Ovaj predmet ti drži krcko, tako da je to odmah jedan plus više (krcko čita ovo, pa je onda to i jedan plus za mene više :)). Tamo u prethodnicima piše da trebaju algebarske strukture, ali opet, čini mi se da ne moraš biti baš akademik na tom području da bi razumio konačne (ali bilo bi dobro da ti fali još kojih par radova do postizanja tog statusa :P). Opet, krcko to drži, i za sada, ovih 6 sati što smo imali, je poprilično zanimljivo. Radimo kodiranje poruka, što mi se ne čini prekomplicirano. Dobili smo zadaću koju treba predat do kraja drugog mjeseca, to svi imamo isto, a projekt svako je dobio svoj. Vježbi iz predmeta neće biti baš previše, nego su te zadaće zamišljene da budu svojevrsna vježba. To će najvjerojatnije izgledati tako da će par ljudi rješavati istu zadaću, pa onda međusobno si pojašnjavati nejasnoće. Naravno, krcko uvijek stoji na raspolaganju, čovjek je stvarno dobar (neee krcko, uopće se ne ulizujem :)). Drugi dio predmeta je nekakvi dizajn, ne znam što ćemo tu točno raditi, al garant ima neke veze s dizajnom.
Na stranu sve ovo, predmet mi izgleda zanimljivo, i čak, dosta korisno, pogotovo u usporedbi s nekim smećima koja smo slušali kroz ove 4,5,6 godina, koliko je tko već na studiju. Upiši ga, pogotovo ako si iza one druge polovice po prezimenu i statistika ti i nije baš toliko jaka strana.
Ovaj predmet ti drži krcko, tako da je to odmah jedan plus više (krcko čita ovo, pa je onda to i jedan plus za mene više ). Tamo u prethodnicima piše da trebaju algebarske strukture, ali opet, čini mi se da ne moraš biti baš akademik na tom području da bi razumio konačne (ali bilo bi dobro da ti fali još kojih par radova do postizanja tog statusa ). Opet, krcko to drži, i za sada, ovih 6 sati što smo imali, je poprilično zanimljivo. Radimo kodiranje poruka, što mi se ne čini prekomplicirano. Dobili smo zadaću koju treba predat do kraja drugog mjeseca, to svi imamo isto, a projekt svako je dobio svoj. Vježbi iz predmeta neće biti baš previše, nego su te zadaće zamišljene da budu svojevrsna vježba. To će najvjerojatnije izgledati tako da će par ljudi rješavati istu zadaću, pa onda međusobno si pojašnjavati nejasnoće. Naravno, krcko uvijek stoji na raspolaganju, čovjek je stvarno dobar (neee krcko, uopće se ne ulizujem ). Drugi dio predmeta je nekakvi dizajn, ne znam što ćemo tu točno raditi, al garant ima neke veze s dizajnom.
Na stranu sve ovo, predmet mi izgleda zanimljivo, i čak, dosta korisno, pogotovo u usporedbi s nekim smećima koja smo slušali kroz ove 4,5,6 godina, koliko je tko već na studiju. Upiši ga, pogotovo ako si iza one druge polovice po prezimenu i statistika ti i nije baš toliko jaka strana.
_________________ Sedam je prost broj
Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
|