Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 17:35 sri, 29. 8. 2012 Naslov: vsego dao petama vjetra |
|
|
Ovih dana vas je admin sretno zbrisao u Englesku, gdje misli ostati neko dulje vrijeme (barem ovu akademsku godinu).
Sto to znaci za Forum? Nista. Masina je sretno udomljena, imamo jos jednog admina koji ce paziti na nju, a bnikola ce pratiti Forum kao i do sada (cit. budnim okom i s prstom na okidacu :P). Jedino, nece biti velike feshte za desetu godisnjicu koja je za mjesec i sitno. [size=1]Ionako je ne bi bilo, ali to vam necu reci...[/size]
Sto to znaci za nastavu? Ako je vjerovati tracevima, vecu prolaznost na Programiranjima. :P Osobno, mislim da se nece promijeniti nista, osim sto cete, umjesto mene, o nastavnim pitanjima zapitkivati onoga tko preuzme "moje" grupe (ne znam tko je to za Prog).
Pozdrav svima, a ja odo' do ducana (cit. pokisnuti 2-3 puta :gg:).
Ovih dana vas je admin sretno zbrisao u Englesku, gdje misli ostati neko dulje vrijeme (barem ovu akademsku godinu).
Sto to znaci za Forum? Nista. Masina je sretno udomljena, imamo jos jednog admina koji ce paziti na nju, a bnikola ce pratiti Forum kao i do sada (cit. budnim okom i s prstom na okidacu ). Jedino, nece biti velike feshte za desetu godisnjicu koja je za mjesec i sitno. Ionako je ne bi bilo, ali to vam necu reci...
Sto to znaci za nastavu? Ako je vjerovati tracevima, vecu prolaznost na Programiranjima. Osobno, mislim da se nece promijeniti nista, osim sto cete, umjesto mene, o nastavnim pitanjima zapitkivati onoga tko preuzme "moje" grupe (ne znam tko je to za Prog).
Pozdrav svima, a ja odo' do ducana (cit. pokisnuti 2-3 puta ).
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Zenon Forumaš(ica)
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
bnikola Mali od Foruma (Administrator)
Spol:
|
Postano: 22:17 sri, 29. 8. 2012 Naslov: |
|
|
Napokon! :yesss: Sad smo ga se riješili i party na forumu! :candlesmile:
Ok, dosta zavaravanja protivnika, vsego nam pobježe, ali sam siguran da će ostati ovdje, ako bude problema, vičite kao i do sada sve ćemo riješavati kako dođe na red. :)
vsego: [img]http://www.myemoticons.com/images/weather/rainy-cloudy/rain-cloud.gif[/img]
Napokon! Sad smo ga se riješili i party na forumu!
Ok, dosta zavaravanja protivnika, vsego nam pobježe, ali sam siguran da će ostati ovdje, ako bude problema, vičite kao i do sada sve ćemo riješavati kako dođe na red.
vsego:
_________________ Život je lijep , tako kažu.. .
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 0:23 sub, 1. 9. 2012 Naslov: |
|
|
@Zenon: Ne biti tuzan sto je netko otisao na bolje mjesto (ovo zvuci kao da sam umro :chuckle:).
@bnikola: Ovdje je neocekivano suncano i bezkisno (do na prvu noc, kad nas je u prvoj polovici autoputa opralo 11-12 kisha :)).
@krcko: Don't worry, virtualno me se necete rijesiti tako lako kao RLovski.
@Milojko: Belosvetska mudrost kaze da ne ides autom kroz britanske gradove bez GPSa (autoputi su mila majka za snaci se, ali u gradovima im se vecinom nije dalo keljiti nazive ulica, sto bude malo nezgodno).
@goranm: Veselo iscekujemo Rantanplana (ono tvoje podrucje je cak i vise zbunjujuce od mentalnog sklopa recenog pseta :lol:).
@Zenon: Ne biti tuzan sto je netko otisao na bolje mjesto (ovo zvuci kao da sam umro ).
@bnikola: Ovdje je neocekivano suncano i bezkisno (do na prvu noc, kad nas je u prvoj polovici autoputa opralo 11-12 kisha ).
@krcko: Don't worry, virtualno me se necete rijesiti tako lako kao RLovski.
@Milojko: Belosvetska mudrost kaze da ne ides autom kroz britanske gradove bez GPSa (autoputi su mila majka za snaci se, ali u gradovima im se vecinom nije dalo keljiti nazive ulica, sto bude malo nezgodno).
@goranm: Veselo iscekujemo Rantanplana (ono tvoje podrucje je cak i vise zbunjujuce od mentalnog sklopa recenog pseta ).
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Zenon Forumaš(ica)
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
ante003 Forumaš(ica)
Spol: