Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Cobs Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 21:53 sub, 2. 6. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]ako sam završio nastavnički preddiplomski, i hoću upisati statistiku na diplomskom, jel mogu tražiti da mi umjesto neke psihologije boduju kolegij koji sam upisao kao nadopunu znanja, a on spada u matematičku grupu kolegija pa bi mi donio više bodova? recimo ako sam položio više izbornih modula nego što sam morao.[/quote]
Pitaj u referadi tko je zadužen za taj diplomski studij, ili za diplomski studij općenito, uglavnom oni će ti reći kome se treba obratiti.
Rekao bih ti da možeš birat jedan od izbornih, znači ako su oba matematička onda ti je svejedno, a ako jedan nije drugi je onda, onda si uzmeš ovaj matematički jer dobiješ više bodova. Pretpostavljam da se takvo pravilo primjenjuje, jer se kod upisa sa inžinjerskog na bilo koji diplomski primjenjivalo da iz svakog semestra ( od trećeg pa na dalje ) moraš i možeš izabrat maksimalno jedan izborni, sad ako si dao više od jednog za taj semestar samo jedan se boduje ( onaj koji si izabrao ). No to bih ja rekao prema vlastitom iskustvu, za točne informacije pitat u referadi.
Anonymous (napisa): | ako sam završio nastavnički preddiplomski, i hoću upisati statistiku na diplomskom, jel mogu tražiti da mi umjesto neke psihologije boduju kolegij koji sam upisao kao nadopunu znanja, a on spada u matematičku grupu kolegija pa bi mi donio više bodova? recimo ako sam položio više izbornih modula nego što sam morao. |
Pitaj u referadi tko je zadužen za taj diplomski studij, ili za diplomski studij općenito, uglavnom oni će ti reći kome se treba obratiti.
Rekao bih ti da možeš birat jedan od izbornih, znači ako su oba matematička onda ti je svejedno, a ako jedan nije drugi je onda, onda si uzmeš ovaj matematički jer dobiješ više bodova. Pretpostavljam da se takvo pravilo primjenjuje, jer se kod upisa sa inžinjerskog na bilo koji diplomski primjenjivalo da iz svakog semestra ( od trećeg pa na dalje ) moraš i možeš izabrat maksimalno jedan izborni, sad ako si dao više od jednog za taj semestar samo jedan se boduje ( onaj koji si izabrao ). No to bih ja rekao prema vlastitom iskustvu, za točne informacije pitat u referadi.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
ante003 Forumaš(ica)

Spol: 
|