Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

upisi

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Diplomski, magisteriji, doktorati,...
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 16:03 čet, 10. 5. 2012    Naslov: upisi Citirajte i odgovorite

Jel se možda zna kad će biti upisi na diplomski? U 7. ili 9. mj.?

[Vrh]
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
26 = 100 - 74

PostPostano: 16:19 čet, 10. 5. 2012    Naslov: Re: upisi Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Jel se možda zna kad će biti upisi na diplomski? U 7. ili 9. mj.?[/quote]
prvi rok negdje u 7 mj a drugi u 9 ako se ne varam
Anonymous (napisa):

prvi rok negdje u 7 mj a drugi u 9 ako se ne varam

Gost

PostPostano: 9:21 čet, 24. 5. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

ako sam završio nastavnički preddiplomski, i hoću upisati statistiku na diplomskom, jel mogu tražiti da mi umjesto neke psihologije boduju kolegij koji sam upisao kao nadopunu znanja, a on spada u matematičku grupu kolegija pa bi mi donio više bodova? recimo ako sam položio više izbornih modula nego što sam morao.
ako sam završio nastavnički preddiplomski, i hoću upisati statistiku na diplomskom, jel mogu tražiti da mi umjesto neke psihologije boduju kolegij koji sam upisao kao nadopunu znanja, a on spada u matematičku grupu kolegija pa bi mi donio više bodova? recimo ako sam položio više izbornih modula nego što sam morao.

[Vrh]
Gost

PostPostano: 19:12 čet, 31. 5. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

ovo bi bilo super ako je moguće, ima ko informaciju dal je to izvedivo??
ovo bi bilo super ako je moguće, ima ko informaciju dal je to izvedivo??

[Vrh]
Cobs
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 40 - 14

PostPostano: 21:53 sub, 2. 6. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]ako sam završio nastavnički preddiplomski, i hoću upisati statistiku na diplomskom, jel mogu tražiti da mi umjesto neke psihologije boduju kolegij koji sam upisao kao nadopunu znanja, a on spada u matematičku grupu kolegija pa bi mi donio više bodova? recimo ako sam položio više izbornih modula nego što sam morao.[/quote]

Pitaj u referadi tko je zadužen za taj diplomski studij, ili za diplomski studij općenito, uglavnom oni će ti reći kome se treba obratiti.

Rekao bih ti da možeš birat jedan od izbornih, znači ako su oba matematička onda ti je svejedno, a ako jedan nije drugi je onda, onda si uzmeš ovaj matematički jer dobiješ više bodova. Pretpostavljam da se takvo pravilo primjenjuje, jer se kod upisa sa inžinjerskog na bilo koji diplomski primjenjivalo da iz svakog semestra ( od trećeg pa na dalje ) moraš i možeš izabrat maksimalno jedan izborni, sad ako si dao više od jednog za taj semestar samo jedan se boduje ( onaj koji si izabrao ). No to bih ja rekao prema vlastitom iskustvu, za točne informacije pitat u referadi.
Anonymous (napisa):

Pitaj u referadi tko je zadužen za taj diplomski studij, ili za diplomski studij općenito, uglavnom oni će ti reći kome se treba obratiti.

Rekao bih ti da možeš birat jedan od izbornih, znači ako su oba matematička onda ti je svejedno, a ako jedan nije drugi je onda, onda si uzmeš ovaj matematički jer dobiješ više bodova. Pretpostavljam da se takvo pravilo primjenjuje, jer se kod upisa sa inžinjerskog na bilo koji diplomski primjenjivalo da iz svakog semestra ( od trećeg pa na dalje ) moraš i možeš izabrat maksimalno jedan izborni, sad ako si dao više od jednog za taj semestar samo jedan se boduje ( onaj koji si izabrao ). No to bih ja rekao prema vlastitom iskustvu, za točne informacije pitat u referadi.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Gost

PostPostano: 12:05 uto, 3. 7. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

nisam još odlučio koji diplomski da upišem, pa bih molio za savjet, na kojem smjeru se očekuje najveća gužva, čuo sam da puno ljudi namjerava upisati računarstvo, jel tamo velika navala?
nisam još odlučio koji diplomski da upišem, pa bih molio za savjet, na kojem smjeru se očekuje najveća gužva, čuo sam da puno ljudi namjerava upisati računarstvo, jel tamo velika navala?

[Vrh]
ante003
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 71 - 47

PostPostano: 20:30 sub, 7. 7. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jel zna itko sto trebamo napraviti da se pri upisu na diplomski priznaju dodatni bodovi radi demostratura iz kolegija? tete iz referade nisu pojma imale. Jel zna itko ista o tome i sto treba napravit?
Jel zna itko sto trebamo napraviti da se pri upisu na diplomski priznaju dodatni bodovi radi demostratura iz kolegija? tete iz referade nisu pojma imale. Jel zna itko ista o tome i sto treba napravit?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
pmli
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

197 = 203 - 6

PostPostano: 20:46 sub, 7. 7. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

Na [url=http://www.math.pmf.unizg.hr/Default.aspx?art=4048&sec=406]ovoj[/url] stranici se može naći [url=www.math.pmf.unizg.hr/lgs.axd?t=16&id=4425]obrazac[/url] koji ćemo trebati ispuniti. U njemu se nalazi i dio za dodatne bodove. Kaže na dnu da treba priložiti dokumente, a kako sumnjam da je itko dobio dokument u vezi odrađenih demonstratura, nadam se da će provjeriti u svojim podacima ili nam vjerovati na riječ. :D
Na ovoj stranici se može naći obrazac koji ćemo trebati ispuniti. U njemu se nalazi i dio za dodatne bodove. Kaže na dnu da treba priložiti dokumente, a kako sumnjam da je itko dobio dokument u vezi odrađenih demonstratura, nadam se da će provjeriti u svojim podacima ili nam vjerovati na riječ. Very Happy

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 12:48 pon, 9. 7. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ili odbiti sve molbe za dodatne bodove iz formalnih razloga (nepotpuna dokumentacija) :whistle2: O:)
Ili odbiti sve molbe za dodatne bodove iz formalnih razloga (nepotpuna dokumentacija) Whistle Angel

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
pmli
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

197 = 203 - 6

PostPostano: 13:01 pon, 9. 7. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Ili odbiti sve molbe za dodatne bodove iz formalnih razloga (nepotpuna dokumentacija) :whistle2: O:)[/quote]
Tome se ne nadam. :D
krcko (napisa):
Ili odbiti sve molbe za dodatne bodove iz formalnih razloga (nepotpuna dokumentacija) Whistle Angel

Tome se ne nadam. Very Happy

[Vrh]
finalni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
27 = 45 - 18

PostPostano: 21:41 pon, 9. 7. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

Za stipendiju se dala dobiti neka potvrda, mislim da smo tad gnjavili prof. Grubišića kao pomoćnika pročelnika za nastavu.. ali ovdje bi bilo logičnije da si svi skupa smanje gnjavažu :D
Za stipendiju se dala dobiti neka potvrda, mislim da smo tad gnjavili prof. Grubišića kao pomoćnika pročelnika za nastavu.. ali ovdje bi bilo logičnije da si svi skupa smanje gnjavažu Very Happy

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Diplomski, magisteriji, doktorati,... Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum