ako sam dobro shvatila, situacija je sljedeca:
prof. ungara nema citav ovaj tjedan u zagrebu, zbog konferencije.
rezultati pismenog od 14.6. su, iz istog razloga, tek u pon 21..6.
prvi usmeni (za ljude s kolokvija) ce se odrzati 28.6. , lista je vec izvjesenana vratima kabineta prof. ungara. komisije se obicno zadnje odrzavaju, a nakon 28. ce biti jos barem dva dana posla s usmenima onih koji poloze pismeni, po mojoj procjeni. dakle, do 30. 6. vjerovatno imas vremena za ucenje.
najbolje u pon 21. odma do faksa, pa ces sve saznat. nemoj kolutat ocima, i nemoj se deprimirat i samoomalovazavat/sazalijevat , to sam ja radila citavu godinu nakon pada, i guess what - ne pomaze! :D
to je sve matematika, prekrasna, dobra, poznata matematika zbog koje smo i upisali ovaj faks. nikakvi ungari, nikakvi najtezi nepolozivi kolegiji na faksu, nikakve komplikacije, mistificiranja...samo analize 1 i 2, malo algebre, i otpocetka na poso! :wink:
ako sam dobro shvatila, situacija je sljedeca:
prof. ungara nema citav ovaj tjedan u zagrebu, zbog konferencije.
rezultati pismenog od 14.6. su, iz istog razloga, tek u pon 21..6.
prvi usmeni (za ljude s kolokvija) ce se odrzati 28.6. , lista je vec izvjesenana vratima kabineta prof. ungara. komisije se obicno zadnje odrzavaju, a nakon 28. ce biti jos barem dva dana posla s usmenima onih koji poloze pismeni, po mojoj procjeni. dakle, do 30. 6. vjerovatno imas vremena za ucenje.
najbolje u pon 21. odma do faksa, pa ces sve saznat. nemoj kolutat ocima, i nemoj se deprimirat i samoomalovazavat/sazalijevat , to sam ja radila citavu godinu nakon pada, i guess what - ne pomaze!
to je sve matematika, prekrasna, dobra, poznata matematika zbog koje smo i upisali ovaj faks. nikakvi ungari, nikakvi najtezi nepolozivi kolegiji na faksu, nikakve komplikacije, mistificiranja...samo analize 1 i 2, malo algebre, i otpocetka na poso!
_________________ `To begin with, a dog's not mad. You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'
|