Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gogs Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
Postano: 23:26 ned, 2. 2. 2003 Naslov: Re: Croatia - World Champion 2003 |
|
|
[quote="Gogs"]Eh bas da vidim koliko vas prati sport...
...
P.S. da znam da to ne spada na ovaj forum, ali sam ipak moram postati, to je nesto sto se rijetko dogadja ... :lol:[/quote]
ovim putem apeliram, kao inventar foruma, da nas vrli admin, najdrazi k tome, propisno [b]ZABRANI[/b] [b]bilokakvo[/b] spominjanje sporta...
math je super
sex moze proc (kao tema na Forumu)
da se prozvakati kojesta
ali umoljavam da politiku i sport izbaci odavde ako je to ikako moguce
:bow:
mali inventar bi bio jako sretan tada :w
naime, argument - gdje god da se spomene bilosta od navedenog, ljudi se il pokolju il nesto slicnoga, postene rasprave (argumentirane jos k tome) nema....
pa ono, takodjer, apeliram i na The Forumase
nemojte nam nas divni Forum, Degiorgija naseg, zatrpavati takvim smecem od tema...
Gogs (napisa): | Eh bas da vidim koliko vas prati sport...
...
P.S. da znam da to ne spada na ovaj forum, ali sam ipak moram postati, to je nesto sto se rijetko dogadja ... |
ovim putem apeliram, kao inventar foruma, da nas vrli admin, najdrazi k tome, propisno ZABRANI bilokakvo spominjanje sporta...
math je super
sex moze proc (kao tema na Forumu)
da se prozvakati kojesta
ali umoljavam da politiku i sport izbaci odavde ako je to ikako moguce
mali inventar bi bio jako sretan tada
naime, argument - gdje god da se spomene bilosta od navedenog, ljudi se il pokolju il nesto slicnoga, postene rasprave (argumentirane jos k tome) nema....
pa ono, takodjer, apeliram i na The Forumase
nemojte nam nas divni Forum, Degiorgija naseg, zatrpavati takvim smecem od tema...
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
Gogs Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
Gogs Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 23:50 ned, 2. 2. 2003 Naslov: Re: Croatia - World Champion 2003 |
|
|
[quote="Nesi"]ovim putem apeliram, kao inventar foruma, da nas vrli admin, najdrazi k tome, propisno [b]ZABRANI[/b] [b]bilokakvo[/b] spominjanje sporta...
<snip>
ali umoljavam da politiku i sport izbaci odavde ako je to ikako moguce[/quote]
Slazem se s Nesinim zahtjevom, no iznimke uvijek postoje.
Recimo, politiku smo vec par puta dotakli, ali se fino uklopilo u teme. Ovo ovdje bas i nije, ali...
Ne pratim sport, ali cuo sam koji su krumpiri ovi nasi rukometasi, pa recimo da ima veze s "Biserima". Ipak, ovaj se forum ("Biseri") jako razvodnio i to mi se generalno ne svidja. On [b]nije zamisljen kao javna pricaonica o svemu i svacemu[/b]. To je u planu kad se Degiorgi malo oporavi od napora.
[quote="Nesi"]pa ono, takodjer, apeliram i na The Forumase
nemojte nam nas divni Forum, Degiorgija naseg, zatrpavati takvim smecem od tema...[/quote]
Ovo ide u skladu s ovime sto sam gore napisao. Bilo bi lijepo da se "Biseri" vrate temama za koje su i zamisljeni.
Hvala.
Nesi (napisa): | ovim putem apeliram, kao inventar foruma, da nas vrli admin, najdrazi k tome, propisno ZABRANI bilokakvo spominjanje sporta...
<snip>
ali umoljavam da politiku i sport izbaci odavde ako je to ikako moguce |
Slazem se s Nesinim zahtjevom, no iznimke uvijek postoje.
Recimo, politiku smo vec par puta dotakli, ali se fino uklopilo u teme. Ovo ovdje bas i nije, ali...
Ne pratim sport, ali cuo sam koji su krumpiri ovi nasi rukometasi, pa recimo da ima veze s "Biserima". Ipak, ovaj se forum ("Biseri") jako razvodnio i to mi se generalno ne svidja. On nije zamisljen kao javna pricaonica o svemu i svacemu. To je u planu kad se Degiorgi malo oporavi od napora.
Nesi (napisa): | pa ono, takodjer, apeliram i na The Forumase
nemojte nam nas divni Forum, Degiorgija naseg, zatrpavati takvim smecem od tema... |
Ovo ide u skladu s ovime sto sam gore napisao. Bilo bi lijepo da se "Biseri" vrate temama za koje su i zamisljeni.
Hvala.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
fly Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
|