Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

raspored ak. g. 2012/13 (informacija)
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
karaga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
133 = 134 - 1

PostPostano: 10:34 čet, 6. 9. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="pravipurger"]D-EM i D-EMI didaktika predavanja srijedom u kojoj prostoriji su? čini mi se da je to ispalo? :)[/quote]
110.
Popravila sam, hvala :)
pravipurger (napisa):
D-EM i D-EMI didaktika predavanja srijedom u kojoj prostoriji su? čini mi se da je to ispalo? Smile

110.
Popravila sam, hvala Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
kakt00s
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
33 = 43 - 10

PostPostano: 13:27 čet, 6. 9. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

D-R1-R2

'Izborni: Drustv. aspekti SR 11-13 PR2; studenti koji upisu i Mrezer r. idu na drugu grupu vjezbi.'

Lijepo je to, ali problem je što je u tom istom terminu druge grupe i kolegij Kriptografija.

Dogovor sa profesorom ili će biti nekako ispravljeno?
D-R1-R2

'Izborni: Drustv. aspekti SR 11-13 PR2; studenti koji upisu i Mrezer r. idu na drugu grupu vjezbi.'

Lijepo je to, ali problem je što je u tom istom terminu druge grupe i kolegij Kriptografija.

ivanaaaa
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 4 - 4

PostPostano: 17:38 čet, 6. 9. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

Usporedbom četvrte i pete godine nastavničkog mat, primjetila sam da se nacrtna uvijek poklapa osim vjezbi za M-Z. Termin 18-20, 4-ta god ima petkom, a 5-ta srijedom. Pa me zanima jel to zbilja je tako ili je neka greška?
Usporedbom četvrte i pete godine nastavničkog mat, primjetila sam da se nacrtna uvijek poklapa osim vjezbi za M-Z. Termin 18-20, 4-ta god ima petkom, a 5-ta srijedom. Pa me zanima jel to zbilja je tako ili je neka greška?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
karaga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

133 = 134 - 1

PostPostano: 19:49 čet, 6. 9. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kakt00s"]D-R1-R2

Dogovor sa profesorom ili će biti nekako ispravljeno?[/quote]

Nije bilo predvidjeno da studenti slusaju i Mreze i Kriptografiju odjednom, to su kolegiji s 2 razlicite godine. Najvjerojatnije ce se trebati vidjeti s profesorima da sto ciniti, pogledat cu da li ja mogu predloziti kakvo razumno rjesenje...

[size=9][color=#999999]Added after 58 seconds:[/color][/size]

[quote="ivanaaaa"]Usporedbom četvrte i pete godine nastavničkog mat, primjetila sam da se nacrtna uvijek poklapa osim vjezbi za M-Z. Termin 18-20, 4-ta god ima petkom, a 5-ta srijedom. Pa me zanima jel to zbilja je tako ili je neka greška?[/quote]

Dobro ste uocili, hvala, ispravno je petkom, u napomeni pete godine je falio petak...
kakt00s (napisa):
D-R1-R2

Nije bilo predvidjeno da studenti slusaju i Mreze i Kriptografiju odjednom, to su kolegiji s 2 razlicite godine. Najvjerojatnije ce se trebati vidjeti s profesorima da sto ciniti, pogledat cu da li ja mogu predloziti kakvo razumno rjesenje...

Added after 58 seconds:

ivanaaaa (napisa):

Dobro ste uocili, hvala, ispravno je petkom, u napomeni pete godine je falio petak...

[Vrh]
karaga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

133 = 134 - 1

PostPostano: 21:02 čet, 6. 9. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kakt00s"]D-R1-R2

Dogovor sa profesorom ili će biti nekako ispravljeno?[/quote]
Biti ce premjestena Kriptografija.
kakt00s (napisa):
D-R1-R2

[Vrh]
Alisa
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 0

PostPostano: 15:11 sub, 8. 9. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

Diplomski studij, MS, 2.godina Kad su vježbe iz Teorije igara? Vidim da su predavanja (2 sata) četvrtkom od 8-10 i odmah poslije toga je TV1. Gdje i kada su vježbe (1 sat)???
Diplomski studij, MS, 2.godina: Kad su vježbe iz Teorije igara? Vidim da su predavanja (2 sata) četvrtkom od 8-10 i odmah poslije toga je TV1. Gdje i kada su vježbe (1 sat)???

[Vrh]
karaga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

133 = 134 - 1

PostPostano: 15:26 sub, 8. 9. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Alisa"]Diplomski studij, MS, 2.godina: Kad su vježbe iz Teorije igara? Vidim da su predavanja (2 sata) četvrtkom od 8-10 i odmah poslije toga je TV1. Gdje i kada su vježbe (1 sat)???[/quote]
To pise dolje u napomeni, na zalost je doslo do preklapanja s TV1, jer sam morala prof. Sarapu premjestiti u taj termin zbog sjednica senata, nije se dalo izbjeci, a promjena je sad bila u zadnji cas. Prof. Sarapa zna za to preklapanje pa ce te u dogovoru s njim i prof. iz teorije igara vidjeti na cemu cete biti od toga dvoje. Eventualno se moze premjestiti vjezbe iz teorije igara ali to se treba prvo vidjeti koliko vas ima pa onda zamolite prof. iz teorije igara odmah prvi tjedan nastave...

[size=9][color=#999999]Added after 2 minutes:[/color][/size]

Imam i obavijest kolegice Ljubin Golub za proslijediti:
Nastava iz kolegija:
Psihologija ucenja i poucavanja
i
Osnove psihologije odgoja i obrazovanja – psih. licn.
pocinje od 17.09. 2012, a iz kolegija

Prevencija zlostavljanja i rizicnog ponasanja
pocinje od 1.10.2012 godine, po rasporedu. Raspored iz kolegija Osnove psihologije odgoja i obrazovanja – psih. licn. se promjenio i glasi:
prof.m.f.2.g – PON 16-18 004
prof.m.1.g. [A-LJ]- PON 16-18 004
prof.m.1.g. [M-Z]- CET 8-10 201
Alisa (napisa):
Diplomski studij, MS, 2.godina: Kad su vježbe iz Teorije igara? Vidim da su predavanja (2 sata) četvrtkom od 8-10 i odmah poslije toga je TV1. Gdje i kada su vježbe (1 sat)???

To pise dolje u napomeni, na zalost je doslo do preklapanja s TV1, jer sam morala prof. Sarapu premjestiti u taj termin zbog sjednica senata, nije se dalo izbjeci, a promjena je sad bila u zadnji cas. Prof. Sarapa zna za to preklapanje pa ce te u dogovoru s njim i prof. iz teorije igara vidjeti na cemu cete biti od toga dvoje. Eventualno se moze premjestiti vjezbe iz teorije igara ali to se treba prvo vidjeti koliko vas ima pa onda zamolite prof. iz teorije igara odmah prvi tjedan nastave...

Added after 2 minutes:

Imam i obavijest kolegice Ljubin Golub za proslijediti:
Nastava iz kolegija:
Psihologija ucenja i poucavanja
i
Osnove psihologije odgoja i obrazovanja – psih. licn.
pocinje od 17.09. 2012, a iz kolegija

Prevencija zlostavljanja i rizicnog ponasanja
pocinje od 1.10.2012 godine, po rasporedu. Raspored iz kolegija Osnove psihologije odgoja i obrazovanja – psih. licn. se promjenio i glasi:
prof.m.f.2.g – PON 16-18 004
prof.m.1.g. [A-LJ]- PON 16-18 004
prof.m.1.g. [M-Z]- CET 8-10 201

[Vrh]
insane_raver
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

21 = 33 - 12

PostPostano: 7:24 pon, 10. 9. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

Moje isprike ako je ovo već netko pitao.

EMI 1.god. Ponedjeljak Metodika piše od 14 do 16 al je stavljena u slot od 11 do 13. :) Pa kada danas metodika počinje?

EMI 1.god. Ponedjeljak Metodika piše od 14 do 16 al je stavljena u slot od 11 do 13. Smile Pa kada danas metodika počinje?

[Vrh]
insane_raver
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

21 = 33 - 12

PostPostano: 8:42 pon, 10. 9. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="insane_raver"]Moje isprike ako je ovo već netko pitao.

EMI 1.god. Ponedjeljak Metodika piše od 14 do 16 al je stavljena u slot od 11 do 13. :) Pa kada danas metodika počinje?[/quote]

U 14 :) piše na 110 :)
insane_raver (napisa):

EMI 1.god. Ponedjeljak Metodika piše od 14 do 16 al je stavljena u slot od 11 do 13. Smile Pa kada danas metodika počinje?

U 14 Smile piše na 110 Smile

[Vrh]
zjo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 1

PostPostano: 9:14 pon, 10. 9. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mene zanima kako mogu saznati kad su pedavanja iz izbornih kolegija na 1. godini primijenjene matematike i hoće li se uopće održavati?
Zavaljujem unapijed! :)
Mene zanima kako mogu saznati kad su pedavanja iz izbornih kolegija na 1. godini primijenjene matematike i hoće li se uopće održavati?
Zavaljujem unapijed! Smile

[Vrh]
karaga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

133 = 134 - 1

PostPostano: 12:59 pon, 10. 9. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="insane_raver"][quote="insane_raver"]Moje isprike ako je ovo već netko pitao.

EMI 1.god. Ponedjeljak Metodika piše od 14 do 16 al je stavljena u slot od 11 do 13. :) Pa kada danas metodika počinje?[/quote]

U 14 :) piše na 110 :)[/quote]

Hvala na odgovoru :). Da, u 14 su. Generalno ako nesto pise a u krivom je slotu onda slusajte ono sto pise, ovi spaceovi u aplikaciji znaju nekad zezati. Hvala sto ste me upozorili na problem, ispravila sam

[quote="zjo"]Mene zanima kako mogu saznati kad su pedavanja iz izbornih kolegija na 1. godini primijenjene matematike i hoće li se uopće održavati?
Zavaljujem unapijed! :)[/quote]
Svi izborni predmeti koji su na popisu za primjenjenu i odrzavaju se su uredno navedeni u rasporedu i oznaceni zelenom bojom:
[url]http://web.math.pmf.unizg.hr/~karaga/raspored/prvaprimjenjena.html[/url]

Ukoliko ste upisali neki od izbornih s drugih smjerova koje ako se ne varam primjenjenci mogu upisati po nekim tamo sitnim slovima u redu predavanja tada potrazite po rasporedu tih smjerova.
insane_raver (napisa):
insane_raver (napisa):

U 14 Smile piše na 110 Smile

Hvala na odgovoru Smile. Da, u 14 su. Generalno ako nesto pise a u krivom je slotu onda slusajte ono sto pise, ovi spaceovi u aplikaciji znaju nekad zezati. Hvala sto ste me upozorili na problem, ispravila sam

Added after 2 minutes:

zjo (napisa):
Zavaljujem unapijed! Smile

Svi izborni predmeti koji su na popisu za primjenjenu i odrzavaju se su uredno navedeni u rasporedu i oznaceni zelenom bojom:
http://web.math.pmf.unizg.hr/~karaga/raspored/prvaprimjenjena.html

Ukoliko ste upisali neki od izbornih s drugih smjerova koje ako se ne varam primjenjenci mogu upisati po nekim tamo sitnim slovima u redu predavanja tada potrazite po rasporedu tih smjerova.

[Vrh]
~sanja~
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 1

PostPostano: 20:18 pon, 10. 9. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

D - EMI 1.g u kojem terminu studenti koji su upisali psihopatologiju slusaju metodiku?
D - EMI 1.g u kojem terminu studenti koji su upisali psihopatologiju slusaju metodiku?

[Vrh]
štangica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 10 - 5

PostPostano: 6:33 uto, 11. 9. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

zanima me u vezi RP1...dva su termina za vježbe srijedom - koji asistent drži koje, jel se zna?
zanima me u vezi RP1...dva su termina za vježbe srijedom - koji asistent drži koje, jel se zna?

