Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
Postano: 18:42 ned, 17. 6. 2012 Naslov: Re: odg |
|
|
[quote="azra09"]dobila rjesenje, hvala :)
jos jedno pitanje, kak ona parametrizacija u 4 zadatku prosli godine popravni, malo cudno ispadne[/quote]
kak ti na kraju glasi rješenje? ja sam dobila točku (0,0,0)
azra09 (napisa): | dobila rjesenje, hvala
jos jedno pitanje, kak ona parametrizacija u 4 zadatku prosli godine popravni, malo cudno ispadne |
kak ti na kraju glasi rješenje? ja sam dobila točku (0,0,0)
|
|
[Vrh] |
|
ddujmic Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
jackass9 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
mala123 Gost
|
|
[Vrh] |
|
Buga. Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
klara.2912 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
jackass9 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Megy Poe Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Buga. Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
insane_raver Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Megy Poe Forumaš(ica)
|
Postano: 16:13 sri, 20. 6. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="insane_raver"]Pozdrav
Može li netko napisati par riječi kak je na usmenom bilo?
što je pitala profa, dal se zadatci pitaju, DZ i ostale stvari?
Hvala! :)[/quote]
Meni je bilo koma :D Prvo izvučeš pitanje za minimum, ja sam dobila frenetov trobrid jedinične brzine, napisala sam šta je to i dokazala da su T i N okomiti i B jedinično, ne znam šta su ostale dobile(6 nas je bilo) al jedna cura nije dobro na pitanje odgvorila pa ju je odma poslala van(Mislim da je stvar bila šta nije znala nešto dokazat npr ak je pitanje Frenetove formule jedinične brzine trebaš napisat iskaz i dokaz)..
Onda me pitala da dokažem svojstva operatora oblika plohe, tj onu propoziciju pod a) i b) to sam isto znala.
Treće me pitala da povežem običnu i opću cilindričnu spiralu, nisam znala i rušila me...3 cure prije mene su također pale, ne znam šta je bilo s preostale dvije.
U svakom slučaju nije mi baš jasno šta treba znati za 2, al očito minimum nije ni približno dovoljan
insane_raver (napisa): | Pozdrav
Može li netko napisati par riječi kak je na usmenom bilo?
što je pitala profa, dal se zadatci pitaju, DZ i ostale stvari?
Hvala! |
Meni je bilo koma Prvo izvučeš pitanje za minimum, ja sam dobila frenetov trobrid jedinične brzine, napisala sam šta je to i dokazala da su T i N okomiti i B jedinično, ne znam šta su ostale dobile(6 nas je bilo) al jedna cura nije dobro na pitanje odgvorila pa ju je odma poslala van(Mislim da je stvar bila šta nije znala nešto dokazat npr ak je pitanje Frenetove formule jedinične brzine trebaš napisat iskaz i dokaz)..
Onda me pitala da dokažem svojstva operatora oblika plohe, tj onu propoziciju pod a) i b) to sam isto znala.
Treće me pitala da povežem običnu i opću cilindričnu spiralu, nisam znala i rušila me...3 cure prije mene su također pale, ne znam šta je bilo s preostale dvije.
U svakom slučaju nije mi baš jasno šta treba znati za 2, al očito minimum nije ni približno dovoljan
|
|
[Vrh] |
|
insane_raver Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Megy Poe Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
BeeBee Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Sekanta Forumaš(ica)
|
Postano: 22:07 sri, 20. 6. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="Megy Poe"]
Rekla je da se predbilježimo sami, ja sam se za sutra iako nisam baš puno više naučila, rekla je da će me opet pitat to što nisam znala i da je to onda za 2, nadam se da se stvarno je, imam drugih predmeta za učit.[/quote]
tako je rekla i jednoj curi na analitickoj, pa je onda pitala i druge stvari koje nije znala i srusila je :?
savjet: ponovi si sve!
Megy Poe (napisa): |
Rekla je da se predbilježimo sami, ja sam se za sutra iako nisam baš puno više naučila, rekla je da će me opet pitat to što nisam znala i da je to onda za 2, nadam se da se stvarno je, imam drugih predmeta za učit. |
tako je rekla i jednoj curi na analitickoj, pa je onda pitala i druge stvari koje nije znala i srusila je
savjet: ponovi si sve!
|
|
[Vrh] |
|
Scylla Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Sekanta Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Megy Poe Forumaš(ica)
|
Postano: 22:22 sri, 20. 6. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="Sekanta"][quote="Megy Poe"]
Rekla je da se predbilježimo sami, ja sam se za sutra iako nisam baš puno više naučila, rekla je da će me opet pitat to što nisam znala i da je to onda za 2, nadam se da se stvarno je, imam drugih predmeta za učit.[/quote]
tako je rekla i jednoj curi na analitickoj, pa je onda pitala i druge stvari koje nije znala i srusila je :?
savjet: ponovi si sve![/quote]
Tnx na info, jbt fakat se žena nabrijala na predmet, meni je to izborni jel sam s inžinjerskog, da sam znala da tak davi nebi to uzela, sad vidim zaš nitko drugi to nije uzeo za izborni...:/ sretno svima koji sutra odgovaraju, i meni skup s vama lol
Sekanta (napisa): | Megy Poe (napisa): |
Rekla je da se predbilježimo sami, ja sam se za sutra iako nisam baš puno više naučila, rekla je da će me opet pitat to što nisam znala i da je to onda za 2, nadam se da se stvarno je, imam drugih predmeta za učit. |
tako je rekla i jednoj curi na analitickoj, pa je onda pitala i druge stvari koje nije znala i srusila je
savjet: ponovi si sve! |
Tnx na info, jbt fakat se žena nabrijala na predmet, meni je to izborni jel sam s inžinjerskog, da sam znala da tak davi nebi to uzela, sad vidim zaš nitko drugi to nije uzeo za izborni... sretno svima koji sutra odgovaraju, i meni skup s vama lol
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
|