Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
luna Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Void Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Snoopy Gost
|
|
[Vrh] |
|
Void Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
Postano: 20:37 sub, 26. 6. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Void"][quote="Snoopy"]Znaci to je sigurno? Ako sam 14.06. polozola pismeni iz MA 3, onda mi je usmeni u utorak?
Jer trenutno nisam u Zg-u pa da se ne bi zeznula,i ne pojavila na usmenom :shock:[/quote]
Prof. Ungar mi je tako napisao u mailu, ne bi valjda lagao.
Na oglasnoj ploci su izvjeseni termini usmenih.[/quote]
Ovak.
Na oglasnoj ploči (nemojte me pitat šta sad radim na faksu: ) stoje dva papira. Na jednom je popis s naslovom "MA3", a na drugom s naslovom "MA4". Ovaj prvi je potpuno popunjen. Na dnu drugog piše "Usmeni ispiti u utorak, u 8, 10, 12, 15." Nigdje ne piše odnosi li se to i na MA3, ali budući da na papiru od MA3 također pišu za pojedine studente termini a la 8, 10, 12, 15, a ne piše ništa o datumu, logično je pretpostaviti da se oba kolegija pitaju isti dan.
Void (napisa): | Snoopy (napisa): | Znaci to je sigurno? Ako sam 14.06. polozola pismeni iz MA 3, onda mi je usmeni u utorak?
Jer trenutno nisam u Zg-u pa da se ne bi zeznula,i ne pojavila na usmenom  |
Prof. Ungar mi je tako napisao u mailu, ne bi valjda lagao.
Na oglasnoj ploci su izvjeseni termini usmenih. |
Ovak.
Na oglasnoj ploči (nemojte me pitat šta sad radim na faksu: ) stoje dva papira. Na jednom je popis s naslovom "MA3", a na drugom s naslovom "MA4". Ovaj prvi je potpuno popunjen. Na dnu drugog piše "Usmeni ispiti u utorak, u 8, 10, 12, 15." Nigdje ne piše odnosi li se to i na MA3, ali budući da na papiru od MA3 također pišu za pojedine studente termini a la 8, 10, 12, 15, a ne piše ništa o datumu, logično je pretpostaviti da se oba kolegija pitaju isti dan.
|
|
[Vrh] |
|
|