Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
mLijekO Forumaš(ica)

|
Postano: 13:13 sub, 3. 7. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="genius"]kakvi lumeni, ja poznam možda njih dvoje...ili troje, sve su ostalo štreberčine! A takvi se najviše volie hvalit i isticat na faksu jer nemeju gdje drugdje.[/quote]
ej, geniuse, tko je treći...
ja znam samo nas dvojicu :lol: :lol: :lol:
[quote="cinik"]Reci da je ispit trivijalan nema veze sa prolazom (hehe, pao sam barem dva trivijalna pismena), nego samo s tim koliko su zabavno-jednostavna tocna rjesenja.
To je moj stav[/quote]
ali hans, ti ne možeš razumijeti nas obične smrtnike...
p.s. kako lanac :lol:
genius (napisa): | kakvi lumeni, ja poznam možda njih dvoje...ili troje, sve su ostalo štreberčine! A takvi se najviše volie hvalit i isticat na faksu jer nemeju gdje drugdje. |
ej, geniuse, tko je treći...
ja znam samo nas dvojicu
cinik (napisa): | Reci da je ispit trivijalan nema veze sa prolazom (hehe, pao sam barem dva trivijalna pismena), nego samo s tim koliko su zabavno-jednostavna tocna rjesenja.
To je moj stav |
ali hans, ti ne možeš razumijeti nas obične smrtnike...
p.s. kako lanac
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 23:24 sub, 3. 7. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Frnca"]Opet naglašavam, većina naših studenata doživljava naš faks kao noćnu moru iz koje jedva čekaju da se probude :twisted: [/quote]
Pa uvijek se mogu ispisati i poceti studirati/raditi nesto u cemu ce uzivati... :roll:
Ja ne znam kaj bi današnji studenti 1. i 2. godine koji se sablaznjavaju nad tezinom naseg faksa, govorili da su pohadjali te iste godine nekoliko godina prije kada nije bilo ni kolokvija ni Foruma, a bilo je i nekih drugih profesora na tim godinama.... :blueshock:
-----------
Ma dobro, kud sam ja zasel...
Je kuzim, naravno da se nadje nekih koji su [i]geniji[/i] sami sebi i likuju nad drugima. I to nije lijepo, naravno.
Al meni je u tvom prvom postu zvucalo da ti se ne svidja tj. smeta kad bilotko kaze da je neki rok trivijalan ili da je nesto lagano.
Frnca (napisa): | Opet naglašavam, većina naših studenata doživljava naš faks kao noćnu moru iz koje jedva čekaju da se probude |
Pa uvijek se mogu ispisati i poceti studirati/raditi nesto u cemu ce uzivati...
Ja ne znam kaj bi današnji studenti 1. i 2. godine koji se sablaznjavaju nad tezinom naseg faksa, govorili da su pohadjali te iste godine nekoliko godina prije kada nije bilo ni kolokvija ni Foruma, a bilo je i nekih drugih profesora na tim godinama....
-----------
Ma dobro, kud sam ja zasel...
Je kuzim, naravno da se nadje nekih koji su geniji sami sebi i likuju nad drugima. I to nije lijepo, naravno.
Al meni je u tvom prvom postu zvucalo da ti se ne svidja tj. smeta kad bilotko kaze da je neki rok trivijalan ili da je nesto lagano.
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
Frnca Forumaš(ica)

|
Postano: 8:16 pon, 5. 7. 2004 Naslov: |
|
|
ma ne... Uopće nisam to tvrdila, znala sam i ja to reći sto puta u stilu: joj, to je bilo lagano (ne trivijalno, NAGLAŠAVAM!!!), kako sam mogla bit tako glupa itd...
A što se noćne more tiče, znam užasno puno naših studenata koji padnu prvu godinu ili jedva izvuku kraj s krajem pa na kraju tresnu drugu, i tako više puta! Svjesni su toga da im ne ide, ali opet, i kad pomisle na prebačaj ili upis drugog faksa, znaju da opet moraju ispočetka, i8 to na početak nečega što im nikad nije bilo u planu (ekonomija :lol: )!
Uostalom, kad bi svi bili toliko samosvjesni svoje matematičke (ne)sposobnosti i kad bi se svi redom koji imaju problema na faksu počeli pribacivat i ispisivat... :P :P :P KOLIKO BI IH OSTALO :?:
ma ne... Uopće nisam to tvrdila, znala sam i ja to reći sto puta u stilu: joj, to je bilo lagano (ne trivijalno, NAGLAŠAVAM!!!), kako sam mogla bit tako glupa itd...
A što se noćne more tiče, znam užasno puno naših studenata koji padnu prvu godinu ili jedva izvuku kraj s krajem pa na kraju tresnu drugu, i tako više puta! Svjesni su toga da im ne ide, ali opet, i kad pomisle na prebačaj ili upis drugog faksa, znaju da opet moraju ispočetka, i8 to na početak nečega što im nikad nije bilo u planu (ekonomija )!
Uostalom, kad bi svi bili toliko samosvjesni svoje matematičke (ne)sposobnosti i kad bi se svi redom koji imaju problema na faksu počeli pribacivat i ispisivat... KOLIKO BI IH OSTALO
_________________ Frnca
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 10:04 pon, 5. 7. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Frnca"]Svjesni su toga da im ne ide, ali opet, i kad pomisle na prebačaj ili upis drugog faksa, znaju da opet moraju ispočetka, i to na početak nečega što im nikad nije bilo u planu (ekonomija :lol: )![/quote]
Rekao sam nesto u cemu ce uzivati, a ne ekonomija. :twisted: :lol:
Pa postoje i drugi faksovi osim ekonomije... :roll:
Frnca (napisa): | Svjesni su toga da im ne ide, ali opet, i kad pomisle na prebačaj ili upis drugog faksa, znaju da opet moraju ispočetka, i to na početak nečega što im nikad nije bilo u planu (ekonomija )! |
Rekao sam nesto u cemu ce uzivati, a ne ekonomija.
Pa postoje i drugi faksovi osim ekonomije...
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
cinik Forumaš(ica)

Spol: 
|
|