Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
čudo Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
jackass9 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Buga. Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
jackass9 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Buga. Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 10:58 sub, 14. 4. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="jackass9"][quote="Buga."]Mozete si misliti sto god hocete :)
ali - na kojim stranicama (poglavljima) u bronstejnu ima tih formula koje nam trebaju za kolokvij? Npr. za duljinu luka, zakrivljenost, srediste oskulacijske kruznice, itd.
Sve sto nam treba za kolokvij.[/quote]
ove si formule napišem na šalabahter i mirna BiH[/quote]
u tom slucaju, cuvaj se asistenta :)
Bronstejn je tolko opsiran da svaki put kad sam ga isla listat, prije sam izgubila volju nego nasla neke korisne stvari, to mene muci :)
jackass9 (napisa): | Buga. (napisa): | Mozete si misliti sto god hocete
ali - na kojim stranicama (poglavljima) u bronstejnu ima tih formula koje nam trebaju za kolokvij? Npr. za duljinu luka, zakrivljenost, srediste oskulacijske kruznice, itd.
Sve sto nam treba za kolokvij. |
ove si formule napišem na šalabahter i mirna BiH |
u tom slucaju, cuvaj se asistenta
Bronstejn je tolko opsiran da svaki put kad sam ga isla listat, prije sam izgubila volju nego nasla neke korisne stvari, to mene muci
|
|
[Vrh] |
|
jackass9 Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 11:34 sub, 14. 4. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="Buga."][quote="jackass9"][quote="Buga."]Mozete si misliti sto god hocete :)
Bronstejn je tolko opsiran da svaki put kad sam ga isla listat, prije sam izgubila volju nego nasla neke korisne stvari, to mene muci :)[/quote]
ma ak nisu dosad, valjda neće ni sada :)
ma taj bronštajn je puno preopširan pa se teško snać...ne znam sad koliko tih formula ima, budući da krećem učit to tek kroz koji sat, al ak ih nema puno, (I AKO NEĆU OPET U PRVOJ KLUPI SJEDIT), ne bi trebao bit problem na neki podsjetnik si to napisat...a možda ni naučit...ko zna :)
Buga. (napisa): | jackass9 (napisa): | Buga. (napisa): | Mozete si misliti sto god hocete
Bronstejn je tolko opsiran da svaki put kad sam ga isla listat, prije sam izgubila volju nego nasla neke korisne stvari, to mene muci |
ma ak nisu dosad, valjda neće ni sada
ma taj bronštajn je puno preopširan pa se teško snać...ne znam sad koliko tih formula ima, budući da krećem učit to tek kroz koji sat, al ak ih nema puno, (I AKO NEĆU OPET U PRVOJ KLUPI SJEDIT), ne bi trebao bit problem na neki podsjetnik si to napisat...a možda ni naučit...ko zna
_________________ Nema mozga do malog mozga
|
|
[Vrh] |
|
Buga. Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 12:15 sub, 14. 4. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="jackass9"][quote="Buga."][quote="jackass9"][quote="Buga."]Mozete si misliti sto god hocete :)
Bronstejn je tolko opsiran da svaki put kad sam ga isla listat, prije sam izgubila volju nego nasla neke korisne stvari, to mene muci :)[/quote]
ma ak nisu dosad, valjda neće ni sada :)
ma taj bronštajn je puno preopširan pa se teško snać...ne znam sad koliko tih formula ima, budući da krećem učit to tek kroz koji sat, al ak ih nema puno, (I AKO NEĆU OPET U PRVOJ KLUPI SJEDIT), ne bi trebao bit problem na neki podsjetnik si to napisat...a možda ni naučit...ko zna :)[/quote]
nisu svi isti, neki su jako opasni :D
sretno, uzivaj u ucenju :))
jackass9 (napisa): | Buga. (napisa): | jackass9 (napisa): | Buga. (napisa): | Mozete si misliti sto god hocete
Bronstejn je tolko opsiran da svaki put kad sam ga isla listat, prije sam izgubila volju nego nasla neke korisne stvari, to mene muci |
ma ak nisu dosad, valjda neće ni sada
ma taj bronštajn je puno preopširan pa se teško snać...ne znam sad koliko tih formula ima, budući da krećem učit to tek kroz koji sat, al ak ih nema puno, (I AKO NEĆU OPET U PRVOJ KLUPI SJEDIT), ne bi trebao bit problem na neki podsjetnik si to napisat...a možda ni naučit...ko zna |
nisu svi isti, neki su jako opasni
sretno, uzivaj u ucenju )
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
jackass9 Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 19:11 sub, 14. 4. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="Buga."]
nisu svi isti, neki su jako opasni :D
sretno, uzivaj u ucenju :))[/quote]
hvala :)
malo sam detaljnije danas prošao bronštajna, onako usput uz učenje, i moglo bi se nešt i iskombinirat
a asistenti ko asistenti, dobri su oni svi
Buga. (napisa): |
nisu svi isti, neki su jako opasni
sretno, uzivaj u ucenju ) |
hvala
malo sam detaljnije danas prošao bronštajna, onako usput uz učenje, i moglo bi se nešt i iskombinirat
a asistenti ko asistenti, dobri su oni svi
|
|
[Vrh] |
|
Buga. Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
sylvieee Gost
|
|
[Vrh] |
|
lost_soul Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
lost_soul Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
jackass9 Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 19:13 pon, 16. 4. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="lost_soul"]to se samo meni činilo ili je ovaj kolokvij bio težak, tj. kompliciran za računanje? :/[/quote]
bio je katastrofa po meni...
tipovi zadataka su bili ok, prošli smo takve zadatke više puta i, barem ja, sam na svakom zadatku znao točno što se treba napraviti, al je problem bio jer su, ko što i ti kažeš, zadaci bili prezahtjevni, ne mislim sad po težini nego po opsegu posla...
naše znanje dal to znamo napravit ili ne se dalo provjerit i pomoću lakših stvari, da nemamo toliko komplicirane stvari za derivirat...jer brat bratu (ili sestra sestri) valjda znamo derivirat kobasice jer ne bi bili tu gdje jesmo da ne znamo
stoga sam malo razočaran ovakvim zadacima
I, nemojte misliti da se skrivam iza nadimka na forumu, jer ću to osobno asistentu i napomenuti da prvim sljedećim vježbama
lost_soul (napisa): | to se samo meni činilo ili je ovaj kolokvij bio težak, tj. kompliciran za računanje? |
bio je katastrofa po meni...
tipovi zadataka su bili ok, prošli smo takve zadatke više puta i, barem ja, sam na svakom zadatku znao točno što se treba napraviti, al je problem bio jer su, ko što i ti kažeš, zadaci bili prezahtjevni, ne mislim sad po težini nego po opsegu posla...
naše znanje dal to znamo napravit ili ne se dalo provjerit i pomoću lakših stvari, da nemamo toliko komplicirane stvari za derivirat...jer brat bratu (ili sestra sestri) valjda znamo derivirat kobasice jer ne bi bili tu gdje jesmo da ne znamo
stoga sam malo razočaran ovakvim zadacima
I, nemojte misliti da se skrivam iza nadimka na forumu, jer ću to osobno asistentu i napomenuti da prvim sljedećim vježbama
|
|
[Vrh] |
|
lost_soul Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
ddujmic Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
klara.2912 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
xyz4 Gost
|
|
[Vrh] |
|
bernhard Forumaš(ica)
Lokacija: Multiple users - od 2012 profil iskljucivo koristi Maria Culjak
|
Postano: 18:13 uto, 24. 4. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="xyz4"]Zanima me sto je sa zadacom iz udg-a? Da li se ona osobno preuzima na predavanju, ili? Danas sam bila na vjezbama (a nisam bila zadnja tri puta) i profesorica je spominjala seminar neki. Da li je to zadaca) :)[/quote]
Danas si bila na predavanju. Zadaca ce biti zadana tijekom sljedecih par predavanja, gdje ce svaki student posebno dobiti specificnu krivulju i/ili plohu koju je potrebno zatim analiticki opisati (svojstva), odediti neke parametrizacije, jednadzbe (implicitna, eksplicitna, kanonska) i dakako konstruirati.
xyz4 (napisa): | Zanima me sto je sa zadacom iz udg-a? Da li se ona osobno preuzima na predavanju, ili? Danas sam bila na vjezbama (a nisam bila zadnja tri puta) i profesorica je spominjala seminar neki. Da li je to zadaca) |
Danas si bila na predavanju. Zadaca ce biti zadana tijekom sljedecih par predavanja, gdje ce svaki student posebno dobiti specificnu krivulju i/ili plohu koju je potrebno zatim analiticki opisati (svojstva), odediti neke parametrizacije, jednadzbe (implicitna, eksplicitna, kanonska) i dakako konstruirati.
|
|
[Vrh] |
|
lost_soul Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
|