Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Kada je usmeni????
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diferencijalni račun i integrali funkcija više varijabli
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
luna
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 17:12 sub, 26. 6. 2004    Naslov: Kada je usmeni???? Citirajte i odgovorite

Neki pricaju da je u utorak,neki da je u ponedjeljak....
Zna li netko sa sigurnoscu kada je usmeni??
Neki pricaju da je u utorak,neki da je u ponedjeljak....
Zna li netko sa sigurnoscu kada je usmeni??

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Gost

PostPostano: 17:24 sub, 26. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Vidis,da...i mene to zanima!
Ja sam u utorak u 10 vidio na oglasnoj ploci Ungara kako stavlja popis i pisalo je da je matan3 u ponedjeljak a matan4 u utorak!
I sad cujem nesto da je u utorak matan3!da li se to neko zabunio dok je citao i procitao datum za matana4!!!ili da li je Ungar promijenio popis!!
(tako puno pitanja, a tako malo upitnika...)
neznam!
neka se javi netko ko zna sigurno
Vidis,da...i mene to zanima!
Ja sam u utorak u 10 vidio na oglasnoj ploci Ungara kako stavlja popis i pisalo je da je matan3 u ponedjeljak a matan4 u utorak!
I sad cujem nesto da je u utorak matan3!da li se to neko zabunio dok je citao i procitao datum za matana4!!!ili da li je Ungar promijenio popis!!
(tako puno pitanja, a tako malo upitnika...)
neznam!
neka se javi netko ko zna sigurno

[Vrh]
Void
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 0

PostPostano: 18:00 sub, 26. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ponedjeljak za one koji su kolokvirali, a utorak za one koji su 14.6. polozili pismeni.
Ponedjeljak za one koji su kolokvirali, a utorak za one koji su 14.6. polozili pismeni.

[Vrh]
Snoopy
Gost

PostPostano: 18:03 sub, 26. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Znaci to je sigurno? Ako sam 14.06. polozola pismeni iz MA 3, onda mi je usmeni u utorak?
Jer trenutno nisam u Zg-u pa da se ne bi zeznula,i ne pojavila na usmenom :shock:
Znaci to je sigurno? Ako sam 14.06. polozola pismeni iz MA 3, onda mi je usmeni u utorak?
Jer trenutno nisam u Zg-u pa da se ne bi zeznula,i ne pojavila na usmenom Shocked

[Vrh]
Void
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 0

PostPostano: 20:16 sub, 26. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Snoopy"]Znaci to je sigurno? Ako sam 14.06. polozola pismeni iz MA 3, onda mi je usmeni u utorak?
Jer trenutno nisam u Zg-u pa da se ne bi zeznula,i ne pojavila na usmenom :shock:[/quote]

Prof. Ungar mi je tako napisao u mailu, ne bi valjda lagao.
Na oglasnoj ploci su izvjeseni termini usmenih.
Snoopy (napisa):
Jer trenutno nisam u Zg-u pa da se ne bi zeznula,i ne pojavila na usmenom Shocked

[Vrh]
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 20:37 sub, 26. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Void"][quote="Snoopy"]Znaci to je sigurno? Ako sam 14.06. polozola pismeni iz MA 3, onda mi je usmeni u utorak?
Jer trenutno nisam u Zg-u pa da se ne bi zeznula,i ne pojavila na usmenom :shock:[/quote]

Na oglasnoj ploci su izvjeseni termini usmenih.[/quote]

Ovak.

Na oglasnoj ploči (nemojte me pitat šta sad radim na faksu: ) stoje dva papira. Na jednom je popis s naslovom "MA3", a na drugom s naslovom "MA4". Ovaj prvi je potpuno popunjen. Na dnu drugog piše "Usmeni ispiti u utorak, u 8, 10, 12, 15." Nigdje ne piše odnosi li se to i na MA3, ali budući da na papiru od MA3 također pišu za pojedine studente termini a la 8, 10, 12, 15, a ne piše ništa o datumu, logično je pretpostaviti da se oba kolegija pitaju isti dan.
Void (napisa):
Snoopy (napisa):

Ovak.

Na oglasnoj ploči (nemojte me pitat šta sad radim na faksu: ) stoje dva papira. Na jednom je popis s naslovom "MA3", a na drugom s naslovom "MA4". Ovaj prvi je potpuno popunjen. Na dnu drugog piše "Usmeni ispiti u utorak, u 8, 10, 12, 15." Nigdje ne piše odnosi li se to i na MA3, ali budući da na papiru od MA3 također pišu za pojedine studente termini a la 8, 10, 12, 15, a ne piše ništa o datumu, logično je pretpostaviti da se oba kolegija pitaju isti dan.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diferencijalni račun i integrali funkcija više varijabli Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum