Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 10:40 uto, 4. 9. 2012 Naslov: Upisi na diplomske studije - pitanja |
|
|
ovako, nasi upisni listovi su se OPET pokazali kao misterij za ispunjavanje, konkretno evo [url=http://www.math.pmf.unizg.hr/lgs.axd?t=16&id=4439]upisnog lista za racunarstvo[/url], moja pitanja su sljedeca:
1) za upis na prvu godinu ispunjavam samo prvu godinu, jel tako? nije bas neki smisao da se nalazi i ovo za drugu na istom listu kada nije tesko napravit jos jedan list
2) nije mi najjasniji ovaj komad:
[quote="upisni list"]U rubrici 'Položen na PDS' označite predmete koje upisujete, a položili ste ih za vrijeme preddiplomskog studija.
Ako je predmet sudjelovao u pravilima za stjecanje prvostupničke svjedodžbe, u rubriku 'Zamjenski izborni predmet'
upisuje se dodatni izborni umjesto tog obveznog predmeta.[/quote]
ja sam konkretno zavrsio preddip mat nast, a prije prebacivanja sam polozio 'grada racunala' i 'oblikovanje i analiza algoritama' koji se ni ne drze na tom smjeru. kako ja to sad upisujem na list, kao polozeno sa izbornim ili kao polozeno i ne uzimam si izborni (prema pravilima je ova druga solucija)
3) jos jedna sitna nejasnoca u gornjem objasnjavanju popunjavanja
[quote="upisni list"]U rubrici 'Broj upisa' upišite po koji put upisujete predmet.[/quote]
kad stavljam krizic za gore navedena dva kolegija, sta pisem pod broj upisa? 1 ili 2?
p.s. molim dobre ljude koji imaju takve info i znaju odg na ova pitanja da odg sto prije jer su upisi sutra i ja bi to volio sto prije rijesiti
hvala na odg
ovako, nasi upisni listovi su se OPET pokazali kao misterij za ispunjavanje, konkretno evo upisnog lista za racunarstvo, moja pitanja su sljedeca:
1) za upis na prvu godinu ispunjavam samo prvu godinu, jel tako? nije bas neki smisao da se nalazi i ovo za drugu na istom listu kada nije tesko napravit jos jedan list
2) nije mi najjasniji ovaj komad:
upisni list (napisa): | U rubrici 'Položen na PDS' označite predmete koje upisujete, a položili ste ih za vrijeme preddiplomskog studija.
Ako je predmet sudjelovao u pravilima za stjecanje prvostupničke svjedodžbe, u rubriku 'Zamjenski izborni predmet'
upisuje se dodatni izborni umjesto tog obveznog predmeta. |
ja sam konkretno zavrsio preddip mat nast, a prije prebacivanja sam polozio 'grada racunala' i 'oblikovanje i analiza algoritama' koji se ni ne drze na tom smjeru. kako ja to sad upisujem na list, kao polozeno sa izbornim ili kao polozeno i ne uzimam si izborni (prema pravilima je ova druga solucija)
3) jos jedna sitna nejasnoca u gornjem objasnjavanju popunjavanja
upisni list (napisa): | U rubrici 'Broj upisa' upišite po koji put upisujete predmet. |
kad stavljam krizic za gore navedena dva kolegija, sta pisem pod broj upisa? 1 ili 2?
p.s. molim dobre ljude koji imaju takve info i znaju odg na ova pitanja da odg sto prije jer su upisi sutra i ja bi to volio sto prije rijesiti
hvala na odg
|
|
[Vrh] |
|
eve Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
eve Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vancika Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 23:13 sri, 5. 9. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="vancika"]i ja sam zbunjena, imam položen predmet na PDS (izborni) a ove godine se ne održava... nadam se da ce se to priznati. Jeste saznali da li treba pisati molbu? :?[/quote]
meni su rekli da moram za priznavanje pisati molbu + 100 hrvatskih krznenih
i da, ovoj fantasticnoj ponudi nije kraj; jos sam [b]MORAO[/b] upisati 2 kolegija sa [b]2. godine[/b], za koje me niko nista nije pitao da li su mi u koliziji (a jesu) i da li ih uopce sada zelim slusati, tehnicki su me osudili na pad iz 2 kolegija, divno nam je.
da mi je znati [b]ZASTO[/b] ja koji prvi put upisujem 1. godinu diplomskog studija (hehe opet brucos XD) [b]moram[/b] upisivati kolegije s druge godine???
naravno i za to sto su me natjerali da upisem moram pisat molbu da bi mi odobrili upis, na svu srecu sve sam strpao na jednu molbu pa me nisu roknuli jos 100 hrvatskih krznenih
vancika (napisa): | i ja sam zbunjena, imam položen predmet na PDS (izborni) a ove godine se ne održava... nadam se da ce se to priznati. Jeste saznali da li treba pisati molbu?  |
meni su rekli da moram za priznavanje pisati molbu + 100 hrvatskih krznenih
i da, ovoj fantasticnoj ponudi nije kraj; jos sam MORAO upisati 2 kolegija sa 2. godine, za koje me niko nista nije pitao da li su mi u koliziji (a jesu) i da li ih uopce sada zelim slusati, tehnicki su me osudili na pad iz 2 kolegija, divno nam je.
da mi je znati ZASTO ja koji prvi put upisujem 1. godinu diplomskog studija (hehe opet brucos XD) moram upisivati kolegije s druge godine???
naravno i za to sto su me natjerali da upisem moram pisat molbu da bi mi odobrili upis, na svu srecu sve sam strpao na jednu molbu pa me nisu roknuli jos 100 hrvatskih krznenih
|
|
[Vrh] |
|
vancika Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
|