[quote="Nesi"]
....
uostalom, ideja integriranja DGa u neki tamo forum mi se ne svidja....
a tko bude zelio pratiti jos jedan forum, nece mu biti tesko otvoriti jos jedan account (ja zasada pratim 4 foruma aktivno, jos 2 pasivno.... i nasao bi se jos pokoji...)
a ako se pojavi sindrom kradje nickova..... uvijek se moze sa adminima dogovoriti.... (npr, netko otvori account Nesi na tom forumu i ne dolazi, ja dodjem, htjela bi taj username, i ako je taj user dugo (u nekom mjerilu) neaktivan, podaci se lako prebace)[/quote]
Kako sam već rekao, mislim da bi se trebao napravit novi forum. A ne samo spojit stare i maknut ih. To bi bilo glupo i bezobrazno. Čak ni u početnoj zamisli nisam spominjao integriranje sadašnjih foruma jednih u druge.
A što se praćenja drugih foruma tiče - jasno je da možeš pratiti više foruma. Ali isto tako je jasno da ti treba više vremena za pratiti više foruma nego isti taj sadržaj na jednom forumu. Pogotovo kad se jedna rasprava potegne na više mjesta, namjerno ili kako je to mnogo češće slučajno (razni ljudi vode raspravu o istoj stvari na više foruma niti neznajući da se na drugom forumu to događa ili se možda događalo).
Nesi (napisa): |
....
uostalom, ideja integriranja DGa u neki tamo forum mi se ne svidja....
a tko bude zelio pratiti jos jedan forum, nece mu biti tesko otvoriti jos jedan account (ja zasada pratim 4 foruma aktivno, jos 2 pasivno.... i nasao bi se jos pokoji...)
a ako se pojavi sindrom kradje nickova..... uvijek se moze sa adminima dogovoriti.... (npr, netko otvori account Nesi na tom forumu i ne dolazi, ja dodjem, htjela bi taj username, i ako je taj user dugo (u nekom mjerilu) neaktivan, podaci se lako prebace) |
Kako sam već rekao, mislim da bi se trebao napravit novi forum. A ne samo spojit stare i maknut ih. To bi bilo glupo i bezobrazno. Čak ni u početnoj zamisli nisam spominjao integriranje sadašnjih foruma jednih u druge.
A što se praćenja drugih foruma tiče - jasno je da možeš pratiti više foruma. Ali isto tako je jasno da ti treba više vremena za pratiti više foruma nego isti taj sadržaj na jednom forumu. Pogotovo kad se jedna rasprava potegne na više mjesta, namjerno ili kako je to mnogo češće slučajno (razni ljudi vode raspravu o istoj stvari na više foruma niti neznajući da se na drugom forumu to događa ili se možda događalo).
_________________ Umjesto da postavlja pitanje o tome što je prije nastalo - kokoš ili jaje, čovjeku se najednom učinilo da je kokoš zamisao jajeta o stvaranju novih jaja.

|