Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Will Traveler Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 12:30 sri, 9. 11. 2011 Naslov: Prebacivanje s FER-a na PMF (matematika) |
|
|
Trenutno sam prva godina FER-a i htio bih se prebaciti na matematiku na PMF-u. Zanima me je li to uopće moguće, kada je moguće (u idućem semestru ili tek nagodinu), koji mi se predmeti priznaju i kakva je točno procedura. :? :?:
Moji predmeti na FER-u:
1. semestar - osnove elektrotehnike, digitalna logika, matematika 1, programiranje i programsko inženjerstvo, vještine komuniciranja, tjelesni;
2. semestar - algoritmi i strukture podataka, arhitektura računala 1, fizika 1, matematika 2, menadžment u inženjerstvu, tjelesni.
Ako netko ima bilo kakvu informaciju, neka slobodno kaže. Unaprijed se zahvaljujem. :D
Trenutno sam prva godina FER-a i htio bih se prebaciti na matematiku na PMF-u. Zanima me je li to uopće moguće, kada je moguće (u idućem semestru ili tek nagodinu), koji mi se predmeti priznaju i kakva je točno procedura.
Moji predmeti na FER-u:
1. semestar - osnove elektrotehnike, digitalna logika, matematika 1, programiranje i programsko inženjerstvo, vještine komuniciranja, tjelesni;
2. semestar - algoritmi i strukture podataka, arhitektura računala 1, fizika 1, matematika 2, menadžment u inženjerstvu, tjelesni.
Ako netko ima bilo kakvu informaciju, neka slobodno kaže. Unaprijed se zahvaljujem.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 18:02 sri, 9. 11. 2011 Naslov: |
|
|
Pomocnik procelnika za nastavu (to bi se zvalo prodekan, da smo (jos) zasebni fax): M. Vukovic
ECTS koordinator: L. Grubisic
Voditelj PD-M studija: I. Nakic
E-mail adrese nadjes [url=http://web.math.hr/~vsego/emails.php]ovdje[/url].
Posto smo danas donijeli nekakva pravila prijelaza (ne sjecam se vrijede li samo unutar MO ili sire), najbolje pitati nekog od nabrojanih. Vjerojatno najbolji izbor je pomocnik procelnika, ali uzivo, a ne mailom. Sorry, ne znam termine kad je na Brdu.
Pomocnik procelnika za nastavu (to bi se zvalo prodekan, da smo (jos) zasebni fax): M. Vukovic
ECTS koordinator: L. Grubisic
Voditelj PD-M studija: I. Nakic
E-mail adrese nadjes ovdje.
Posto smo danas donijeli nekakva pravila prijelaza (ne sjecam se vrijede li samo unutar MO ili sire), najbolje pitati nekog od nabrojanih. Vjerojatno najbolji izbor je pomocnik procelnika, ali uzivo, a ne mailom. Sorry, ne znam termine kad je na Brdu.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Will Traveler Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|