Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Lafiel Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
marlen Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
marlen Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
marlen Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Mas Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 21:37 sri, 8. 2. 2012 Naslov: |
|
|
Jel itko ima informaciju koliko je ovo konacna verzija rasporeda? ..ili ce opet biti iznenadjenja kad upisem da se dojednom poklapaju stvari koje se prije nisu? ..ili da se neke stvari koje nisam upisao zato sto su se poklapale odjednom ne poklapaju, pa moram ic pisat molbe i zicat da mi se ponisti upisni list da ja upisem ono kaj mogu slusat?
..i ako smijem pitat, iako znam da necu dobiti upotrebljiv odgovor, niti promjeniti misljenje "sustava".. Zasto je stav? [quote]..nemojte ga pilati s preklapanjima predmeta s razlicitih godina..[/quote] Nije li ideja bolonje da se gubi pojam "godine", pa bi se generalno trebao sloziti raspored da se tako i moze slusat nastava?
Jel itko ima informaciju koliko je ovo konacna verzija rasporeda? ..ili ce opet biti iznenadjenja kad upisem da se dojednom poklapaju stvari koje se prije nisu? ..ili da se neke stvari koje nisam upisao zato sto su se poklapale odjednom ne poklapaju, pa moram ic pisat molbe i zicat da mi se ponisti upisni list da ja upisem ono kaj mogu slusat?
..i ako smijem pitat, iako znam da necu dobiti upotrebljiv odgovor, niti promjeniti misljenje "sustava".. Zasto je stav? Citat: | ..nemojte ga pilati s preklapanjima predmeta s razlicitih godina.. | Nije li ideja bolonje da se gubi pojam "godine", pa bi se generalno trebao sloziti raspored da se tako i moze slusat nastava?
_________________ Smisao zivota, Svemira i svega je rekurzivno prebrojiv.
|
|
[Vrh] |
|
ante003 Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 23:45 sri, 8. 2. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="Mas"]Jel itko ima informaciju koliko je ovo konacna verzija rasporeda? ..ili ce opet biti iznenadjenja kad upisem da se dojednom poklapaju stvari koje se prije nisu? ..ili da se neke stvari koje nisam upisao zato sto su se poklapale odjednom ne poklapaju, pa moram ic pisat molbe i zicat da mi se ponisti upisni list da ja upisem ono kaj mogu slusat?
..i ako smijem pitat, iako znam da necu dobiti upotrebljiv odgovor, niti promjeniti misljenje "sustava".. Zasto je stav? [quote]..nemojte ga pilati s preklapanjima predmeta s razlicitih godina..[/quote] Nije li ideja bolonje da se gubi pojam "godine", pa bi se generalno trebao sloziti raspored da se tako i moze slusat nastava?[/quote]
odg mi je satnicar da ce se jos raspored mjenjati ali nije rekao koliko ni kako. te mi je rekao da je onaj na njegovoj stranici uvijek u najnovijoj verziji tako da gledajte tamo.
Mas (napisa): | Jel itko ima informaciju koliko je ovo konacna verzija rasporeda? ..ili ce opet biti iznenadjenja kad upisem da se dojednom poklapaju stvari koje se prije nisu? ..ili da se neke stvari koje nisam upisao zato sto su se poklapale odjednom ne poklapaju, pa moram ic pisat molbe i zicat da mi se ponisti upisni list da ja upisem ono kaj mogu slusat?
..i ako smijem pitat, iako znam da necu dobiti upotrebljiv odgovor, niti promjeniti misljenje "sustava".. Zasto je stav? Citat: | ..nemojte ga pilati s preklapanjima predmeta s razlicitih godina.. | Nije li ideja bolonje da se gubi pojam "godine", pa bi se generalno trebao sloziti raspored da se tako i moze slusat nastava? |
odg mi je satnicar da ce se jos raspored mjenjati ali nije rekao koliko ni kako. te mi je rekao da je onaj na njegovoj stranici uvijek u najnovijoj verziji tako da gledajte tamo.
_________________ Ako ste previše otvorenog uma, ispast će vam mozak
------------------------------------------------------
Racunalo bez Windowsa je kao riba bez bicikla
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
Mas Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:15 sub, 11. 2. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="krcko"]Ne u tom smislu. Nemoguce je sloziti sve predmete 1., 2. i 3. godine bez preklapanja (Dirichletov princip). Kvaziparcijalu da i ne spominjemo.[/quote]
To se slazem! Bezuvijetno sloziti da se ne poklapaju je nemoguce, ali posloziti ih tako da se kolegiji poput (sad cu bubnut) linearne i vektorskih prostora poklope jer se oni ionak nemogu slusat istovremeno. Jer tako ljudi koji su pali samo jedan kolegij mogu "nadoknaditi zaostatak". ..a ima takvih situacija gdje kolegiji koji bi se mogli poklapat ne poklapaju, a 2 obavezna kolegija koja bi se mogli zajedno slusat poklapaju.
Ne zelim dizat buni niti nista takovog, al mi je smjesno da sam prosle godine slusao kolegije sa profesorskog, upisivao stosta sa inzinjerskog i slusao kvaziparcijalno neke kolegije i nisam imao niti jedno preklapanje, a ove godine nemogu upisivati obavezne kolegije sa istog smjera na 2 razlicite godine jer se primjerice preklapalo Oblikovanje i analiza algoritama sa Interpretacijom programa, a ne recimo Matematickom logikom koja mora biti polozena da bi se upisao gore navedeni predmet.
No.. kak je tak je.. Vjerovatno cu se pomiriti sa cinjenicom da necu moc upisat 30ECTSa.
krcko (napisa): | Ne u tom smislu. Nemoguce je sloziti sve predmete 1., 2. i 3. godine bez preklapanja (Dirichletov princip). Kvaziparcijalu da i ne spominjemo. |
To se slazem! Bezuvijetno sloziti da se ne poklapaju je nemoguce, ali posloziti ih tako da se kolegiji poput (sad cu bubnut) linearne i vektorskih prostora poklope jer se oni ionak nemogu slusat istovremeno. Jer tako ljudi koji su pali samo jedan kolegij mogu "nadoknaditi zaostatak". ..a ima takvih situacija gdje kolegiji koji bi se mogli poklapat ne poklapaju, a 2 obavezna kolegija koja bi se mogli zajedno slusat poklapaju.
Ne zelim dizat buni niti nista takovog, al mi je smjesno da sam prosle godine slusao kolegije sa profesorskog, upisivao stosta sa inzinjerskog i slusao kvaziparcijalno neke kolegije i nisam imao niti jedno preklapanje, a ove godine nemogu upisivati obavezne kolegije sa istog smjera na 2 razlicite godine jer se primjerice preklapalo Oblikovanje i analiza algoritama sa Interpretacijom programa, a ne recimo Matematickom logikom koja mora biti polozena da bi se upisao gore navedeni predmet.
No.. kak je tak je.. Vjerovatno cu se pomiriti sa cinjenicom da necu moc upisat 30ECTSa.
_________________ Smisao zivota, Svemira i svega je rekurzivno prebrojiv.
|
|
[Vrh] |
|
funkcija Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
lost_soul Forumaš(ica)

|
|