Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
satja Forumaš(ica)

|
Postano: 19:41 čet, 8. 9. 2011 Naslov: Demonstrature 2011/2012 |
|
|
Tomislav Gužvić i Adrian Satja Kurdija održavat će demonstrature iz Matematičke analize 1 tokom prvog semestra u terminu: ponedjeljak, 10-12 sati. (I drugi demonstratori iz analize objavit će svoje termine, pa možete izabrati termin koji vam najbolje odgovara.)
Demonstrature će biti, ako vas u ovoj temi ne obavijestimo drugačije, svaki tjedan od 19.09. do kraja nastave u semestru, osim u kolokvijskim tjednima.
Ne znamo koja će učionica biti slobodna. Pred oglasnom pločom skupljamo se do 10:15 i potom tražimo učionicu. Ako se nitko ne pojavi, mi ćemo (demonstrativno) otići.
Dakle, kad vam nešto nije jasno na predavanjima ili vježbama iz analize, dođete na demonstrature i pitate. Nemojte se ustručavati pitati makar i glupa pitanja: od njih obično počinje razumijevanje gradiva. (Možete vi nas pitati i koji je najbolji omekšivač rublja, ali za takva pitanja ne garantiramo da ćemo znati odgovor.) Da vas ohrabrimo da postavljate pitanja, osnivamo mjesečnu nagradu "Melkior Ornik" za najbolje pitanje. (Radi se o legendarnom demosu iz analize koji je ove godine otišao u penziju.)
Sudeći po statistici, ako čitate ovaj post, imate dobre šanse da padnete analizu. Zato: dođite! Ozbiljno! We have cookies!
Tomislav Gužvić i Adrian Satja Kurdija održavat će demonstrature iz Matematičke analize 1 tokom prvog semestra u terminu: ponedjeljak, 10-12 sati. (I drugi demonstratori iz analize objavit će svoje termine, pa možete izabrati termin koji vam najbolje odgovara.)
Demonstrature će biti, ako vas u ovoj temi ne obavijestimo drugačije, svaki tjedan od 19.09. do kraja nastave u semestru, osim u kolokvijskim tjednima.
Ne znamo koja će učionica biti slobodna. Pred oglasnom pločom skupljamo se do 10:15 i potom tražimo učionicu. Ako se nitko ne pojavi, mi ćemo (demonstrativno) otići.
Dakle, kad vam nešto nije jasno na predavanjima ili vježbama iz analize, dođete na demonstrature i pitate. Nemojte se ustručavati pitati makar i glupa pitanja: od njih obično počinje razumijevanje gradiva. (Možete vi nas pitati i koji je najbolji omekšivač rublja, ali za takva pitanja ne garantiramo da ćemo znati odgovor.) Da vas ohrabrimo da postavljate pitanja, osnivamo mjesečnu nagradu "Melkior Ornik" za najbolje pitanje. (Radi se o legendarnom demosu iz analize koji je ove godine otišao u penziju.)
Sudeći po statistici, ako čitate ovaj post, imate dobre šanse da padnete analizu. Zato: dođite! Ozbiljno! We have cookies!
Zadnja promjena: satja; 11:58 ned, 11. 9. 2011; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
Phoenix Forumaš(ica)