[Vrh]
Megy Poe
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

14 = 25 - 11

PostPostano: 14:14 uto, 11. 9. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zašto prva godina diplomskog računarstva nema vježbe iz kombinatorike? a drugi smjerovi imaju
Zašto prva godina diplomskog računarstva nema vježbe iz kombinatorike? a drugi smjerovi imaju

[Vrh]
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 100 - 74

PostPostano: 19:19 uto, 11. 9. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Megy Poe"]Zašto prva godina diplomskog računarstva nema vježbe iz kombinatorike? a drugi smjerovi imaju[/quote]

Kombinatorika (v) SR 16-17 110

citat ispod rasporeda u napiomenama
Megy Poe (napisa):

Kombinatorika (v) SR 16-17 110

citat ispod rasporeda u napiomenama

Milojko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 68 - 51

PostPostano: 21:28 uto, 11. 9. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="karaga"]Biti ce premjestena Kriptografija.[/quote]

Milojko said

Htio sam pitati, sad ću ispast malo glup, al nema veze, kad je Povijest matematike? Nisam siguran niti točno na kojem smjeru je, al htio bih otići, barem ponekad rekreativno i to poslušati

Hvala
[size=7]sorry for spamming[/size]
karaga (napisa):

Milojko said

Htio sam pitati, sad ću ispast malo glup, al nema veze, kad je Povijest matematike? Nisam siguran niti točno na kojem smjeru je, al htio bih otići, barem ponekad rekreativno i to poslušati

Hvala
sorry for spamming

Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 100 - 74

PostPostano: 21:45 uto, 11. 9. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Milojko"][quote="karaga"]Biti ce premjestena Kriptografija.[/quote]

Milojko said

Hvala
[size=7]sorry for spamming[/size][/quote]

u iducem semstru, to je najprecizniji odgovor koji mogu dati za sada :)
Milojko (napisa):
karaga (napisa):

Milojko said

Hvala
sorry for spamming

u iducem semstru, to je najprecizniji odgovor koji mogu dati za sada Smile

karaga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

133 = 134 - 1

PostPostano: 1:39 sri, 12. 9. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="štangica"]zanima me u vezi RP1...dva su termina za vježbe srijedom - koji asistent drži koje, jel se zna?[/quote]

Ako mislite na RP1 na nastavnickom smjeru prva godina i na termin SR 16-18, u praktikumu 2 je Puljic, u praktikumu 3 sam ja.

[quote="~sanja~"]D - EMI 1.g u kojem terminu studenti koji su upisali psihopatologiju slusaju metodiku?[/quote]
To se treba rjesiti; ocito ne mogu oba termina metodike i psihopatologije biti u isto vrijeme ali ja tu bas nisam uspjela nesto postici. Dakle, treba pricati s profesorima da li se koji zeli premjestiti, pa mi javiti sto se desilo. Postoji koliko sam cula realna mogucnost da se psihopatologija premjesti ali to je nepouzdana informacija...
štangica (napisa):

Ako mislite na RP1 na nastavnickom smjeru prva godina i na termin SR 16-18, u praktikumu 2 je Puljic, u praktikumu 3 sam ja.

Added after 2 minutes:

~sanja~ (napisa):

To se treba rjesiti; ocito ne mogu oba termina metodike i psihopatologije biti u isto vrijeme ali ja tu bas nisam uspjela nesto postici. Dakle, treba pricati s profesorima da li se koji zeli premjestiti, pa mi javiti sto se desilo. Postoji koliko sam cula realna mogucnost da se psihopatologija premjesti ali to je nepouzdana informacija...

[Vrh]
Milojko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 68 - 51

PostPostano: 22:21 sri, 12. 9. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

@karaga @oni što slušaju RP3:
Vježbe iz RP3 će se sutra održati u terminu od 15 do 18 sati u praktikumu 3. Od idućeg tjedna, to će se biti u praktikumu jedan. Asistent Petričević je to predložio danas nama nekolicini pred faksom, mi smo svesrdno prihvatili :)

E sad, jel postoji mogućnost sa strane profesora i volja sa strane studenata koji slušaju kriptografiju da taj predmet prebacimo na termin RP3, znači, petak od 11 do 14 sati? S obzirom da se nama studentima taj termin otvara, jedino pitanje ostaje dali profesor može tada držati nastavu? Nama nekolicini studenata iz Slavonije bi dosta značilo da nam nastava završi u petak u 14 sati, umjesto u dosadašnjih 18, a uostalom, svi jedva čekaju da vikend počne :)

[size=9][color=#999999]Added after 15 minutes:[/color][/size]

Aaaaa nastavnički smjer, druga godina diplomskog, kojima je kriptografija izborni, u terminu od dvanaest do dva sata imaju metodiku. A ništa onda, vidjet ćemo u petak na nastavi s profesorom, ako ne bude bilo ljudi s druge godine profesorskog (ili ako ima netko da ne sluša metodiku jer ju je položio), pa ako bude bio voljan da nas prebaci, onda ćemo se javiti @karaga.
@karaga @oni što slušaju RP3:
Vježbe iz RP3 će se sutra održati u terminu od 15 do 18 sati u praktikumu 3. Od idućeg tjedna, to će se biti u praktikumu jedan. Asistent Petričević je to predložio danas nama nekolicini pred faksom, mi smo svesrdno prihvatili Smile

E sad, jel postoji mogućnost sa strane profesora i volja sa strane studenata koji slušaju kriptografiju da taj predmet prebacimo na termin RP3, znači, petak od 11 do 14 sati? S obzirom da se nama studentima taj termin otvara, jedino pitanje ostaje dali profesor može tada držati nastavu? Nama nekolicini studenata iz Slavonije bi dosta značilo da nam nastava završi u petak u 14 sati, umjesto u dosadašnjih 18, a uostalom, svi jedva čekaju da vikend počne Smile

Added after 15 minutes:

Aaaaa nastavnički smjer, druga godina diplomskog, kojima je kriptografija izborni, u terminu od dvanaest do dva sata imaju metodiku. A ništa onda, vidjet ćemo u petak na nastavi s profesorom, ako ne bude bilo ljudi s druge godine profesorskog (ili ako ima netko da ne sluša metodiku jer ju je položio), pa ako bude bio voljan da nas prebaci, onda ćemo se javiti @karaga.

Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
karaga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

133 = 134 - 1

PostPostano: 10:27 čet, 13. 9. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Milojko"]
E sad, jel postoji mogućnost sa strane profesora i volja sa strane studenata koji slušaju kriptografiju da taj predmet prebacimo na termin RP3, znači, petak od 11 do 14 sati? S obzirom da se nama studentima taj termin otvara, jedino pitanje ostaje dali profesor može tada držati nastavu? [/quote]

Nebi islo, Kriptografiju su upisali i studenti 2. godine primjenjene koji imaju petkom nastavu do 12 i studenti prve godine racunarstva koji imaju petkom nastavu do 14 sati. Najvise sto mozete postici je pomicanje jedan sat naprijed pod uvjetom da ima prostorija ali time ubijete mozda nekim kolegama pauzu za rucak...

Inace je kriptografija popularan kolegij te se termin i premjestao na petak zbog raznih kolizija ostale dane (a kako je petak najnepopularnij termin za nastavu tu se onda nasla nisha bez kolizija)
Milojko (napisa):

E sad, jel postoji mogućnost sa strane profesora i volja sa strane studenata koji slušaju kriptografiju da taj predmet prebacimo na termin RP3, znači, petak od 11 do 14 sati? S obzirom da se nama studentima taj termin otvara, jedino pitanje ostaje dali profesor može tada držati nastavu?

Nebi islo, Kriptografiju su upisali i studenti 2. godine primjenjene koji imaju petkom nastavu do 12 i studenti prve godine racunarstva koji imaju petkom nastavu do 14 sati. Najvise sto mozete postici je pomicanje jedan sat naprijed pod uvjetom da ima prostorija ali time ubijete mozda nekim kolegama pauzu za rucak...

Inace je kriptografija popularan kolegij te se termin i premjestao na petak zbog raznih kolizija ostale dane (a kako je petak najnepopularnij termin za nastavu tu se onda nasla nisha bez kolizija)

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Sljedeće
Stranica 5 / 12.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum