Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

parcijala

Moja sarma

Ovaj forum je zaključan: ne možete postati/odgovarati/uređivati teme/postove.   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Ispiti i kolokviji (staro)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 19:19 pon, 28. 6. 2004    Naslov: parcijala Citirajte i odgovorite

što je potrebno položiti u prvoj godini da se upiše parcijala druga. i ima li parcijale uopće na našem faxu?
što je potrebno položiti u prvoj godini da se upiše parcijala druga. i ima li parcijale uopće na našem faxu?

[Vrh]
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 29 - 25

PostPostano: 21:24 pon, 28. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ima. Mislim da moraš imat' barem pola od potrebnih bodova za normalni upis u godinu.
Ima. Mislim da moraš imat' barem pola od potrebnih bodova za normalni upis u godinu.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 21:30 pon, 28. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

..a ako upisujes parcijalu 2./3. ili 3./4. ne smijes imati zaostataka sa 1. tj. 1. i 2. godine.
..al to su iskustva od proslih godina, preporucam raspitivanje u referadi i/ili kod prodekanice za nastavu za aktualnije podatke?
..a ako upisujes parcijalu 2./3. ili 3./4. ne smijes imati zaostataka sa 1. tj. 1. i 2. godine.
..al to su iskustva od proslih godina, preporucam raspitivanje u referadi i/ili kod prodekanice za nastavu za aktualnije podatke?

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
dodge
Moderator
Moderator

= 0 - 0

PostPostano: 11:27 uto, 29. 6. 2004    Naslov: Re: parcijala Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]što je potrebno položiti u prvoj godini da se upiše parcijala druga. i ima li parcijale uopće na našem faxu?[/quote]

Moze se upisati parcijala.
Mozes upisati predmete sa druge godine u ukupnoj vrijednosti dvostrukog broja bodova koje skupis umanjenog za broj bodova potrebnih za upis vise godine.
Anonymous (napisa):

Moze se upisati parcijala.
Mozes upisati predmete sa druge godine u ukupnoj vrijednosti dvostrukog broja bodova koje skupis umanjenog za broj bodova potrebnih za upis vise godine.

bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 13:32 uto, 29. 6. 2004    Naslov: Re: parcijala Citirajte i odgovorite

mislim da bi ti bilo vec oko 32 boda dosta za jednu parcijalu druge godine!
mislim da bi ti bilo vec oko 32 boda dosta za jednu parcijalu druge godine!

[Vrh]
areta
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 7:54 čet, 1. 7. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

a ako upisujes parcijalu 2./3. ili 3./4. ne smijes imati zaostataka sa 1. tj. 1. i 2. godine.

sta stvarno? glupo sta ako imas neznan 48 bodova i fiziku dva s prve recimo... nemozes upisat parcijalu trece?

al ja znan ljude koji su na cetvrtoj a jos nisu polozili analizu 3... :roll:
a ako upisujes parcijalu 2./3. ili 3./4. ne smijes imati zaostataka sa 1. tj. 1. i 2. godine.

sta stvarno? glupo sta ako imas neznan 48 bodova i fiziku dva s prve recimo... nemozes upisat parcijalu trece?

al ja znan ljude koji su na cetvrtoj a jos nisu polozili analizu 3... Rolling Eyes

ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 10:02 čet, 1. 7. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="areta"]a ako upisujes parcijalu 2./3. ili 3./4. ne smijes imati zaostataka sa 1. tj. 1. i 2. godine.

al ja znan ljude koji su na cetvrtoj a jos nisu polozili analizu 3... :roll:[/quote]
Moguce da su upisivali po starom programu? (ja naime znam ljude koji su bas polozili UVIS a u medjuvremenu su imali 3 godine kao studenti i 10 kao apsolventi :))

Al dobro.. Poznanik je prosle godine dao uvijet na drugoj za upis 3. godine (zajedno sa racunarskim kolegijima RP1 i SPA) da bi ga, mislim profesor Marusic, rusio na komisiji iz Uvoda u programiranje :!: (nakon sto je polozio RP1 i SPA :!:), pisao molbe prodekanici, sve odbijeno, ostalo mu godinu dana da pocisti jos tih par kolegija sa 2. i uvod u programiranje. nista 3. godina, nista parcijala :evilbat: horror pricica, a ? nazalost istinita.
areta (napisa):

al ja znan ljude koji su na cetvrtoj a jos nisu polozili analizu 3... Rolling Eyes

Moguce da su upisivali po starom programu? (ja naime znam ljude koji su bas polozili UVIS a u medjuvremenu su imali 3 godine kao studenti i 10 kao apsolventi Smile)

Al dobro.. Poznanik je prosle godine dao uvijet na drugoj za upis 3. godine (zajedno sa racunarskim kolegijima RP1 i SPA) da bi ga, mislim profesor Marusic, rusio na komisiji iz Uvoda u programiranje Exclamation (nakon sto je polozio RP1 i SPA Exclamation), pisao molbe prodekanici, sve odbijeno, ostalo mu godinu dana da pocisti jos tih par kolegija sa 2. i uvod u programiranje. nista 3. godina, nista parcijala #Evil Bat horror pricica, a ? nazalost istinita.

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
[Vrh]
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
24 = 29 - 5

PostPostano: 11:04 pet, 3. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Meni zanima, ako naprimjer fali mi jedan predmet da dam godinu i nestignem ga dati, pa upisem paricijalu i taj predmet koji mi fali polozim, neznam na roku u 12. mjesecu, gdje onda stojim?:neznam:
I ako polozim sve zaostatke koje imam od prve godine i sve predmete koje dobim na pracijali, sta onda upisujem na sljedecej godini? Da li parcijalu 2. i 3. ili.....???? :snipersmile:
Meni zanima, ako naprimjer fali mi jedan predmet da dam godinu i nestignem ga dati, pa upisem paricijalu i taj predmet koji mi fali polozim, neznam na roku u 12. mjesecu, gdje onda stojim?Ja to stvarno ne znam
I ako polozim sve zaostatke koje imam od prve godine i sve predmete koje dobim na pracijali, sta onda upisujem na sljedecej godini? Da li parcijalu 2. i 3. ili.....???? #Sniper

ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 12:06 pet, 3. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Filipnet, parcijala ti moze olaksati prolazak kroz studij (mozda) ali ti ne moze omoguciti da ne izgubis jednu godinu studija. To, uistinu, jest pad godine, uz upis nekih kolegija sa vise godine studija.
Filipnet, parcijala ti moze olaksati prolazak kroz studij (mozda) ali ti ne moze omoguciti da ne izgubis jednu godinu studija. To, uistinu, jest pad godine, uz upis nekih kolegija sa vise godine studija.

MADD
[Vrh]
Gost

PostPostano: 16:11 uto, 28. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

koliko najmaje bodova tribas imat za upis najmanje parcijele sa 2. na 3. godinu. to mi je stvarno hitno pa ako bilo ko zna neka mi sta prije javi
koliko najmaje bodova tribas imat za upis najmanje parcijele sa 2. na 3. godinu. to mi je stvarno hitno pa ako bilo ko zna neka mi sta prije javi

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 8:56 sri, 29. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]koliko najmaje bodova tribas imat za upis najmanje parcijele sa 2. na 3. godinu. to mi je stvarno hitno pa ako bilo ko zna neka mi sta prije javi[/quote]

pravilo je:
(tvoj broj bodova) * 2 - 50 = broj bodova tj protuvrijednot u bodovima kolegija koje mozes upisati

dakle, ako zelis upisati jedan kolegij od 6 bodova, tebi treba (ako sam sve dobro racunala i imam tocne podatke) rjesenje jednadzbe:

x * 2 - 50 = 6
a to bi bilo da ti treba 28 bodova
Anonymous (napisa):

pravilo je:
(tvoj broj bodova) * 2 - 50 = broj bodova tj protuvrijednot u bodovima kolegija koje mozes upisati

dakle, ako zelis upisati jedan kolegij od 6 bodova, tebi treba (ako sam sve dobro racunala i imam tocne podatke) rjesenje jednadzbe:

x * 2 - 50 = 6
a to bi bilo da ti treba 28 bodova

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 23:00 sri, 29. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

www.math.hr / [url=http://www.math.hr/hr/nastava/obavijesti_studentima.html]Obavijesti studentima[/url] / [url=http://www.math.hr/hr/nastava/obavijesti/parcijala.doc]Parcijalni upis[/url]

Ima i drugih korisnih informacija.
www.math.hr / Obavijesti studentima / Parcijalni upis

Ima i drugih korisnih informacija.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Ovaj forum je zaključan: ne možete postati/odgovarati/uređivati teme/postove.   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Ispiti i kolokviji (staro) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum