Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Megy Poe Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
lost_soul Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Megy Poe Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Swerz Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 0:00 pon, 16. 4. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="Megy Poe"]
Ej bi mi htio reći što se misli u 3. od prošle godine pod "zakrivljenost kao funkciju ordinate"? To nije ona normalna jednadžba za zakrivljenost? nije mi baš jasno pitanje uopće :([/quote]
To je normalna jdba za zakrivljenost ali je moras izraziti preko funkcije ordinate. Ordinata je jelte y os. Ako gledas parametarsku jdbu krivulje, to je ovaj drugi parametar u jdbi, ilitiga 1-cost
Znaci racunas normalno det(c',c'') i (c')^3 i narihtas tako da 1-cost "zamijenis" sa y(t)
Daklem, u konacnici u formuli za torziju smijes imati samo y(t) i konstante.
Tocke u kojoj f-ja nije definirana odredis tako da "analiziras" formulu za torziju. Pod korijenom mora biti nenegativno, nazivnik razlicit od 0 i tako to...
Megy Poe (napisa): |
Ej bi mi htio reći što se misli u 3. od prošle godine pod "zakrivljenost kao funkciju ordinate"? To nije ona normalna jednadžba za zakrivljenost? nije mi baš jasno pitanje uopće  |
To je normalna jdba za zakrivljenost ali je moras izraziti preko funkcije ordinate. Ordinata je jelte y os. Ako gledas parametarsku jdbu krivulje, to je ovaj drugi parametar u jdbi, ilitiga 1-cost
Znaci racunas normalno det(c',c'') i (c')^3 i narihtas tako da 1-cost "zamijenis" sa y(t)
Tocke u kojoj f-ja nije definirana odredis tako da "analiziras" formulu za torziju. Pod korijenom mora biti nenegativno, nazivnik razlicit od 0 i tako to...
_________________ Though your dreams be tossed and blown...
|
|
[Vrh] |
|
Megy Poe Forumaš(ica)

|
Postano: 0:45 pon, 16. 4. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="Swerz"][quote="Megy Poe"]
Ej bi mi htio reći što se misli u 3. od prošle godine pod "zakrivljenost kao funkciju ordinate"? To nije ona normalna jednadžba za zakrivljenost? nije mi baš jasno pitanje uopće :([/quote]
Tocke u kojoj f-ja nije definirana odredis tako da "analiziras" formulu za torziju. Pod korijenom mora biti nenegativno, nazivnik razlicit od 0 i tako to...[/quote]
Hvala :D da li se u zadnjem od prosle god gleda da je N okomit na (0,sint,g(t))?
Swerz (napisa): | Megy Poe (napisa): |
Ej bi mi htio reći što se misli u 3. od prošle godine pod "zakrivljenost kao funkciju ordinate"? To nije ona normalna jednadžba za zakrivljenost? nije mi baš jasno pitanje uopće  |
Tocke u kojoj f-ja nije definirana odredis tako da "analiziras" formulu za torziju. Pod korijenom mora biti nenegativno, nazivnik razlicit od 0 i tako to... |
Hvala da li se u zadnjem od prosle god gleda da je N okomit na (0,sint,g(t))?
|
|
[Vrh] |
|
|