Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
SZPMF Forumaš(ica)

|
Postano: 13:57 ned, 27. 5. 2012 Naslov: Studentski dani |
|
|
Drage kolegice i kolege,
Studentski dan studenata grada Zagreba koji se održava 16.6. (subota).
Događaj će se odvijati na TRGU BANA J.JELAČIĆA.
Ono što je već dogovoreno da će se održati u vremenu od 12 - 19h je slijedeće:
- BREAK DANCE BATTLE - nastup najboljih break dance plesnih skupina i učenje osnovnih trikova
- STAND UP COMEDY
- T-SHIRT DESIGN - izrada i osmišljavanje unikatnih majica
- KNOCK OUT EXPERIENCE - terapija čistim kisikom u posebnom iglu šatoru koja će posjetiteljima pružiti poseban doživljaj snježnih gora usred lipnja
- GRAFFITI ART - ulična umjetnost crtanja grafita
- CEDEVITA BASKETBALL TOURNAMENT - košarkaši turnir po sistemu "3 na 3" + natjecanja u zakucavanju i tricama
- ŽUJINE TRIBINE - Žujin nogometni kutak (vrijeme Europskog prvenstva)
- FITNESS EXPERIENCE - zabavno-interaktivan kutak gdje će biti prilike za upoznati se sa najnovijim trendovima iz svijeta fitnessa i grupnih treninga, te se aktivno upoznati sa istima
- LORD OF THE LINES - skate natjecanje u kojem će svaki skater pokazati svoju najbolju liniju trikova uz bogate nagrade
- BMX DEMO SHOW - super atraktivni nastup u izvedbi najboljih hrvatskih BMX-bajkera
- BOLNICA ZA MEDVJEDIĆE i ZUBIĆ VILA - studenti medicine i stomatologije rade na smanjivanju dječjeg straha od odlaska liječniku/stomatologu, te približuju bolnicu i bolnički milje najmlađim bolesnicima
*ZAKLADA ANA RUKAVINA - uzimanje uzoraka za tipizaciju koštane srži
*STIPENDIJA - stipendiranje uspješnih i socijalno ugroženih studenata jednokratnim iznosom od 5 000 kn
U večernjem dijelu (19 - 01h) očekuju se nastupi slijedećih izvođača: TBF, LET3, CONNECT, NENO BELAN I FIUMENSI, MARIJAN BAN I DIKTATORI, DJEČACI, KINO KLUB, SHAKA ZUL, MARKO TOLJA, NIPPLE PEOPLE, RADIO LUKSEMBURG, FRANKA BATELIĆ...
Srdačan pozdrav
Drage kolegice i kolege,
Studentski dan studenata grada Zagreba koji se održava 16.6. (subota).
Događaj će se odvijati na TRGU BANA J.JELAČIĆA.
Ono što je već dogovoreno da će se održati u vremenu od 12 - 19h je slijedeće:
- BREAK DANCE BATTLE - nastup najboljih break dance plesnih skupina i učenje osnovnih trikova
- STAND UP COMEDY
- T-SHIRT DESIGN - izrada i osmišljavanje unikatnih majica
- KNOCK OUT EXPERIENCE - terapija čistim kisikom u posebnom iglu šatoru koja će posjetiteljima pružiti poseban doživljaj snježnih gora usred lipnja
- GRAFFITI ART - ulična umjetnost crtanja grafita
- CEDEVITA BASKETBALL TOURNAMENT - košarkaši turnir po sistemu "3 na 3" + natjecanja u zakucavanju i tricama
- ŽUJINE TRIBINE - Žujin nogometni kutak (vrijeme Europskog prvenstva)
- FITNESS EXPERIENCE - zabavno-interaktivan kutak gdje će biti prilike za upoznati se sa najnovijim trendovima iz svijeta fitnessa i grupnih treninga, te se aktivno upoznati sa istima
- LORD OF THE LINES - skate natjecanje u kojem će svaki skater pokazati svoju najbolju liniju trikova uz bogate nagrade
- BMX DEMO SHOW - super atraktivni nastup u izvedbi najboljih hrvatskih BMX-bajkera
- BOLNICA ZA MEDVJEDIĆE i ZUBIĆ VILA - studenti medicine i stomatologije rade na smanjivanju dječjeg straha od odlaska liječniku/stomatologu, te približuju bolnicu i bolnički milje najmlađim bolesnicima
*ZAKLADA ANA RUKAVINA - uzimanje uzoraka za tipizaciju koštane srži
*STIPENDIJA - stipendiranje uspješnih i socijalno ugroženih studenata jednokratnim iznosom od 5 000 kn
U večernjem dijelu (19 - 01h) očekuju se nastupi slijedećih izvođača: TBF, LET3, CONNECT, NENO BELAN I FIUMENSI, MARIJAN BAN I DIKTATORI, DJEČACI, KINO KLUB, SHAKA ZUL, MARKO TOLJA, NIPPLE PEOPLE, RADIO LUKSEMBURG, FRANKA BATELIĆ...
Srdačan pozdrav
Zadnja promjena: SZPMF; 16:34 pon, 28. 5. 2012; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Crazylamb1 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
SZPMF Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Crazylamb1 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
tmarusca Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
pravipurger Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
tmarusca Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 22:39 pon, 4. 6. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="SZPMF"]Došlo je danas do promjene lokacije pošto je grad Zagreb dao dopuštenje za Trg Bana J. Jelačića.
Dakle ne Arena Centar, već Trg Bana J.Jelačića. :)[/quote]
meni zvuci kao da se pricalo da jesu na istom mjestu, da..
mislim kao fakat me nije briga di je, just sayin', ne vjerujem da je oboje na trgu taj dan
SZPMF (napisa): | Došlo je danas do promjene lokacije pošto je grad Zagreb dao dopuštenje za Trg Bana J. Jelačića.
Dakle ne Arena Centar, već Trg Bana J.Jelačića.  |
meni zvuci kao da se pricalo da jesu na istom mjestu, da..
mislim kao fakat me nije briga di je, just sayin', ne vjerujem da je oboje na trgu taj dan
_________________ ...to kaj ona ima kilu viska, ja ne marim...
|
|
[Vrh] |
|
|