Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Demonstrature 2011/2012
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
satja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
73 = 78 - 5

PostPostano: 19:41 čet, 8. 9. 2011    Naslov: Demonstrature 2011/2012 Citirajte i odgovorite

Tomislav Gužvić i Adrian Satja Kurdija održavat će demonstrature iz Matematičke analize 1 tokom prvog semestra u terminu: ponedjeljak, 10-12 sati. (I drugi demonstratori iz analize objavit će svoje termine, pa možete izabrati termin koji vam najbolje odgovara.)

Demonstrature će biti, ako vas u ovoj temi ne obavijestimo drugačije, svaki tjedan od 19.09. do kraja nastave u semestru, osim u kolokvijskim tjednima.

Ne znamo koja će učionica biti slobodna. Pred oglasnom pločom skupljamo se do 10:15 i potom tražimo učionicu. Ako se nitko ne pojavi, mi ćemo (demonstrativno) otići.

Dakle, kad vam nešto nije jasno na predavanjima ili vježbama iz analize, dođete na demonstrature i pitate. Nemojte se ustručavati pitati makar i glupa pitanja: od njih obično počinje razumijevanje gradiva. (Možete vi nas pitati i koji je najbolji omekšivač rublja, ali za takva pitanja ne garantiramo da ćemo znati odgovor.) Da vas ohrabrimo da postavljate pitanja, osnivamo mjesečnu nagradu "Melkior Ornik" za najbolje pitanje. (Radi se o legendarnom demosu iz analize koji je ove godine otišao u penziju.)

Sudeći po statistici, ako čitate ovaj post, imate dobre šanse da padnete analizu. Zato: dođite! Ozbiljno! We have cookies!
Tomislav Gužvić i Adrian Satja Kurdija održavat će demonstrature iz Matematičke analize 1 tokom prvog semestra u terminu: ponedjeljak, 10-12 sati. (I drugi demonstratori iz analize objavit će svoje termine, pa možete izabrati termin koji vam najbolje odgovara.)

Demonstrature će biti, ako vas u ovoj temi ne obavijestimo drugačije, svaki tjedan od 19.09. do kraja nastave u semestru, osim u kolokvijskim tjednima.

Ne znamo koja će učionica biti slobodna. Pred oglasnom pločom skupljamo se do 10:15 i potom tražimo učionicu. Ako se nitko ne pojavi, mi ćemo (demonstrativno) otići.

Dakle, kad vam nešto nije jasno na predavanjima ili vježbama iz analize, dođete na demonstrature i pitate. Nemojte se ustručavati pitati makar i glupa pitanja: od njih obično počinje razumijevanje gradiva. (Možete vi nas pitati i koji je najbolji omekšivač rublja, ali za takva pitanja ne garantiramo da ćemo znati odgovor.) Da vas ohrabrimo da postavljate pitanja, osnivamo mjesečnu nagradu "Melkior Ornik" za najbolje pitanje. (Radi se o legendarnom demosu iz analize koji je ove godine otišao u penziju.)

Sudeći po statistici, ako čitate ovaj post, imate dobre šanse da padnete analizu. Zato: dođite! Ozbiljno! We have cookies!

Zadnja promjena: satja; 11:58 ned, 11. 9. 2011; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Phoenix
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma: -

PostPostano: 13:02 pet, 9. 9. 2011    Naslov: Re: Demonstrature 2011/2012 Citirajte i odgovorite

Evo i našeg termina! :)
Marin Petković i Mario Stipčić (ja) držat ćemo demonstrature [b]petkom[/b] od [b]16[/b] do [b]18[/b] sati.
Slična stvar vrijedi kao i kod naših kolega: čekamo 15 minuta dok netko ne dođe, a zatim, ako netko dođe, tražimo učionicu. Najava mailom (ili na bilo koji drugi način, npr. uživo) je obvezna: na moj mail (mstipcic [AT] student.math.hr) se možete najaviti do četvrtka u 23:59, a na Marinov mail (marinp [AT] student.math.hr) do petka u 14:00 sati. Razlog ovome je Marinov nešto napredniji mobitel u kojeg se vjerno uzda. :)
Na mailove također možete slati pitanja koja vas muče.

Eto! Mi (ne nužno) ne nudimo kolače, ali vas pozivamo da dođete kad god vam zatreba pomoć. Nadam se da ćemo vam biti od pomoći. :)
Evo i našeg termina! Smile
Marin Petković i Mario Stipčić (ja) držat ćemo demonstrature petkom od 16 do 18 sati.
Slična stvar vrijedi kao i kod naših kolega: čekamo 15 minuta dok netko ne dođe, a zatim, ako netko dođe, tražimo učionicu. Najava mailom (ili na bilo koji drugi način, npr. uživo) je obvezna: na moj mail (mstipcic [AT] student.math.hr) se možete najaviti do četvrtka u 23:59, a na Marinov mail (marinp [AT] student.math.hr) do petka u 14:00 sati. Razlog ovome je Marinov nešto napredniji mobitel u kojeg se vjerno uzda. Smile
Na mailove također možete slati pitanja koja vas muče.

Eto! Mi (ne nužno) ne nudimo kolače, ali vas pozivamo da dođete kad god vam zatreba pomoć. Nadam se da ćemo vam biti od pomoći. Smile

Zadnja promjena: Phoenix; 23:04 pon, 12. 9. 2011; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
hstojanovic
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: zombi
12 = 19 - 7

PostPostano: 1:05 ned, 11. 9. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

And last but not the least... Petra Lazić i ja (Hrvoje Stojanović) ćemo držati demonstrature iz Matematičke analize 1 u sljedećem terminu: [b]srijeda 12-14 sati[/b].

Počinjemo 21.9. pa tako do kraja 1. semestra osim u kolokvijskim tjednima (i ako vas ovdje ne obavijestimo drugačije).
Čekamo vas ispred oglasne ploče do 12:15 (samo pitajte za demonstrature iz analize i lako ćete nas naći), a ako se netko pojavi tada krećemo prema nekoj slobodnoj učionici.

Pitanja nam možete postaviti i mailom (na ime.prezime@student.math.hr).
Ne ustručavajte se pitati kad vam nešto nije jasno i zapamtite da nema glupih pitanja, a mi ćemo paziti da ne bude ni takvih odgovora. :D
And last but not the least... Petra Lazić i ja (Hrvoje Stojanović) ćemo držati demonstrature iz Matematičke analize 1 u sljedećem terminu: srijeda 12-14 sati.

Počinjemo 21.9. pa tako do kraja 1. semestra osim u kolokvijskim tjednima (i ako vas ovdje ne obavijestimo drugačije).
Čekamo vas ispred oglasne ploče do 12:15 (samo pitajte za demonstrature iz analize i lako ćete nas naći), a ako se netko pojavi tada krećemo prema nekoj slobodnoj učionici.

Pitanja nam možete postaviti i mailom (na ime.prezime@student.math.hr).
Ne ustručavajte se pitati kad vam nešto nije jasno i zapamtite da nema glupih pitanja, a mi ćemo paziti da ne bude ni takvih odgovora. Very Happy

[Vrh]
Tomislav
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
23 = 116 - 93

PostPostano: 7:30 uto, 29. 11. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ubuduće za demonstrature koje drže T.Gužvić i A.S.Kurdija potrebno je poslati najavu na mail do subote navečer i spomenuti koliko vas dolazi (ako najavljujete sebe i kolege).
Ubuduće za demonstrature koje drže T.Gužvić i A.S.Kurdija potrebno je poslati najavu na mail do subote navečer i spomenuti koliko vas dolazi (ako najavljujete sebe i kolege).

[Vrh]
Phoenix
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

PostPostano: 15:38 sub, 17. 12. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sljedeći tjedan demonstrature koje drže Marin Petković i Mario Stipčić neće se održati u petak 23. 12. (kao i inače), već u četvrtak, 22. 12. u 10 sati.
Sljedeći tjedan demonstrature koje drže Marin Petković i Mario Stipčić neće se održati u petak 23. 12. (kao i inače), već u četvrtak, 22. 12. u 10 sati.

[Vrh]
dodoria
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-3 = 0 - 3

PostPostano: 17:52 sub, 17. 12. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Tomislav"]Ubuduće za demonstrature koje drže T.Gužvić i A.S.Kurdija potrebno je poslati najavu na mail do subote navečer i spomenuti koliko vas dolazi (ako najavljujete sebe i kolege).[/quote]

Mail glasi? :roll:
Tomislav (napisa):

Mail glasi? Rolling Eyes

Tomislav
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 116 - 93

PostPostano: 15:13 ned, 18. 12. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

tomislav.guzvic@student.math.hr je moj, za adriana pojma nemam :)
tomislav.guzvic@student.math.hr je moj, za adriana pojma nemam Smile

[Vrh]
satja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

73 = 78 - 5

PostPostano: 16:14 ned, 18. 12. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[u][b]Edit[/b][/u] 26. veljače 2012: za najavu je najbolje da mi pošaljete privatnu poruku ovdje na forumu, jer mi mail na studentu jako često ne radi i zbilja sam ljut zbog toga.
Edit 26. veljače 2012: za najavu je najbolje da mi pošaljete privatnu poruku ovdje na forumu, jer mi mail na studentu jako često ne radi i zbilja sam ljut zbog toga.