Sarma: -
|
Postano: 13:02 pet, 9. 9. 2011 Naslov: Re: Demonstrature 2011/2012 |
|
|
Evo i našeg termina! :)
Marin Petković i Mario Stipčić (ja) držat ćemo demonstrature [b]petkom[/b] od [b]16[/b] do [b]18[/b] sati.
Slična stvar vrijedi kao i kod naših kolega: čekamo 15 minuta dok netko ne dođe, a zatim, ako netko dođe, tražimo učionicu. Najava mailom (ili na bilo koji drugi način, npr. uživo) je obvezna: na moj mail (mstipcic [AT] student.math.hr) se možete najaviti do četvrtka u 23:59, a na Marinov mail (marinp [AT] student.math.hr) do petka u 14:00 sati. Razlog ovome je Marinov nešto napredniji mobitel u kojeg se vjerno uzda. :)
Na mailove također možete slati pitanja koja vas muče.
Eto! Mi (ne nužno) ne nudimo kolače, ali vas pozivamo da dođete kad god vam zatreba pomoć. Nadam se da ćemo vam biti od pomoći. :)
Evo i našeg termina!
Marin Petković i Mario Stipčić (ja) držat ćemo demonstrature petkom od 16 do 18 sati.
Slična stvar vrijedi kao i kod naših kolega: čekamo 15 minuta dok netko ne dođe, a zatim, ako netko dođe, tražimo učionicu. Najava mailom (ili na bilo koji drugi način, npr. uživo) je obvezna: na moj mail (mstipcic [AT] student.math.hr) se možete najaviti do četvrtka u 23:59, a na Marinov mail (marinp [AT] student.math.hr) do petka u 14:00 sati. Razlog ovome je Marinov nešto napredniji mobitel u kojeg se vjerno uzda.
Na mailove također možete slati pitanja koja vas muče.
Eto! Mi (ne nužno) ne nudimo kolače, ali vas pozivamo da dođete kad god vam zatreba pomoć. Nadam se da ćemo vam biti od pomoći.
Zadnja promjena: Phoenix; 23:04 pon, 12. 9. 2011; ukupno mijenjano 2 put/a.
|
|
[Vrh] |
|
hstojanovic Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Tomislav Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Phoenix Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
dodoria Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Tomislav Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
satja Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Tomislav Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
hstojanovic Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Phoenix Forumaš(ica)

|
Postano: 23:52 ned, 12. 2. 2012 Naslov: Re: Demonstrature 2011/2012 |
|
|
Nakon kratkog odmora i uživanja u snježnim radostima, dolazi drugi semestar, a time i novi termin demonstratura! :klopa:
Dakle, Marin Petković i Mario Stipčić drže demonstrature [b]četvrtkom[/b] od [b]14[/b] do [b]16[/b] sati. Prethodna najava mailom je obvezna i to najkasnije dan prije (da vas podsjetim: marinp [AT] student.math.hr i mstipcic [AT] student.math.hr). Nakon toga slijedi sastanak pred oglasnom pločom najkasnije do 14:15, a onda i potraga za slobodnom učionicom. :)
Naravno, uvijek smo dostupni i za pitanja koja vas zanimaju.
Uz to, premda (trenutno) ne planiramo držati demonstrature tijekom kolokvijskih tjedana, uvijek možete postaviti koje pitanje i nadati se da ćemo vam odgovoriti (ipak i mi imamo obveza, pa ne možemo garantirati da ćemo odgovoriti).
To je to! Dobrodošli na Matematičku analizu 2. :greenstars:
Nakon kratkog odmora i uživanja u snježnim radostima, dolazi drugi semestar, a time i novi termin demonstratura!
Dakle, Marin Petković i Mario Stipčić drže demonstrature četvrtkom od 14 do 16 sati. Prethodna najava mailom je obvezna i to najkasnije dan prije (da vas podsjetim: marinp [AT] student.math.hr i mstipcic [AT] student.math.hr). Nakon toga slijedi sastanak pred oglasnom pločom najkasnije do 14:15, a onda i potraga za slobodnom učionicom.
Naravno, uvijek smo dostupni i za pitanja koja vas zanimaju.
Uz to, premda (trenutno) ne planiramo držati demonstrature tijekom kolokvijskih tjedana, uvijek možete postaviti koje pitanje i nadati se da ćemo vam odgovoriti (ipak i mi imamo obveza, pa ne možemo garantirati da ćemo odgovoriti).
To je to! Dobrodošli na Matematičku analizu 2.
|
|
[Vrh] |
|
|