Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
kombiniram Gost
|
|
[Vrh] |
|
msmit Forumaš(ica)
|
Postano: 22:06 sri, 12. 1. 2011 Naslov: |
|
|
Rekurzivne relacije (homogene i nehomogene), njihova primjena, funkcije izvodnice i njihovu kombinatornu primjenu, particije brojeva, eksponencijalne funkcije izvodnica, osnovni pojmovi teorije grafova, izomorfni grafovi, povezanost grafova, planarni grafovi. Eto, to je to :D
Rekurzivne relacije (homogene i nehomogene), njihova primjena, funkcije izvodnice i njihovu kombinatornu primjenu, particije brojeva, eksponencijalne funkcije izvodnica, osnovni pojmovi teorije grafova, izomorfni grafovi, povezanost grafova, planarni grafovi. Eto, to je to
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
msmit Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
karaga Forumaš(ica)
|
Postano: 20:15 uto, 10. 1. 2012 Naslov: |
|
|
Raspored po prostorijama za drugi kolokvij isti je kao i za prvi kolokvij a taj se nalazi na sluzbenom webu.
Nemojte si zaboraviti isprintati i na kolokvij ponjeti sve sluzbene salabahtere.
Kao i do sada, kolokvij ce imati 5 zadataka, od toga jedan teoretski (kao i u prvom kolokviju), a preostala 4 ce biti: rekurzivne relacije, FI, EFI, izomorfizam grafova.
Sretno svima na kolokviju.
Raspored po prostorijama za drugi kolokvij isti je kao i za prvi kolokvij a taj se nalazi na sluzbenom webu.
Nemojte si zaboraviti isprintati i na kolokvij ponjeti sve sluzbene salabahtere.
Kao i do sada, kolokvij ce imati 5 zadataka, od toga jedan teoretski (kao i u prvom kolokviju), a preostala 4 ce biti: rekurzivne relacije, FI, EFI, izomorfizam grafova.
Sretno svima na kolokviju.
|
|
[Vrh] |
|
FIuuuu Gost
|
|
[Vrh] |
|
criplebee Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
FIuuuu Gost
|
|
[Vrh] |
|
criplebee Forumaš(ica)
|
Postano: 16:12 čet, 12. 1. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="FIuuuu"]Da, znam taj dio i ja. :) Samo kad rastaviš na koeficijente, od 1/(1-x^3) mi ne znamo opće član. :?[/quote]
Rastavi 1-x^3=(1-x)(1+x+x^2), za njega možeš naći parcijalni razlomak.
Ovako ti izgleda rastav
A/(1-x)^3+B/(1-x)^2+C/(1-x)+D/(1+x)+(Ex+F)/(1+x+x^2)
Sada nađeš A,B,C,D,E,F. :wink:
FIuuuu (napisa): | Da, znam taj dio i ja. Samo kad rastaviš na koeficijente, od 1/(1-x^3) mi ne znamo opće član. |
Rastavi 1-x^3=(1-x)(1+x+x^2), za njega možeš naći parcijalni razlomak.
Ovako ti izgleda rastav
A/(1-x)^3+B/(1-x)^2+C/(1-x)+D/(1+x)+(Ex+F)/(1+x+x^2)
Sada nađeš A,B,C,D,E,F.
_________________ せいしん いっとう なにごと か ならざらん
Seishin ittou nanigoto ka narazaran
|
|
[Vrh] |
|
FIuuuu Gost
|
|
[Vrh] |
|