Zadnja promjena: satja; 23:18 ned, 26. 2. 2012; ukupno mijenjano 3 put/a.
[Vrh]
Tomislav
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 116 - 93

PostPostano: 15:41 uto, 31. 1. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

Adrian Satja Kurdija i Tomislav Gužvić održavat će demonstrature iz Matematičke analize 2 tokom ljetnog semestra u terminu: srijeda, 10-12 sati.

Demonstrature će biti, ako vas u ovoj temi ne obavijestimo drugačije, svaki tjedan od 22.02. do kraja nastave u semestru, osim u kolokvijskim tjednima. Najava mailom je obavezna.
Adrian Satja Kurdija i Tomislav Gužvić održavat će demonstrature iz Matematičke analize 2 tokom ljetnog semestra u terminu: srijeda, 10-12 sati.

Demonstrature će biti, ako vas u ovoj temi ne obavijestimo drugačije, svaki tjedan od 22.02. do kraja nastave u semestru, osim u kolokvijskim tjednima. Najava mailom je obavezna.

[Vrh]
hstojanovic
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: zombi
12 = 19 - 7

PostPostano: 2:51 sub, 4. 2. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

Petra Lazić i Hrvoje Stojanović održavat će demonstrature iz Matematičke analize 2 u sljedećem terminu: [b]utorak 10-12 sati[/b].
Čekamo vas ispred oglasne ploče do 10:15.

Počinjemo 21.2. pa tako do kraja 2. semestra osim u kolokvijskim tjednima (i ako vas ovdje ne obavijestimo drugačije).
Petra Lazić i Hrvoje Stojanović održavat će demonstrature iz Matematičke analize 2 u sljedećem terminu: utorak 10-12 sati.
Čekamo vas ispred oglasne ploče do 10:15.

Počinjemo 21.2. pa tako do kraja 2. semestra osim u kolokvijskim tjednima (i ako vas ovdje ne obavijestimo drugačije).

[Vrh]
Phoenix
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

PostPostano: 23:52 ned, 12. 2. 2012    Naslov: Re: Demonstrature 2011/2012 Citirajte i odgovorite

Nakon kratkog odmora i uživanja u snježnim radostima, dolazi drugi semestar, a time i novi termin demonstratura! :klopa:

Dakle, Marin Petković i Mario Stipčić drže demonstrature [b]četvrtkom[/b] od [b]14[/b] do [b]16[/b] sati. Prethodna najava mailom je obvezna i to najkasnije dan prije (da vas podsjetim: marinp [AT] student.math.hr i mstipcic [AT] student.math.hr). Nakon toga slijedi sastanak pred oglasnom pločom najkasnije do 14:15, a onda i potraga za slobodnom učionicom. :)

Naravno, uvijek smo dostupni i za pitanja koja vas zanimaju.
Uz to, premda (trenutno) ne planiramo držati demonstrature tijekom kolokvijskih tjedana, uvijek možete postaviti koje pitanje i nadati se da ćemo vam odgovoriti (ipak i mi imamo obveza, pa ne možemo garantirati da ćemo odgovoriti).

To je to! Dobrodošli na Matematičku analizu 2. :greenstars:
Nakon kratkog odmora i uživanja u snježnim radostima, dolazi drugi semestar, a time i novi termin demonstratura! Dosli cevapi!!!!

Dakle, Marin Petković i Mario Stipčić drže demonstrature četvrtkom od 14 do 16 sati. Prethodna najava mailom je obvezna i to najkasnije dan prije (da vas podsjetim: marinp [AT] student.math.hr i mstipcic [AT] student.math.hr). Nakon toga slijedi sastanak pred oglasnom pločom najkasnije do 14:15, a onda i potraga za slobodnom učionicom. Smile

Naravno, uvijek smo dostupni i za pitanja koja vas zanimaju.
Uz to, premda (trenutno) ne planiramo držati demonstrature tijekom kolokvijskih tjedana, uvijek možete postaviti koje pitanje i nadati se da ćemo vam odgovoriti (ipak i mi imamo obveza, pa ne možemo garantirati da ćemo odgovoriti).

To je to! Dobrodošli na Matematičku analizu 2. Green stars

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum