Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Markec Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 8:45 čet, 8. 7. 2004 Naslov: Re: Usmeni kod prof. Adamovića |
|
|
[quote="Markec"][u][b]Jel mi moze ko rec sta prof. Adamović voli pitat na usmenom, koja pitanja, bar dijelove gradiva, a sta opcenito ne pita...[/b][/u]
Unaprijed zahvaljujem :D[/quote]
vrlo rado bi ti to odgovorila ako mi navedes na koju elementarnu matematiku mislis....
inace profesor Adamovic je [b]super[/b] sto se ispitivanja tice
pa javi na koju elemetarnu matematiku mislis?
Po pretpostavci si mislim da mislis na jedinicu...U moje vrijeme na jedinici je pito vecinom relacije, partitivni skup,koagurenciju, opcenito skupove, teorem o polinomu nultog stupnja i jos neke cisto male sitnice a ovo ce ti biti cisto dovoljno da prodes....
Ujedno sto se tice elementarne matematike dva tu pita ono polimetrija opcenito onda mislim da mu je bilo medu bitnijim pitanjima teorem kugle...u biti ispitivanje mu se bar u moje vrijeme svodilo na opcenite stvari.....
Nije nikada isao u neku [b]dubinu[/b].....
Eto nadam se da sam pomogla..... :lilangel:
Markec (napisa): | Jel mi moze ko rec sta prof. Adamović voli pitat na usmenom, koja pitanja, bar dijelove gradiva, a sta opcenito ne pita...
Unaprijed zahvaljujem  |
vrlo rado bi ti to odgovorila ako mi navedes na koju elementarnu matematiku mislis....
inace profesor Adamovic je super sto se ispitivanja tice
pa javi na koju elemetarnu matematiku mislis?
Po pretpostavci si mislim da mislis na jedinicu...U moje vrijeme na jedinici je pito vecinom relacije, partitivni skup,koagurenciju, opcenito skupove, teorem o polinomu nultog stupnja i jos neke cisto male sitnice a ovo ce ti biti cisto dovoljno da prodes....
Ujedno sto se tice elementarne matematike dva tu pita ono polimetrija opcenito onda mislim da mu je bilo medu bitnijim pitanjima teorem kugle...u biti ispitivanje mu se bar u moje vrijeme svodilo na opcenite stvari.....
Nije nikada isao u neku dubinu.....
Eto nadam se da sam pomogla.....
_________________ NAJNERAZUMLJIVIJE JE NA OVOM SVIJETU STO JE ON RAZUMLJIV!!!!
Albert Einstein

|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: