Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

c development & windozers ...
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
n0mad
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 2 - 0

PostPostano: 9:43 sri, 7. 7. 2004    Naslov: c development & windozers ... Citirajte i odgovorite

Zanima me je li sada (2004. je godina, samo napominjem), u vremenima .net platforme, u vremenu kada se nove klase razmnozavaju kao gljive, dominacije direct x-a, moguc ikakav ozbiljniji development u c-u (iskljucivo u c-u!) za windozere?
U slucaju da je, mozete me uputiti koje library-e da koristim (uljucujuci i one graficke, iako je bia vec takav topic)? Mozete natuknuti i naslove knjige koje se bave tom temom, naravno, ako znate ...
Zanima me je li sada (2004. je godina, samo napominjem), u vremenima .net platforme, u vremenu kada se nove klase razmnozavaju kao gljive, dominacije direct x-a, moguc ikakav ozbiljniji development u c-u (iskljucivo u c-u!) za windozere?
U slucaju da je, mozete me uputiti koje library-e da koristim (uljucujuci i one graficke, iako je bia vec takav topic)? Mozete natuknuti i naslove knjige koje se bave tom temom, naravno, ako znate ...

ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 13:09 sri, 7. 7. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Cijeli linux kernel je napisan u c-u ;) mozda bi trebao razmisliti o karijernoj promjeni ;)

Sto se C-a i windoza tice.... API-ji se mogu normalno koristiti i bez objektnog koda koliko se sijecam.. MSDN ti preporucam (microsoft developer network, nekoliko cd-a developerskih dokumentacija, ima i subscription na to, al ne besplatno, kao i sve u M$-a :neutral:)
Cijeli linux kernel je napisan u c-u Wink mozda bi trebao razmisliti o karijernoj promjeni Wink

Sto se C-a i windoza tice.... API-ji se mogu normalno koristiti i bez objektnog koda koliko se sijecam.. MSDN ti preporucam (microsoft developer network, nekoliko cd-a developerskih dokumentacija, ima i subscription na to, al ne besplatno, kao i sve u M$-a Neutral)

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Grof
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-3 = 1 - 4

PostPostano: 14:24 sub, 25. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Najbolja knjiga za pocetak ti je knjiga Programming Windows od Charlesa Petzolda. Super za pocetnike koji znaju C... [url]http://www.charlespetzold.com[/url]
Najbolja knjiga za pocetak ti je knjiga Programming Windows od Charlesa Petzolda. Super za pocetnike koji znaju C... http://www.charlespetzold.com

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
n0mad
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 11:12 sri, 29. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ovo mora da je [i]reply[/i] sa najvecim [i]delay[/i]-om u povijesti [i]degiorgi[/i]-a, Grof!
Ali, naravno, hvala u svakom slucaju!
Ovo mora da je reply sa najvecim delay-om u povijesti degiorgi-a, Grof!
Ali, naravno, hvala u svakom slucaju!

Zadnja promjena: n0mad; 9:09 čet, 30. 9. 2004; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:38 sri, 29. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="jaZz"]Ovo mora da je [i]reply[/i] sa najvecim [i]delay[/i]-om u povijesti [i]degiorgi[/i]-a, Grof![/quote]

Ni blizu... :shock: Ne znam da li je prvi reply [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=568]ovdje[/url] rekord, ali je "kasnio" skoro godinu dana... :blueshock:
jaZz (napisa):
Ovo mora da je reply sa najvecim delay-om u povijesti degiorgi-a, Grof!

Ni blizu... Shocked Ne znam da li je prvi reply ovdje rekord, ali je "kasnio" skoro godinu dana... Disaster!!!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum