Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
karaga Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
kakt00s Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ivanaaaa Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
karaga Forumaš(ica)
|
Postano: 19:49 čet, 6. 9. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="kakt00s"]D-R1-R2
'Izborni: Drustv. aspekti SR 11-13 PR2; studenti koji upisu i Mrezer r. idu na drugu grupu vjezbi.'
Lijepo je to, ali problem je što je u tom istom terminu druge grupe i kolegij Kriptografija.
Dogovor sa profesorom ili će biti nekako ispravljeno?[/quote]
Nije bilo predvidjeno da studenti slusaju i Mreze i Kriptografiju odjednom, to su kolegiji s 2 razlicite godine. Najvjerojatnije ce se trebati vidjeti s profesorima da sto ciniti, pogledat cu da li ja mogu predloziti kakvo razumno rjesenje...
[size=9][color=#999999]Added after 58 seconds:[/color][/size]
[quote="ivanaaaa"]Usporedbom četvrte i pete godine nastavničkog mat, primjetila sam da se nacrtna uvijek poklapa osim vjezbi za M-Z. Termin 18-20, 4-ta god ima petkom, a 5-ta srijedom. Pa me zanima jel to zbilja je tako ili je neka greška?[/quote]
Dobro ste uocili, hvala, ispravno je petkom, u napomeni pete godine je falio petak...
kakt00s (napisa): | D-R1-R2
'Izborni: Drustv. aspekti SR 11-13 PR2; studenti koji upisu i Mrezer r. idu na drugu grupu vjezbi.'
Lijepo je to, ali problem je što je u tom istom terminu druge grupe i kolegij Kriptografija.
Dogovor sa profesorom ili će biti nekako ispravljeno? |
Nije bilo predvidjeno da studenti slusaju i Mreze i Kriptografiju odjednom, to su kolegiji s 2 razlicite godine. Najvjerojatnije ce se trebati vidjeti s profesorima da sto ciniti, pogledat cu da li ja mogu predloziti kakvo razumno rjesenje...
Added after 58 seconds:
ivanaaaa (napisa): | Usporedbom četvrte i pete godine nastavničkog mat, primjetila sam da se nacrtna uvijek poklapa osim vjezbi za M-Z. Termin 18-20, 4-ta god ima petkom, a 5-ta srijedom. Pa me zanima jel to zbilja je tako ili je neka greška? |
Dobro ste uocili, hvala, ispravno je petkom, u napomeni pete godine je falio petak...
|
|
[Vrh] |
|
karaga Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Alisa Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
karaga Forumaš(ica)
|
Postano: 15:26 sub, 8. 9. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="Alisa"]Diplomski studij, MS, 2.godina: Kad su vježbe iz Teorije igara? Vidim da su predavanja (2 sata) četvrtkom od 8-10 i odmah poslije toga je TV1. Gdje i kada su vježbe (1 sat)???[/quote]
To pise dolje u napomeni, na zalost je doslo do preklapanja s TV1, jer sam morala prof. Sarapu premjestiti u taj termin zbog sjednica senata, nije se dalo izbjeci, a promjena je sad bila u zadnji cas. Prof. Sarapa zna za to preklapanje pa ce te u dogovoru s njim i prof. iz teorije igara vidjeti na cemu cete biti od toga dvoje. Eventualno se moze premjestiti vjezbe iz teorije igara ali to se treba prvo vidjeti koliko vas ima pa onda zamolite prof. iz teorije igara odmah prvi tjedan nastave...
[size=9][color=#999999]Added after 2 minutes:[/color][/size]
Imam i obavijest kolegice Ljubin Golub za proslijediti:
Nastava iz kolegija:
Psihologija ucenja i poucavanja
i
Osnove psihologije odgoja i obrazovanja – psih. licn.
pocinje od 17.09. 2012, a iz kolegija
Prevencija zlostavljanja i rizicnog ponasanja
pocinje od 1.10.2012 godine, po rasporedu. Raspored iz kolegija Osnove psihologije odgoja i obrazovanja – psih. licn. se promjenio i glasi:
prof.m.f.2.g – PON 16-18 004
prof.m.1.g. [A-LJ]- PON 16-18 004
prof.m.1.g. [M-Z]- CET 8-10 201
Alisa (napisa): | Diplomski studij, MS, 2.godina: Kad su vježbe iz Teorije igara? Vidim da su predavanja (2 sata) četvrtkom od 8-10 i odmah poslije toga je TV1. Gdje i kada su vježbe (1 sat)??? |
To pise dolje u napomeni, na zalost je doslo do preklapanja s TV1, jer sam morala prof. Sarapu premjestiti u taj termin zbog sjednica senata, nije se dalo izbjeci, a promjena je sad bila u zadnji cas. Prof. Sarapa zna za to preklapanje pa ce te u dogovoru s njim i prof. iz teorije igara vidjeti na cemu cete biti od toga dvoje. Eventualno se moze premjestiti vjezbe iz teorije igara ali to se treba prvo vidjeti koliko vas ima pa onda zamolite prof. iz teorije igara odmah prvi tjedan nastave...
Added after 2 minutes:
Imam i obavijest kolegice Ljubin Golub za proslijediti:
Nastava iz kolegija:
Psihologija ucenja i poucavanja
i
Osnove psihologije odgoja i obrazovanja – psih. licn.
pocinje od 17.09. 2012, a iz kolegija
Prevencija zlostavljanja i rizicnog ponasanja
pocinje od 1.10.2012 godine, po rasporedu. Raspored iz kolegija Osnove psihologije odgoja i obrazovanja – psih. licn. se promjenio i glasi:
prof.m.f.2.g – PON 16-18 004
prof.m.1.g. [A-LJ]- PON 16-18 004
prof.m.1.g. [M-Z]- CET 8-10 201
|
|
[Vrh] |
|
insane_raver Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
insane_raver Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
zjo Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
karaga Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
~sanja~ Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
štangica Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Megy Poe Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 21:28 uto, 11. 9. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="karaga"]Biti ce premjestena Kriptografija.[/quote]
Milojko said
Htio sam pitati, sad ću ispast malo glup, al nema veze, kad je Povijest matematike? Nisam siguran niti točno na kojem smjeru je, al htio bih otići, barem ponekad rekreativno i to poslušati
Hvala
[size=7]sorry for spamming[/size]
karaga (napisa): | Biti ce premjestena Kriptografija. |
Milojko said
Htio sam pitati, sad ću ispast malo glup, al nema veze, kad je Povijest matematike? Nisam siguran niti točno na kojem smjeru je, al htio bih otići, barem ponekad rekreativno i to poslušati
Hvala
sorry for spamming
_________________ Sedam je prost broj
Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 21:45 uto, 11. 9. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="Milojko"][quote="karaga"]Biti ce premjestena Kriptografija.[/quote]
Milojko said
Hvala
[size=7]sorry for spamming[/size][/quote]
u iducem semstru, to je najprecizniji odgovor koji mogu dati za sada :)
Milojko (napisa): | karaga (napisa): | Biti ce premjestena Kriptografija. |
Milojko said
Hvala
sorry for spamming |
u iducem semstru, to je najprecizniji odgovor koji mogu dati za sada
|
|
[Vrh] |
|
karaga Forumaš(ica)
|
Postano: 1:39 sri, 12. 9. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="štangica"]zanima me u vezi RP1...dva su termina za vježbe srijedom - koji asistent drži koje, jel se zna?[/quote]
Ako mislite na RP1 na nastavnickom smjeru prva godina i na termin SR 16-18, u praktikumu 2 je Puljic, u praktikumu 3 sam ja.
[size=9][color=#999999]Added after 2 minutes:[/color][/size]
[quote="~sanja~"]D - EMI 1.g u kojem terminu studenti koji su upisali psihopatologiju slusaju metodiku?[/quote]
To se treba rjesiti; ocito ne mogu oba termina metodike i psihopatologije biti u isto vrijeme ali ja tu bas nisam uspjela nesto postici. Dakle, treba pricati s profesorima da li se koji zeli premjestiti, pa mi javiti sto se desilo. Postoji koliko sam cula realna mogucnost da se psihopatologija premjesti ali to je nepouzdana informacija...
štangica (napisa): | zanima me u vezi RP1...dva su termina za vježbe srijedom - koji asistent drži koje, jel se zna? |
Ako mislite na RP1 na nastavnickom smjeru prva godina i na termin SR 16-18, u praktikumu 2 je Puljic, u praktikumu 3 sam ja.
Added after 2 minutes:
~sanja~ (napisa): | D - EMI 1.g u kojem terminu studenti koji su upisali psihopatologiju slusaju metodiku? |
To se treba rjesiti; ocito ne mogu oba termina metodike i psihopatologije biti u isto vrijeme ali ja tu bas nisam uspjela nesto postici. Dakle, treba pricati s profesorima da li se koji zeli premjestiti, pa mi javiti sto se desilo. Postoji koliko sam cula realna mogucnost da se psihopatologija premjesti ali to je nepouzdana informacija...
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 22:21 sri, 12. 9. 2012 Naslov: |
|
|
@karaga @oni što slušaju RP3:
Vježbe iz RP3 će se sutra održati u terminu od 15 do 18 sati u praktikumu 3. Od idućeg tjedna, to će se biti u praktikumu jedan. Asistent Petričević je to predložio danas nama nekolicini pred faksom, mi smo svesrdno prihvatili :)
E sad, jel postoji mogućnost sa strane profesora i volja sa strane studenata koji slušaju kriptografiju da taj predmet prebacimo na termin RP3, znači, petak od 11 do 14 sati? S obzirom da se nama studentima taj termin otvara, jedino pitanje ostaje dali profesor može tada držati nastavu? Nama nekolicini studenata iz Slavonije bi dosta značilo da nam nastava završi u petak u 14 sati, umjesto u dosadašnjih 18, a uostalom, svi jedva čekaju da vikend počne :)
[size=9][color=#999999]Added after 15 minutes:[/color][/size]
Aaaaa nastavnički smjer, druga godina diplomskog, kojima je kriptografija izborni, u terminu od dvanaest do dva sata imaju metodiku. A ništa onda, vidjet ćemo u petak na nastavi s profesorom, ako ne bude bilo ljudi s druge godine profesorskog (ili ako ima netko da ne sluša metodiku jer ju je položio), pa ako bude bio voljan da nas prebaci, onda ćemo se javiti @karaga.
@karaga @oni što slušaju RP3:
Vježbe iz RP3 će se sutra održati u terminu od 15 do 18 sati u praktikumu 3. Od idućeg tjedna, to će se biti u praktikumu jedan. Asistent Petričević je to predložio danas nama nekolicini pred faksom, mi smo svesrdno prihvatili
E sad, jel postoji mogućnost sa strane profesora i volja sa strane studenata koji slušaju kriptografiju da taj predmet prebacimo na termin RP3, znači, petak od 11 do 14 sati? S obzirom da se nama studentima taj termin otvara, jedino pitanje ostaje dali profesor može tada držati nastavu? Nama nekolicini studenata iz Slavonije bi dosta značilo da nam nastava završi u petak u 14 sati, umjesto u dosadašnjih 18, a uostalom, svi jedva čekaju da vikend počne
Added after 15 minutes:
Aaaaa nastavnički smjer, druga godina diplomskog, kojima je kriptografija izborni, u terminu od dvanaest do dva sata imaju metodiku. A ništa onda, vidjet ćemo u petak na nastavi s profesorom, ako ne bude bilo ljudi s druge godine profesorskog (ili ako ima netko da ne sluša metodiku jer ju je položio), pa ako bude bio voljan da nas prebaci, onda ćemo se javiti @karaga.
_________________ Sedam je prost broj
Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
|
|
[Vrh] |
|
karaga Forumaš(ica)
|
Postano: 10:27 čet, 13. 9. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="Milojko"]
E sad, jel postoji mogućnost sa strane profesora i volja sa strane studenata koji slušaju kriptografiju da taj predmet prebacimo na termin RP3, znači, petak od 11 do 14 sati? S obzirom da se nama studentima taj termin otvara, jedino pitanje ostaje dali profesor može tada držati nastavu? [/quote]
Nebi islo, Kriptografiju su upisali i studenti 2. godine primjenjene koji imaju petkom nastavu do 12 i studenti prve godine racunarstva koji imaju petkom nastavu do 14 sati. Najvise sto mozete postici je pomicanje jedan sat naprijed pod uvjetom da ima prostorija ali time ubijete mozda nekim kolegama pauzu za rucak...
Inace je kriptografija popularan kolegij te se termin i premjestao na petak zbog raznih kolizija ostale dane (a kako je petak najnepopularnij termin za nastavu tu se onda nasla nisha bez kolizija)
Milojko (napisa): |
E sad, jel postoji mogućnost sa strane profesora i volja sa strane studenata koji slušaju kriptografiju da taj predmet prebacimo na termin RP3, znači, petak od 11 do 14 sati? S obzirom da se nama studentima taj termin otvara, jedino pitanje ostaje dali profesor može tada držati nastavu? |
Nebi islo, Kriptografiju su upisali i studenti 2. godine primjenjene koji imaju petkom nastavu do 12 i studenti prve godine racunarstva koji imaju petkom nastavu do 14 sati. Najvise sto mozete postici je pomicanje jedan sat naprijed pod uvjetom da ima prostorija ali time ubijete mozda nekim kolegama pauzu za rucak...
Inace je kriptografija popularan kolegij te se termin i premjestao na petak zbog raznih kolizija ostale dane (a kako je petak najnepopularnij termin za nastavu tu se onda nasla nisha bez kolizija)
|
|
[Vrh] |
|
|