagrebu, ali 330kn ne dam ni iz principa ni iz novcanika... :x

Nisu mogli pristojno, k'o Maideni :ed: traziti 200kn? :D

P.S. Cujem da je i Lenny otkazao, pa je Ozujsko Festival propao... :roll: Nista, preporuka svima: :headbanging: [url=http://www.metalmelting.tk/]Metal Melting Summit[/url] :headbanging: Ja vec imam kartu! :D[/quote]

zato je ponajvise otkazan koncert jer je samo prodano 5000 ulaznica...Ja sam svom srecom imala besplatan upad kao i sto sam imala i na stoonse kad su bili u Zagrebu...
Ali svi koji su kupili karte koje ja znam sada im je jako zao.....
Cekaj vsego iso bi kad bi karta i bila 200kn?
vsego (napisa):
Pa, 330kn nije malo... Rolling Eyes Ja sam svojedobno ishao u Ljubljanu slushati ih i stvarno bih rado i u Zagrebu, ali 330kn ne dam ni iz principa ni iz novcanika... Mad

Nisu mogli pristojno, k'o Maideni Ed traziti 200kn? Very Happy

P.S. Cujem da je i Lenny otkazao, pa je Ozujsko Festival propao... Rolling Eyes Nista, preporuka svima: Headbanging Metal Melting Summit Headbanging Ja vec imam kartu! Very Happy

zato je ponajvise otkazan koncert jer je samo prodano 5000 ulaznica...Ja sam svom srecom imala besplatan upad kao i sto sam imala i na stoonse kad su bili u Zagrebu...
Ali svi koji su kupili karte koje ja znam sada im je jako zao.....

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:49 pet, 25. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]Cekaj vsego iso bi kad bi karta i bila 200kn?[/quote]

'fkors. 8)

Pa, izvode uglavnom stare stvari =D> i to se svakako isplati cuti! :D
bily (napisa):

'fkors. Cool

Pa, izvode uglavnom stare stvari Applause i to se svakako isplati cuti! Very Happy

[Vrh]
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
218 = 249 - 31

PostPostano: 20:57 pet, 25. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

To da se je otkazao koncert zbog premale prodaje - to je cista glupost. To je uobicajen izgovor organizatora koji zbog svoje neozbiljnosti i neprofesionalnosti nisu bili u stanju organizirati koncert. Krecem se u tim krugovima, i znam koja priča leži iza agencija "Nota" i "Impressario", no necu sada ulaziti dublje u to.

Sto se tice toga da je otkazan koncert zbog premale prodaje karata, tj. zasto je to besmislica:

1) Metallica sigurno nije zbog toga otkazala koncert, jer oni su svoje novce dobili cim su na svoju web stranicu stavili podatak da se održava koncert u hrvatskoj

2) Metallica bi svirala i pred 200 ljudi, njima je potpuno svejedno. Njima je glazba posao, tj. profesionalci su i vrlo ozbiljni sto se tice toga posla. Npr. prije kojih tjedan ili dva Larsu Urlichu je na dan koncerta u Doningtonu pozlilo i morao je biti hospitaliziran. Metallica nije otkazala koncert, nego je pozvala bubnjara Slayera Davea Lombarda i bubnjara Slipknota Joeya Jordisona da s njima odrade koncert. I odradili su to maksimalno profesionalno. Na dan koncerta su se zatvorili u malu prostoriju i vjezbali dok nebude sve savrseno!

3) 5000 karata je puno, a jos vise bi ih se prodalo ovih zadnjih dana. Vjerojatno je bio neki generalni propust u organizaciji poput neosiguravanja radne snage koja bi postavljala pozornicu, nisu bili zadovoljeni uvjeti smještaja i mnogo mnogo drugih stvari.

Ponavljam, jako mi je poznat rad agencija "Nota" i "Impressario", i to im nije prvi put da su najavili koncerte koji se nece održati (iako su djelovali pod drugacijim imenima).
Svi se sjecamo Rolling Stonesa, no sjetite se i navodnog gostovanja grupe U2 na dinamovom stadionu i Red Hot Chilli Peppersa na kranjcevicevom stadionu.
To da se je otkazao koncert zbog premale prodaje - to je cista glupost. To je uobicajen izgovor organizatora koji zbog svoje neozbiljnosti i neprofesionalnosti nisu bili u stanju organizirati koncert. Krecem se u tim krugovima, i znam koja priča leži iza agencija "Nota" i "Impressario", no necu sada ulaziti dublje u to.

Sto se tice toga da je otkazan koncert zbog premale prodaje karata, tj. zasto je to besmislica:

1) Metallica sigurno nije zbog toga otkazala koncert, jer oni su svoje novce dobili cim su na svoju web stranicu stavili podatak da se održava koncert u hrvatskoj

2) Metallica bi svirala i pred 200 ljudi, njima je potpuno svejedno. Njima je glazba posao, tj. profesionalci su i vrlo ozbiljni sto se tice toga posla. Npr. prije kojih tjedan ili dva Larsu Urlichu je na dan koncerta u Doningtonu pozlilo i morao je biti hospitaliziran. Metallica nije otkazala koncert, nego je pozvala bubnjara Slayera Davea Lombarda i bubnjara Slipknota Joeya Jordisona da s njima odrade koncert. I odradili su to maksimalno profesionalno. Na dan koncerta su se zatvorili u malu prostoriju i vjezbali dok nebude sve savrseno!

3) 5000 karata je puno, a jos vise bi ih se prodalo ovih zadnjih dana. Vjerojatno je bio neki generalni propust u organizaciji poput neosiguravanja radne snage koja bi postavljala pozornicu, nisu bili zadovoljeni uvjeti smještaja i mnogo mnogo drugih stvari.

Ponavljam, jako mi je poznat rad agencija "Nota" i "Impressario", i to im nije prvi put da su najavili koncerte koji se nece održati (iako su djelovali pod drugacijim imenima).
Svi se sjecamo Rolling Stonesa, no sjetite se i navodnog gostovanja grupe U2 na dinamovom stadionu i Red Hot Chilli Peppersa na kranjcevicevom stadionu.

Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 23:37 pet, 25. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ovo, naravno, nema veze s metallicom, živa šteta novaca ljudi koji su ih dali, ja nisam, jer mi je bilo previše, to što vsego kaže, da je bilo 200kn ili općenito nešto manje platio bi i ja,

:OT:

ali ovih dana komedija izvodi na jarunu nekoliko remek djela musicala i rock opera, počev od domaće rock-opere Gubec Beg. Imao sam priliku poslušati nekoliko isječaka izvedbe one postave odprije dvadeset ili koliko godina i stvarno sam se jako ugodno iznenadio. Zapravo i nije toliko čudno da je ta stvar kvalitetna, s obzirom koliko tadašnjih domaće-svjetskih imena je sudjelovalo: Karlo Metikoš, Josipa Lisac, Radojka šverko, operni bariton Branko Blaće kao Matija Gubec itd. Čovječe, prije cca. šest godina mi je Marjan Kašaj bio susjed(pjevao je jednu od uloga). Šta bi ga sad davio da još tamo živim...:-) Uglavnom, prije tri dana or so sam naletio na plakat s datumima izvedbi i ispalo je da baš na taj dan(23.6) daju zadnju izvedbu u ovoj sezoni. Pa kosu sam si htio počupat... Mada još izvode J.C. Superstar i Kosu, zna li itko hoće li možda biti još jedna tura JarunFesta ili kako već ili će Bega izvodit negdje drugdje nekako? Mislim Branko Blaće ga pjeva i u ovoj postavi, a briem da lik i nakon dvadeset godina zvuči jednako dobro ili bolje...

Bog blagoslovio rock opere :guitar: :muzak:
Ovo, naravno, nema veze s metallicom, živa šteta novaca ljudi koji su ih dali, ja nisam, jer mi je bilo previše, to što vsego kaže, da je bilo 200kn ili općenito nešto manje platio bi i ja,

Off-topic

ali ovih dana komedija izvodi na jarunu nekoliko remek djela musicala i rock opera, počev od domaće rock-opere Gubec Beg. Imao sam priliku poslušati nekoliko isječaka izvedbe one postave odprije dvadeset ili koliko godina i stvarno sam se jako ugodno iznenadio. Zapravo i nije toliko čudno da je ta stvar kvalitetna, s obzirom koliko tadašnjih domaće-svjetskih imena je sudjelovalo: Karlo Metikoš, Josipa Lisac, Radojka šverko, operni bariton Branko Blaće kao Matija Gubec itd. Čovječe, prije cca. šest godina mi je Marjan Kašaj bio susjed(pjevao je jednu od uloga). Šta bi ga sad davio da još tamo živim...Smile Uglavnom, prije tri dana or so sam naletio na plakat s datumima izvedbi i ispalo je da baš na taj dan(23.6) daju zadnju izvedbu u ovoj sezoni. Pa kosu sam si htio počupat... Mada još izvode J.C. Superstar i Kosu, zna li itko hoće li možda biti još jedna tura JarunFesta ili kako već ili će Bega izvodit negdje drugdje nekako? Mislim Branko Blaće ga pjeva i u ovoj postavi, a briem da lik i nakon dvadeset godina zvuči jednako dobro ili bolje...

Bog blagoslovio rock opere Ja sam Johnny Gitara! Yeah... Muzak

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum