Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Melkor Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 11:02 pon, 10. 10. 2011 Naslov: |
|
|
Samo je krvi link za Baze podataka. Trebo bi bit [url=http://www.db-class.org/course/auth/welcome]OVAJ[/url] (valjda).
Samo je krvi link za Baze podataka. Trebo bi bit OVAJ (valjda).
_________________ "Bolje bi prolazio na faxu da sam na drogama nego na netu" - by a friend of mine
"Poslije spavanja doma spavanje bilo di mi je najdraža stvar" - by the same guy
|
|
[Vrh] |
|
Melkor Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
nana Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 0:37 pon, 7. 11. 2011 Naslov: |
|
|
Ja slušam baze podataka i mogu reć da sam u cca sat i pol video predavanja o SQLu naučio više nego na cijelom kolegiju na PMF-MO. Profesorica je ODLIČNA, svakako preporučam.
Ja slušam baze podataka i mogu reć da sam u cca sat i pol video predavanja o SQLu naučio više nego na cijelom kolegiju na PMF-MO. Profesorica je ODLIČNA, svakako preporučam.
_________________ "Bolje bi prolazio na faxu da sam na drogama nego na netu" - by a friend of mine
|
|
[Vrh] |
|
renata Forumaš(ica)
|
Postano: 20:54 pon, 7. 11. 2011 Naslov: |
|
|
Ja sam krenula slušati i baze podataka i strojno učenje. Baze podataka su mi puno bolje napravljene. I predavanja i zadaci.
Na žalost, programčići iz strojnog učenja su naprosto smiješni, tako nešto profesor Drmač da da se riješi na vježbama za pola sata. ;)
S druge strane, sa zadacima iz baza podataka se koji put znam malo duže zabavljati kad neki primjer nikako ne radi, ali je baš zato veći gušt kad se sve riješi. Svaka čast profesorici, objašnjava temeljito i pri tome održava izvrstan tempo predavanja.
Ja sam krenula slušati i baze podataka i strojno učenje. Baze podataka su mi puno bolje napravljene. I predavanja i zadaci.
Na žalost, programčići iz strojnog učenja su naprosto smiješni, tako nešto profesor Drmač da da se riješi na vježbama za pola sata.
S druge strane, sa zadacima iz baza podataka se koji put znam malo duže zabavljati kad neki primjer nikako ne radi, ali je baš zato veći gušt kad se sve riješi. Svaka čast profesorici, objašnjava temeljito i pri tome održava izvrstan tempo predavanja.
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 16:46 ned, 11. 12. 2011 Naslov: |
|
|
Obavijest svima zainteresiranima da i idući semestar Stanford daje mnoge kolegije onine... neki od zanimljivijih su Strojno učenje, Teorija Igara, Kriptografija, Analiza algoritama, Anatomija itd...
[url=http://www.openculture.com/2011/11/stanford_launching_14_free_online_courses_in_januaryfebruary_enroll_today.html]evo cijele liste[/url]
Obavijest svima zainteresiranima da i idući semestar Stanford daje mnoge kolegije onine... neki od zanimljivijih su Strojno učenje, Teorija Igara, Kriptografija, Analiza algoritama, Anatomija itd...
evo cijele liste
|
|
[Vrh] |
|
Melkor Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
insane_raver Forumaš(ica)