Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
tammy Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 18:38 uto, 24. 1. 2012 Naslov: |
|
|
Bilo je na predavanjima. Isla je obavijest nastavnicima da se to odradi i prof. Singer i ja smo odrzali na Prog 1, pa vjerujem da su i ostali odradili (netko je morao potrositi listice, jer ih je ponestalo, pa mi je prof. Singer trazio okolo nove, dok sam ja drzao nastavu :lol:).
Za studomat ne znam. Ta anketa je sveucilisna i nisam siguran da je jos na zivotu. Ova papirnata je nasa interna, koju zapravo Odsjek nije obavezan odrzavati, ali je nekako zajednicki stav zaposlenih da je anketa dobra stvar, pa ju provodimo neovisno o sveucilisnoj.
Bilo je na predavanjima. Isla je obavijest nastavnicima da se to odradi i prof. Singer i ja smo odrzali na Prog 1, pa vjerujem da su i ostali odradili (netko je morao potrositi listice, jer ih je ponestalo, pa mi je prof. Singer trazio okolo nove, dok sam ja drzao nastavu ).
Za studomat ne znam. Ta anketa je sveucilisna i nisam siguran da je jos na zivotu. Ova papirnata je nasa interna, koju zapravo Odsjek nije obavezan odrzavati, ali je nekako zajednicki stav zaposlenih da je anketa dobra stvar, pa ju provodimo neovisno o sveucilisnoj.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
tammy Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)
Spol:
|