Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Kako je izgledao studij prije bolonje?
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Neno
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
-33 = 19 - 52

PostPostano: 8:47 pon, 9. 4. 2012    Naslov: Kako je izgledao studij prije bolonje? Citirajte i odgovorite

[quote="ivo34"]
Druga tocka, zdravlje. Ovaj rezim studija je nevjerojatno stresan, pogotovo za one koji su se uspjeli probiti do diplomskog bez pada godine... Mi prakticki nikad nemamo odmora, osim za praznike. A evo hvala bogu i za ove zimske sam morao uciti. Cinjenica jest da je prije bilo puno lezernije studirati, i mogao si po svom ritmu uciti, kada ti je najvise odgovaralo. Ako nisi ucio dovoljno, pao si godinu. Postena racunica. Znao se prag. Danas moras strebati napamet za vecinu predmeta, ionako sve zaboravis brzo, samo da podajes sve odmah, prihvacas sve ocjene, samo da ne padnes godinu prakticki na pocetku. Mislim da ne mozete zamisliti koji je to stres za studenta.[/quote]
Ovaj post si napisao prije 15 mjeseci. Vidim da si stvarno bio ispred vremena. Tako sada tumače i njemački studenti: http://www.dw.de/dw/article/0,,15866384,00.html?maca=kro-TB_kro_nacional-5325-xml-mrss .
ivo34 (napisa):

Druga tocka, zdravlje. Ovaj rezim studija je nevjerojatno stresan, pogotovo za one koji su se uspjeli probiti do diplomskog bez pada godine... Mi prakticki nikad nemamo odmora, osim za praznike. A evo hvala bogu i za ove zimske sam morao uciti. Cinjenica jest da je prije bilo puno lezernije studirati, i mogao si po svom ritmu uciti, kada ti je najvise odgovaralo. Ako nisi ucio dovoljno, pao si godinu. Postena racunica. Znao se prag. Danas moras strebati napamet za vecinu predmeta, ionako sve zaboravis brzo, samo da podajes sve odmah, prihvacas sve ocjene, samo da ne padnes godinu prakticki na pocetku. Mislim da ne mozete zamisliti koji je to stres za studenta.

Ovaj post si napisao prije 15 mjeseci. Vidim da si stvarno bio ispred vremena. Tako sada tumače i njemački studenti: http://www.dw.de/dw/article/0,,15866384,00.html?maca=kro-TB_kro_nacional-5325-xml-mrss .

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum